Komunikaty - Spotkanie w Krakowie - C.D. -
Anonymous - Nie 01 Sty, 2012 13:26
Ha! mówiłam sado-maso
Aragonte - Nie 01 Sty, 2012 18:01
| Admete napisał/a: | | Mozliwe, że będę w K. w lutym jakoś...To w końcu jest czy nie jest 6? |
Szósty jest na pewno, pytanie, czy jest wtedy spotkanie
No to jest czy nie? Bo nie wiem, czy mam przyjeżdżać
corrado - Nie 01 Sty, 2012 18:10
| Aragonte napisał/a: | | Admete napisał/a: | | Mozliwe, że będę w K. w lutym jakoś...To w końcu jest czy nie jest 6? |
Szósty jest na pewno, pytanie, czy jest wtedy spotkanie
No to jest czy nie? Bo nie wiem, czy mam przyjeżdżać |
Miejmy nadzieję, że szósty będzie
Zawsze możesz kupić bilet do Wrocławia zamiast Krakowa
Najlepiej na szósty i siódmy, może i ósmy, jeśli chcesz Podejrzewam, ze siódmego Anaru może mieć czas. Mam rację?
Małżonka na pewno ma wolny weekend, ja szóstego wolne popołudnie.
BeeMeR - Nie 01 Sty, 2012 18:28
| Aragonte napisał/a: | No to jest czy nie? Bo nie wiem, czy mam przyjeżdżać | też nie wiem
Aragonte - Nie 01 Sty, 2012 18:49
| BeeMeR napisał/a: | | Aragonte napisał/a: | No to jest czy nie? Bo nie wiem, czy mam przyjeżdżać | też nie wiem |
Ano właśnie
Corrado, dzięki, ale wolnego czasu mam trochę mało i starczy mi go tylko na krótki wypad do Krakowa, jeśli już w ogóle na cokolwiek.
Anonymous - Pon 02 Sty, 2012 09:12
to ja juz tez nie wiem. Ja bede - juz mam zaklepany ten termin i w ogole...
Sadze, ze biorac pod uwage wroclawskie offtopy moja poprzednia wypowiedz w tym temacie zginela w wirtualnym niebycie
Aragonte - Wto 03 Sty, 2012 09:39
A ja się obawiam, że jednak nie dotrę, przepraszam, Aine
O szczegółach napiszę Ci na PW
BeeMeR - Wto 03 Sty, 2012 09:54
Ja się Aine chętnie spotkam, nawet sam na sam
jeśli tylko będziemy zdrowi
Aragonte - Wto 03 Sty, 2012 19:56
Może jednak dotrę. Jeśli dożyję...
Admete - Wto 03 Sty, 2012 20:13
OK. To my chyba też będziemy. Tylko jest mały problem. Co w ten dzień będzie w K. otwarte? Bo nawet Galeria zamknięta A pogoda ma byc brzydka - deszcz ze śneigiem. Mogłybyśmy być na 10.41 na dworcu. Innego pociągu niestety nie mamy.
BeeMeR - Wto 03 Sty, 2012 20:30
To się cieszę bardzo i jakby co zapraszam do moich Rodziców (oni jeszcze nie wiedzą ) - bo z Adaśkiem chyrlającym po zimnie chodzić nie będę - a tam teren zna, pobawi się z Dziadkami w innym pokoju (przez chwilkę )
Admete - Wto 03 Sty, 2012 20:33
To ok, 11.15? Gdzie? Na Rynku? My się spotkamy z Aragonte na dworcu. Mogłoby być więc na dworcu o 11, przed głównym wejściem.Ktos neich da znac Aine, bo ja nie wiem, jakiego numeru ona teraz używa.
