Fantastyka - Fantastyka na małym i dużym ekranie II
praedzio - Sob 18 Sie, 2012 10:33
No, ładnie. Renard jako Prince Charming.... Łoj, Nickowi nie będzie do śmiechu...
Admete - Sob 18 Sie, 2012 12:21
No nie będzie
Deanariell - Nie 19 Sie, 2012 02:09
A ja próbowałam w piątek obejrzeć Serenity, bo akurat "puszczali" w TV i.... zasnęłam ze zmęczenia. Jak już zainteresowała mnie postać kapitana statku oraz jego logicznie-pokręcone motywy postępowania i podejmowania trudnych decyzji, film mi się dosłownie urwał , wkurzyłam się - to nie fair.
Admete - Nie 19 Sie, 2012 10:27
Serenity nie oglądaj, to jest podsumowanie 13-odcinkowego serialu. Serial jest bardzo dobry, Serenity słabe.
Caitriona - Nie 19 Sie, 2012 20:53
Ja bym powiedziała: obejrzyj Serenity, ale dopiero jak zobaczysz całe Firefly Film jest słabszy niż serial, ale jak się serial skończył, to z głodu chętnie obejrzałam i film (kupiłam go sobie z resztą na Amazonie).
Deanariell - Pon 20 Sie, 2012 17:53
Aaaaaa... czyli mała strata, że zasnęłam.
praedzio - Wto 21 Sie, 2012 21:30
Wracając do Grimm... Jak to się stało, że do tej pory Nick nie dostrzegł prawdziwej natury naszego "księciunia"? Czyżby arystokraci umieli się maskować przed Grimmami? Tak sobie głośno myślę, na wypadek gdyby ktoś oglądał najnowszy odcinek...
Admete - Wto 21 Sie, 2012 22:39
Jasne, że oglądał Księciunio jest bękartem, jest "barely human" to znaczy, że jest jakimś mieszańcem. Może dlatego Nick nie rozpoznaje jego prawdziwej natury? Tak naprawdę nie wiemy, czy "royal famillies" są ludzkie czy nie. Podoba mi się, że Nick coraz bardziej jest grimmowaty i traci swoją niewinność. Mam wątpliwości co do tego, co zrobi z monetami mamuśka Nicka. Odnosze wrażenie, że może być "na służbie" u jakiejś inneh rodziny albo ma swoje własne cele, o których nie mówi synowi. Ciekawa jestem czy Julia nie jest czyms innym, niz nam się wydaje. Bo dlaczego księciuno tak bardzo się o nią troszczy?
praedzio - Wto 21 Sie, 2012 22:54
Z tego, co mówił Renard - chodziło o Nicka. Gdyby Juliette coś się stało, Nick stałby się nieprzewidywalny, i co za tym idzie - trudno byłoby go kontrolować. Ciekawe, czy Juliette będzie pamiętała Renarda.
Admete - Wto 21 Sie, 2012 23:01
Ja wiem, co on mówił do matki Adalinde, ale to akurat nie musi być prawda. Ostatecznie dlaczego miałby jej mówić prawdę? Jak dla mnie to naciągane uzasadnienie. Za bardzo się jej przyglądał, jak tak leżała jako spiąca królewna na śnieżnej pościeli Może sobie jakiś grimmowaty avek wyciagnę? Nie ma na razie nic innego, a kwiatki się mogą znudzić
praedzio - Wto 21 Sie, 2012 23:21
Dawaj ten avek.
Tutaj wywiad z odtwórcą Renarda: http://insidetv.ew.com/20...terview-renard/
Admete - Wto 21 Sie, 2012 23:53
| Cytat: | | By the way, you’re half hexenbiest |
To już mniej więcej wiemy, na czym stoimy
praedzio - Śro 22 Sie, 2012 06:55
Dokładnie.
Admete - Pią 24 Sie, 2012 08:58
Mały fragment odcinka 3 Grimm:
http://www.spoilertv.com/...sing-sneak.html
asiek - Pią 24 Sie, 2012 09:10
Biedny Nick...
Admete - Pią 24 Sie, 2012 09:27
Biedny Liczę ogólnie na trochę angstu w tym sezonie, najwyzszy czas
Admete - Wto 28 Sie, 2012 13:17
Scena, w której Nick mówi Hankowi prawdę bardzo mi sie podobała - "it's kind of a family problem"
asiek - Wto 28 Sie, 2012 21:00
Wreszcie...strasznie żal było mi Hanka...
Aragonte - Wto 28 Sie, 2012 22:20
Hmmm, chyba muszę nadrobić Grimmy za jakiś czas
Będę się uśmiechać do Praedzio
Admete - Śro 29 Sie, 2012 07:23
Strasznie podobał mi się w tym odcinku Mark Pellegrino. Dobry z niego aktor.
Admete - Wto 04 Wrz, 2012 21:12
A w Grimm się ciekawie robi - Nick będzie miec chyba kłopoty nie tylko ze strony kolejnych nasłanych zabójców, ale i Julliette...Podoba mi się reakcja Hanka na zaistniała sytuację.
praedzio - Wto 04 Wrz, 2012 21:15
A reakcja Monroe i Rosalee na wiadomość o tym, że Hank o nich wie?
Admete - Wto 04 Wrz, 2012 21:31
Mnie sie podobała rozmowa pana bobra z Julliette Mam wrażenie, że ona zaczyna myslec o Nicku jako o jakims brutalu skłonnym do przemocy...Robi się zdecydowanie ciekawie.
praedzio - Wto 04 Wrz, 2012 21:53
Zwłaszcza, że pan Bóbr, jak to on - był przerażony.
Admete - Pią 07 Wrz, 2012 19:00
A wiecie co? Revolution fajne - bardzo Kripkowe. Jest rodzina, zdecydowani, cyniczni faceci ( wujek Miles ), twarde kobity, te sprawy.
|
|
|