To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Aktorzy - Ben Barnes

Calipso - Nie 23 Lis, 2008 21:48

Chyba pokocham explorera :-)
Gunia napisał/a:
Ta fota mnie nieodmiennie bawi. :lol:

Napewno ma zgrabny :mrgreen:

Agn - Nie 23 Lis, 2008 21:55

Ten gość za BB to chyba sprawdza, czy Benowi się nic do butów nie przykleiło... :mysle:

No to lećmy dalej... Rany, muszę się już kłaść spać! Ale na dobranoc...

Zapewne już kiedyś wspominałam, że uwielbiam kontrast między jasnym Willem a ciemnym Benem. Nie zaszkodzi powtórzyć. ^^ Że nie wspomnę o innych kontrastach pt. żywiołowy Will i stonowany (English) Ben. I cała masa tego typu drobiazgów.

I na zakończenie od tatusia... Parafrazując pewną piosenkę - who wants to die for ever?

Calipso - Nie 23 Lis, 2008 22:00

Agn napisał/a:
Ten gość za BB to chyba sprawdza, czy Benowi się nic do butów nie przykleiło... :mysle:

Przecież miałam na myśli zgrabne buty :rumieniec:
Tyle dobrodziejstw :mrgreen: i tu można przytoczyć cytat z Samych Swoich :jak się napatrzę i przyśni się w nocy :mrgreen: i tyle :wink:

Gunia - Nie 23 Lis, 2008 22:01

Calipso napisał/a:

Jaaasne! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ja też dobranocuję. Benowych snów!

Agn - Nie 23 Lis, 2008 22:02

Calipso napisał/a:
Agn napisał/a:

Oczywiście. :twisted:

Cytat:
Tyle dobrodziejstw :mrgreen: i tu można przytoczyć cytat z Samych Swoich :jak się napatrzę i przyśni się w nocy :mrgreen: i tyle :wink:

Tylko nie kończ, bo potem było: "to jej tak nienawidzę... że strach!" A przecież nie mamy powodów, by Bena nienawidzić.

Calipso - Nie 23 Lis, 2008 22:02

Gunia napisał/a:
Jaaasne! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Gunia - Nie 23 Lis, 2008 23:20

Zrobiłam sobie dziś tapetę. :-P

Aragonte - Nie 23 Lis, 2008 23:47

Agn, jaki śliczny avatarek! :serduszkate:
Odnawiam znajomość z Księciem K., bo zakupiłam go niedawno :wink:

Agn - Pon 24 Lis, 2008 10:54

Urocza tapetka, Guniu! Czego się nie robi, by choć raz przeżyć radość przy otwarciu Winzgrozy...

Aragonte, dziękować za dobre słowo. ^^

Wróciłam od dentysty, więc będzie zębowy komentarz - podoba mi się uśmiech Bena. Nie ma takiego sztucznego Hollywood smile'a, znaczy się zęby wszystkie jak cięte od linijki. Starczy, że są powalająco białe, ale zgryz ma chyba naturalny.

PS Super krawat!

Rzecz jasna krawat to nie jedyna zaleta tego zdjęcia, ale zwróciłam uwagę. Ciekawy jest. :)

Calipso - Pon 24 Lis, 2008 12:13

Agn napisał/a:
Cytat:

Tylko nie kończ, bo potem było: "to jej tak nienawidzę... że strach!" A przecież nie mamy powodów, by Bena nienawidzić.

Nie miałam zamiaru kończyć,never :mrgreen:

Agn - Pon 24 Lis, 2008 14:57

Niezmiernie mnie to cieszy. :mrgreen:
Gunia - Śro 26 Lis, 2008 16:26

Słowo daję, że jakbym zobaczyła taki tramwaj/metro, to bym go/je goniła: :shock:
.
:serce2: :serce2: :serce2:
Reszta...

