To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - SUPERNATURAL: Winchesterowie kontra reszta świata i zaświata

Agn - Czw 08 Paź, 2009 18:42

Ehe. *inteligentny wyraz twarzy* Tylko z jedną impalą. Bo w ten sposób to by się jeszcze tył jej przydał i można by było dać jeden tył i jeden przód.
Deanariell - Czw 08 Paź, 2009 19:12

Aleście się rozszalały :-P Świetne te rzeczy! :slina: Egzorcyzm w różnych wariantach mi się podobał... Ja też bym chciała pina ;) Te mi się spodobały baaaaardzo:
http://buttons.cafepress....utton/112728672
http://buttons.cafepress....utton/179677316

:rotfl:

Caitriona - Czw 08 Paź, 2009 19:20

Te też są fajne, szczególnie purple nurples :D :D
Agn - Czw 08 Paź, 2009 19:23

Och, fakt faktem, że zaiste kuszące są te piny.
Ale ja i tak wolę kubek. I koszulki. Ale lepiej kubek. :mrgreen:

aneby - Czw 08 Paź, 2009 19:25

Super to wyszło :excited:
Postaram sie zrobić większe, ale dalej nie wiem jak z worda zapisać do jpg :rumieniec:

Caitriona - Czw 08 Paź, 2009 22:38

aneby napisał/a:
Postaram sie zrobić większe,

Zrób, zrób! ładnie prosimy :kwiatek:

aneby napisał/a:
nie wiem jak z worda zapisać do jpg

Niestety ja tez nie..

Calipso - Czw 08 Paź, 2009 22:48

O jacie :shock: Ile dobra wszelakiego :excited: Tylko mi pozostaje się napatrzeć.
Agn - Czw 08 Paź, 2009 23:00

Aneby, wrzuć tu plik worda, może coś wspólnie wykombinujemy. :)
Gunia - Czw 08 Paź, 2009 23:02

Halo, halo, jeszcze ja! Jak będzie jakaś akcja pinkowa, a tym bardziej kubaskowa (kocham kubaski!), to dajcie mi znać, cooo? :rumieniec:
aneby - Czw 08 Paź, 2009 23:24

Udało mi się zrobić tyle

Edit: a jak mam tu wrzucić worda ?

Caitriona - Pią 09 Paź, 2009 11:33

Dzięki Aneby!

Guniu, damy znać, na pewno ;) :D

Agn - Pią 09 Paź, 2009 12:05

Aneby, mhrrruuuuu... Gracias!
Worda np. spakuj w zipa i przy pisaniu wiadomości dodaj jako załącznik. Albo np. umieść na chomiku czy gdzieś.

Admete - Pią 09 Paź, 2009 16:34

Zapowiedź nastepnego odcinka ( potem jest chyba przerwa ).

To będzie zwariowany odcinek...

http://www.youtube.com/watch?v=kyMglRTyC10

Agn - Pią 09 Paź, 2009 17:12

Sitcomy, teleturnieje i,jak widzę, przynajmniej polew z ER? Yes, please!!! :mrgreen:

Admete napisał/a:
Zapowiedź nastepnego odcinka ( potem jest chyba przerwa ).

No nie, znowu?! *rozpacz* JA NIE CHCĘ!!! :cry2:

Anonymous - Pią 09 Paź, 2009 20:05

to nie ma dziś nowego odcinka.... coś przegapiłam? :co_stracilam:
Admete - Pią 09 Paź, 2009 20:12

Jak to nie ma? Właśnie obejrzałyśmy :) Kasiek Sam gadał po hiszpańsku ;) Będziesz zachwycona ;)
Jestem przeokropnie zmęczona, więc krótko powiem. Odcinek z gatunku sympatycznych ;) Bracia musieli zrewidować swoją pracę jako zespół i całkiem sensownie scenarzyści to pokazali. Mam nadzieję, że tym razem końcowa rozmowa nie będzie w waszym odczuciu przegadana, tym bardziej, że pewien symboliczny gest zaufania się pojawił :)

Anonymous - Pią 09 Paź, 2009 20:21

aaaaaaa nie mogłam znaleźć.... oj ja gapa....
praedzio - Pią 09 Paź, 2009 20:42

No, dobra, dotarłam w końcu do domu (tego puszczańskiego ;) ), zaraz sprawdzę, czy w Puszczy również odbiera Supernaturalny kanał... ;)
praedzio - Pią 09 Paź, 2009 22:08

Odcinek się dalej tenteguje, a tymczasem mały wielki spoiler, którego głosicielem jest serwis E!Online:

Spoiler:
Jak się okazuje, w tym sezonie zginie dwóch ulubieńców publiczności. Stanie się to w odcinku, w którym Sam i Dean będą walczyć z Lucyferem.

Gunia - Pią 09 Paź, 2009 22:34

Czuję w kościach,
Spoiler:
że to będzie Cass. I Bobby. :?

spin_girl - Pią 09 Paź, 2009 22:35

Właśnie skończyłam oglądać nowy odcinek. Na razie powiem tyle: Paris Hilton!!! :rotfl: szersza recenzja jutro :grobek:
Caitriona - Pią 09 Paź, 2009 22:38

Też obejrzałam ostatni odcinek ;) Bardzo sympatyczny i lżejszy. Sama nie wierzę, że to mówię, ale Paris mi się podobała ;) Ostatnia rozmowa w porządku, a gest całkiem na miejscu :D
aneby - Pią 09 Paź, 2009 23:06

A mnie się właśnie ten odcinek wydał miejscami przegadany :? Relacje między braćmi zostały łopatologicznie wytłumaczone .....
Na końcu imho
Spoiler:
sam gest Deana by wystarczył, bez tego gadania o pieczęciach

Paris niezła, zwłaszcza jak ostrzyła pazurki :rotfl:

Agn - Sob 10 Paź, 2009 11:55

Paris Hilton skopała rzyć Deanowi. o_O Na szczęście Sam wziął się do roboty, hehe. Końcówka niezła. I jak się z Paris nabijali, oj, piękne. :lol: Swoją szosą nieźle, że sama Paris zagrała w czymś, co się z niej nabija. Widać ma spore zasoby autoironii. :lol:
No i Sam... gadający po hiszpańsku... :thud: Kasiek to pewnie rozłoży na części pierwsze pod względem akcentu, wymowy i tych wszystkich dupereli, które język hiszpański czynią językiem hiszpańskim, ale... Sammy! :serce:

spin_girl - Sob 10 Paź, 2009 16:32

Już dawno nie było odcinka z kultowymi tekstami braci W.- tym razem ich nie zabrakło, szczególnie przy okazji Paris Hilton i Dalaj Lamy :rotfl: Sama Paris udowodniła, że czasami potrafi się z siebie śmiać i za to prawie ją polubiłam. Nie wiem, czemu czepiacie się ostatnio każdej angstowej sceny- przecież to jest SPN! Mnie tam się podobała ta rozmowa w motelu. No i dużo ujęć mojej ukochanej Impali :serduszkate: Dean pod samochodem też był super i jak do niego przemawiał :rotfl:
Strasznie lubię, kiedy SPN robi się meta. Tym razem rozłożyło mnie nawiązanie do Domu Woskowych Ciał i mina Jareda :mrgreen: