Seriale - Fajny serial wczoraj widziałam II
BeeMeR - Pią 29 Sty, 2021 20:27
W katalogu z serialami dokumentalnymi znalazłam taki oznaczony "patolog-Harrow" - myślałam, że jakaś medycyna sądowa - no i mniej więcej owszem, tyle że fabularna - za to w bonusie Ian Gruffudd Na razie całkiem mi się podoba - oglądał ktoś?
Admete - Pią 29 Sty, 2021 21:06
A jaki to ma dokładnie tytuł? U mnie The Social dilemma na Netflixie - o tym jak wpływają na nas Internet i social media i jak nas wykorzystują. A dziś dokończyłam The Pembrokeshire Murders - fabuła, ale z tych, które pokazują prawdziwe historie. O tym, jak udowodniono zbrodnie sprzed lat - realistyczne i skupione tylko na śledztwie - w bonusie Luke Evans.
BeeMeR - Pią 29 Sty, 2021 21:17
serial jest australijski - Harrow, u nas - Patolog.
Harrow (Ian) to patolog, który się bawi też w detektywa i ma mroczną tajemnicę z przeszłości
zwiastun:
https://www.youtube.com/watch?v=XasPsHQzZuc
Admete - Pią 29 Sty, 2021 21:56
Może bym obejrzała?
BeeMeR - Pią 29 Sty, 2021 22:18
No nie wiem, może?
Admete - Pią 29 Sty, 2021 23:33
Jakbym miała 😉
Admete - Nie 31 Sty, 2021 15:07
Obejrzałam dwa odcinki serialu Netflixa - Fran Lebowitz - Udawaj, że to miasto. Polecam - dawka humoru i ciekawostek o życiu w Nowym Jorku.
Agn - Nie 31 Sty, 2021 17:56
O czym to jest?
Admete - Nie 31 Sty, 2021 20:26
To serial dokumentalny, w którym Fran Lebowitz - pisarka i komik opowiada o Nowym Jorku i o swoim życiu w nim. Bardzo zabawne.
Caitriona - Pon 01 Lut, 2021 12:29
| BeeMeR napisał/a: | | serial jest australijski - Harrow, |
Próbowałam, bo Ian G., ale jednak porzuciłam.
| Admete napisał/a: | | A dziś dokończyłam The Pembrokeshire Murders |
A się zastanawiałam nad tym. Może rozpocznę.
BeeMeR - Pon 01 Lut, 2021 19:21
| Caitriona napisał/a: | | Próbowałam, bo Ian G., ale jednak porzuciłam. | O, a coś konkretnego odrzuciło/znudziło?
Ja jestem w połowie pierwszego sezonu i ten na pewno dokończę - ciekawa jestem jak dużo jeszcze zachować bohatera i jego córki & co zostanie usprawiedliwione i zamiecione pod dywan
BeeMeR - Pią 05 Lut, 2021 22:35
Skończyłam pierwszy sezon Harrowa i pierwszy odcinek drugiego - starczy.
praedzio - Nie 07 Lut, 2021 18:01
Połknęłam dziś siedem odcinków Niewidzialnego miasta. Podobało mi się - nie tylko ze względu na głównego bohatera ale też na ładnie poprowadzony baśniowo-ludowy wątek, no, i przepiękne plenery...
Admete - Nie 07 Lut, 2021 18:39
U mnie na razie Człowiek z Wysokiego zamku na motywach powieści Dicka. Jak to jest świetnie zrobione. Praedzio do Expanse tez dotrę W końcu mam też Amazona.
Aragonte - Nie 07 Lut, 2021 18:46
Też wrzuciłam Expanse na swoją listę
Ale mam na niej tyle, że musiałabym zrezygnować ze wszystkich innych czynności, w tym pracy i snu
praedzio - Nie 07 Lut, 2021 19:15
O, a ja odwlekam ostatni odcinek The Expanse, bo wiem, że będę się musiała pożegnać z jednym z bohaterów, bububu.