Calipso - Śro 26 Lis, 2008 21:05

Gunia napisał/a:
jakbym zobaczyła taki tramwaj/metro, to bym go/je goniła

Ja żałuję,że autobus który ostatnio goniłam nie był odziany w Bena :? i jak to się skończyło :?
Ale pocieszam się :-P przez całą godzinę oglądałam fotki :serce:

Agn - Śro 26 Lis, 2008 22:01

To mi przypomina jak czekałam na PC, a obok mnie jechał tramwaj odziany na Kaspianowo. Siłą woli wstrzymałam się, by w niego nie wsiąść. Po pierwsze - jechał nie tam, gdzie trzeba, po drugie - spóźniłabym się do pracy, po trzecie (i najważniejsze!) - od wewnątrz i tak nie miałabym jak podziwiać ozdobników, więc... :mrgreen:

A za takim metrem daleko byś nie pobiegła - za stacją nie ma jak. Ale autobus... tudzież tramwaj... no ładnie ozdabiają środki lokomocji. I pomyśleć - MPK może być przyjazne dla człowieka, hihi. :mrgreen:

Agn - Pią 28 Lis, 2008 22:12

Coraz bliżej święta, coraz bliżej święta... *podśpiewuje do taktu reklamy odrdzewiacza*

:mrgreen:

A ponieważ równie wielkimi krokami idzie Sylwester... CHEERS!!! :mrgreen:

Gunia - Pon 01 Gru, 2008 17:52

Agn napisał/a:
A ponieważ równie wielkimi krokami idzie Sylwester... CHEERS!!! :mrgreen:

Agn, czy ty nie mogłabyś jakoś informować, jak aktualizujesz swoje posty? ;)
Bo właśnie z opóźnieniem chciałam nawiązać do tej właśnie imprezy, na którą nas jakimś złośliwym zbiegiem okoliczności zapomniano zaprosić. ;)

Z byka to chłopak umie patrzeć. Nota bene znalazłam ostatnio emotka, który mi wyjątkowo podpasował do Bena: . :mrgreen: ;)

Agn - Pon 01 Gru, 2008 20:54

Wiesz, teoretycznie mogłabym pisać nowego posta, ale jak są dwa jeden pod drugim, to jakoś to miotełki przełkną, ale jak trzy... nie wypada. Poza tym mój łeb pusty, ale mimo wszystko czasem przydatny (np. świetnie unosi na wodzie, więc nie zatonę), nie chciałabym, by mi ją ktoś ściął.

A że nas nie zaprosili na imprezę... Zaprosili. Tylko jak zwykle Poczta Polska posiała cenne koperty. Esz...

Odnośnie zdjęcia powyżej - mhhhrrr. Nawet chciałam je zaaplikować osobiście, ale stwierdziłam, że zostawię to tobie. Nie będę się przecież sama bawiła w naszej piaskownicy. :mrgreen:

Gunia - Wto 02 Gru, 2008 15:54

Agn napisał/a:
A że nas nie zaprosili na imprezę... Zaprosili. Tylko jak zwykle Poczta Polska posiała cenne koperty. Esz...

Kiedyś się wścieknę.
Agn napisał/a:
Odnośnie zdjęcia powyżej - mhhhrrr. Nawet chciałam je zaaplikować osobiście, ale stwierdziłam, że zostawię to tobie. Nie będę się przecież sama bawiła w naszej piaskownicy. :mrgreen:

No dziękuję, bo gdybyś w edicie walnęła oba, to już naprawdę bym się nie odzywała, tylko poszła się schować. :roll: :mrgreen:
A to widziawszy?
http://www.youtube.com/watch?v=chYqyIeTics (Mam takie pytanko o samą końcówkę - "Robisz TAK, a ja nie wiem co to znaczy." - Ben odpowiada: "To znaczy... ?")
http://www.youtube.com/wa...feature=related Skrewił z tym Henrym. I skąd wiedziałam, czego będzie dotyczyć ostatnie pytanie? :lol: (Kiedy on wreszcie zrozumie, że jestem dla niego ideałem... :roll: )
http://www.youtube.com/watch?v=abdTuKasYPQ A ja głupia trzymałam kciuki za Wrocław. ;)
http://www.youtube.com/watch?v=YlHjCeiskWM Zgadzam się z przesłaniem. :serce2:
A to dotarło dziś do mojej przyjaciółki:
. :mrgreen:

Agn - Śro 03 Gru, 2008 22:14

Filmidełka obejrzę, jak będę w domu. Apetytu to mi narobiłaś, że hej!