Aragonte - Wto 03 Sty, 2012 20:49
| Admete napisał/a: | | To ok, 11.15? Gdzie? Na Rynku? My się spotkamy z Aragonte na dworcu. Mogłoby być więc na dworcu o 11, przed głównym wejściem.Ktos neich da znac Aine, bo ja nie wiem, jakiego numeru ona teraz używa. |
Zadzwonię zaraz do Aine.
A co do spotkania - padło hasło Chaczapuri, więc zerknęłam, co tam Google podpowie, no i wyszły adresy i godziny otwarcia tych restauracji. Podejrzewam, że te, które są otwarte w niedzielę, powinny być normalnie otwarte i w to święto
Tu jest link:
http://www.chaczapuri.pl/kontakt
Edit: no dobra, dryndnęłam do tej nowej, na Świętej Anny 4, obok UJ. Otwarta jest w ten świąteczny piątek od 12.00 do 23.00, więc chyba spoko
Cytuję za ich stroną:
Restauracja znajduje się na początku ul. Św. Anny (biorąc pod uwagę Rynek Główny). Jest to nasza najnowsza restauracja i zarazem jedyna, która posiada piwnicę z dwiema salami. W górnej części restauracji są dwie sale konsumpcyjne oraz antresola.
Część dla palących: TAK
Poniedziałek - Czwartek: 12:00 do 23:00
Piątek i Sobota: 12:00 do 24:00
Niedziela: 12:00 do 22:00
BeeMeR - Wto 03 Sty, 2012 20:56
na stronie jest jak byk od 12
Aragonte - Wto 03 Sty, 2012 21:04
| BeeMeR napisał/a: | na stronie jest jak byk od 12 |
No to chyba ok?
Zadzwoniłam, bo piątek to święto i wolałam się upewnić, jak wtedy jest czynne.
Admete, rozmawiałam z Aine i chyba miałaby do Ciebie prośbę o pewną dostawę
Ale to już może sama Ci napisze - przekazałam Twój numer, bo chyba nie miała w nowym telefonie.
Admete - Wto 03 Sty, 2012 21:23
OK. To co? 11 koło dworca. To chyba najprosztsze rozwiązanie. Remont na dworcu w K. juz się skończył?
praedzio - Wto 03 Sty, 2012 21:32
Matko, tam też remontują dworzec? W Wawie remont, we Wrocku remont, w Poznaniu wykopaliska, że hoho...
Admete - Wto 03 Sty, 2012 21:38
Remontowali w wakacje. Nasz skończyli rok temu - ze trzy lata im to zabrało.
praedzio - Wto 03 Sty, 2012 21:41
A - w Będzinie też remontują. Za to w Zawierciu perony pikne, że hej....
Anonymous - Wto 03 Sty, 2012 21:47
U nas postawili na ewolucję, zero wsparcia, najsilniejsi przetrwają, reszta wyginie
Dorfi - Śro 04 Sty, 2012 17:44
U mnie 6-ty pod znakiem zapytania, bo na weekend do teściów wyjeżdżamy (pod Tarnów )
Ale prawdopodobnie pojedziemy po południu, więc na chwilę przed południem mogłabym wpaść. A skoro mąż nie idzie do pracy to będę do szczytu wredna i perfidna i zostawię go z dziećmi
Admete - Śro 04 Sty, 2012 18:13
No nieźle My do K. Ty do T. Zostaw męża, zostaw. I kiedyś - gdybyś przyjechała wiosną, latem, ładną jesienia w okolice T. to daj znać
praedzio - Śro 04 Sty, 2012 18:14
Tak trzymać!!
BeeMeR - Śro 04 Sty, 2012 18:47
A ja się bardzo cieszę na to spotkanie
Aragonte - Śro 04 Sty, 2012 18:56
| Dorfi napisał/a: | Ale prawdopodobnie pojedziemy po południu, więc na chwilę przed południem mogłabym wpaść. A skoro mąż nie idzie do pracy to będę do szczytu wredna i perfidna i zostawię go z dziećmi |
Zrób to, zrób
|
|
|