Aragonte - Pon 08 Lut, 2021 02:08
Praedzio
Caitriona - Śro 10 Lut, 2021 10:47
| praedzio napisał/a: | | bo wiem, że będę się musiała pożegnać z jednym z bohaterów, bububu |
Łojej, a ja jeszcze nie zaczęłam... | BeeMeR napisał/a: | | O, a coś konkretnego odrzuciło/znudziło? |
Szczerze, chyba za mało oryginalny pomysł na serial, a ja ogólnie mam przesyt i mało (jak na mnie) oglądam. Także nic nie odrzuciło, a po prostu za mało wciągnęło.
Zaczęłam Churails, jestem po pierwszym odcinku, i chyba obejrzę dalej. Serial pakistański zabroniony w Pakistanie. O kobiecej agencji detektywistycznej śledzącej zdradzających mężów: https://www.youtube.com/watch?v=VO4hpD2m6PM
praedzio - Śro 10 Lut, 2021 11:13
| Caitriona napisał/a: |
praedzio napisał/a:
bo wiem, że będę się musiała pożegnać z jednym z bohaterów, bububu
Łojej, a ja jeszcze nie zaczęłam... |
Nie wiem, czy to traktować jako spoiler, jeśli nie chcesz, to nie czytaj dalszej części posta. Pożegnano jednego z bohaterów serialu, bo aktor go grający zmaga się z oskarżeniami o molestowanie seksualne. Tak więc podziękowano mu za współpracę. Jestem zła i jest mi smutno, bo bohatera bardzo lubiłam, no, ale pewnych rzeczy nie można przepuszczać.
BeeMeR - Czw 11 Lut, 2021 20:46
| Caitriona napisał/a: | | Szczerze, chyba za mało oryginalny pomysł na serial, a ja ogólnie mam przesyt i mało (jak na mnie) oglądam. Także nic nie odrzuciło, a po prostu za mało wciągnęło. | Ok, rozumiem.
Mnie się podobał pierwszy sezon, przypadki denatów, postaci z biura koronera ok - najmniej mnie frapował wątek główny z córką i byłą żoną. Drugi sezon zaczęłam, by zamknąć otwarte zakończenie pierwszego sezonu ale wątek wyglądający na główny z jakimś ewidentnie psychopatą na tropie Harrowa mnie nie ciągnie.
Trzykrotka - Pią 12 Lut, 2021 07:16
| Caitriona napisał/a: |
Zaczęłam Churails, jestem po pierwszym odcinku, i chyba obejrzę dalej. Serial pakistański zabroniony w Pakistanie. O kobiecej agencji detektywistycznej śledzącej zdradzających mężów: https://www.youtube.com/watch?v=VO4hpD2m6PM |
Ależ pieknie tam mówią, az milo posłuchać! Troszkę inna wymowa, ale prawie jak w Mumbaju. Obejrzałabym dla samego Pakistanu
Admete - Sob 20 Lut, 2021 17:24
Trafiłam właśnie na Netflixie na serial New Amsterdam - o lekarzach i pacjentach. Przypomina mi odrobinę Ostry dyżur. Obejrzałam hurtem trzy odcinki. Podoba mi się - ciekawa obsada, postacie, historie pacjentów.
Loana - Sob 20 Lut, 2021 22:32
Ktoś oglądał na Nerflixie "Hologramową miłość"? Kończy się dobrze?
Admete - Sob 20 Lut, 2021 22:34
Z tego co pamiętam, to dobrze.
Loana - Sob 20 Lut, 2021 22:49
O, dzięki! To oglądam
Bosz, nawet w azjatyckim serialu takie luki logiczne, że masakra -_- Laska ma słaby wzrok, nie widzi twarzy ludzi, a prowadzi samochód... edit - a, poprawili się, nie widzi tylko twarzy.
|
|
|