I dobrze czynię, każąc ci być aktywną! Kto jak kto, ale tobie milczeć nie wypada. Jesteś jednym z filarów tego wątku!

Przyjaciółka ma fajnie. I jakie ładniutkie zdjęcie.

A propos fotek. Bbfan opublikował zdjęcia z czarno-białej sesji w wykopanej w kosmos rozdzielczości. A do tego coś z gazety. Rzecz jasna durny żabol zmniejszył obrazki, ale znasz adres, tam sobie obejrzysz w wielkości obrusa. :mrgreen:

To gazetowe jest chyba niedokończone. Wydaje mi się, że tam powinien być jakiś c.d. :mysle:

Gunia - Śro 03 Gru, 2008 22:17

Agn napisał/a:
A propos fotek. Bbfan opublikował zdjęcia z czarno-białej sesji w wykopanej w kosmos rozdzielczości. A do tego coś z gazety. Rzecz jasna durny żabol zmniejszył obrazki, ale znasz adres, tam sobie obejrzysz w wielkości obrusa. :mrgreen:

Widziałam, widziałam. :mrgreen: Zdążyłam już nimi poszczuć publikę i zacząć liczyć włosy w jego brwi. ;) Mam nadzieję, że resztę też dadzą, bo na razie jest tylko część.

Calipso - Czw 04 Gru, 2008 14:47

Gunia napisał/a:
Widziałam, widziałam. :mrgreen: Zdążyłam już nimi poszczuć publikę

Nawet ja je dojrzałam na ichniej stronce,którą gdzieś chyba tutaj była linkowana :mrgreen:

Agn - Sob 06 Gru, 2008 21:20

Auć! Ten Henry to mu naprawdę nie wyszedł. Oj, Ben, Ben... wstydź się. Ale założę się, że o Węgrzech słyszał, więc nie musi być tak źle.
Nie mogę obejrzeć tego filmiku, który opisałaś, że trzymałaś kciuki za Wrocław. Możesz streścić, jeśli coś tam usłyszałaś? Bo huk doprowadza mnie do szału, zresztą i tak nic nie słyszę. :?
All I want for Christmas chyba z telewizora zgrywane, taki pogłos. Ale poza tym... nie, nie obraziłabym się. ;)
O rany, Shaggy!!! http://pl.youtube.com/watch?v=B0KYQq1cLEI&NR=1 :rotfl:

PS BBfan gallery zmieniło szatę graficzną. Ładnie wygląda, nieprawdaż?

Agn - Pon 08 Gru, 2008 13:13

Na bbonline ładne fotki z EV. Chcę ten film... Chcęęę...

Nawet w różowej koszuli mu ładnie...

Drogi święty Mikołaju!
Oprócz Impali chciałabym dorwać w swoje łapki EV. Nie wymagam chyba zbyt wiele?!
Z poważaniem i w radosnym oczekiwaniu na prez... erm ŚWIĘTA,
Agn

Calipso - Pon 08 Gru, 2008 14:15

Agn napisał/a:
Drogi święty Mikołaju!
Oprócz Impali chciałabym dorwać w swoje łapki EV. Nie wymagam chyba zbyt wiele?!
Z poważaniem i w radosnym oczekiwaniu na prez... erm ŚWIĘTA,
Agn

:rotfl:

sorry :rumieniec: a tak na poważnie,to życzę powodzenia z Impalą :wink:

Gunia - Wto 09 Gru, 2008 16:40

Wpadłam się odstresować po kolejnej potyczce z TP S.A. Internet będzie najwcześniej jutro, więc zakomunikuję tylko, że Ben jest sexy. :P Nawet w różowej koszuli.
P.S. Ale uszyska to on ma rzeczywiście wielkie. :P
Thin - filmiku nie pamiętam już za dobrze, zresztą nie cały obejrzałam. Ale w skrócie chodzi o przyszłe EXPO w Londynie. ;)