To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Komunikaty - Pytania techniczne

Anonymous - Nie 20 Kwi, 2008 13:32

Dopiero teraz dopadłam forum, caly ranek usiłowałam się dostać i nic ;\ już chciałam wyrzucić komputer przez okno co jest przejawem chyba pewnego uzależnienia.
I najpierw strona się nie łądowałą a potem wyskakiwał jakowyś błąd

Anonymous - Nie 20 Kwi, 2008 14:17

cos wszedzie dzisiaj przerwa techniczna byla...
Admete - Nie 20 Kwi, 2008 19:47

Cudem się zalogowałam - cały czas mnie przez ostatnią godzinę wyrzucało albo nie chciało zalogować :-(
praedzio - Nie 20 Kwi, 2008 19:47

U mnie też podobnie. Wejść mogę, ale z zalogowaniem się już jest problem.
Teraz jakoś działa. I Bogu dzięki! :-D

Harry_the_Cat - Nie 20 Kwi, 2008 19:49

Ja ma to, co Mag...
Anonymous - Nie 20 Kwi, 2008 19:55

niestety prykra sytuacja jeszcze się powtarza incydentalnie teraz też
ŁukaszG - Nie 20 Kwi, 2008 23:38

Jutro zadzwonię do firmy, na serwerach której znajduje się nasze forum i ponarzekam im za to, co się dzieje od wczoraj. Tylko tyle mogę uczynić w tej sprawie z mojej strony.

Łukasz

Admete - Pon 21 Kwi, 2008 12:16

Dziś jest już w porządku :-)
Tamara - Sob 26 Kwi, 2008 16:14

:pomocy: :pomocy: :pomocy: Ratunku!!! Coś niechcący wcisnęłam (ale nie wiem co :cry2: ) i Mag13 znalazła się na mojej liście ignorowanych :shock: a ja nie chcę !!! Czy mogę prosić o poradę , jak przywrócić Mag do życia ? :cry2: :cry2: :cry2:
Tamara - Sob 26 Kwi, 2008 16:19

:pomocy: :pomocy: :pomocy: Ratunku !!! Coś niechcący wcisnęłam , ale nie wiem co :cry2: i Mag13 znalazła się na mojej"liście ignorowanych" :shock: a ja nie chcę i jako żywo nikogo nie ignoruję :cry2: Czy mogę prosić o poradę , jak przywrócić Mag do życia ? :cry2: :cry2: :cry2:
Harry_the_Cat - Sob 26 Kwi, 2008 16:20

To si chyba w Profilu zmieniało... zaraz sprawdze...Tak, wydaje mi się, że to tam.
trifle - Sob 26 Kwi, 2008 16:21

Aż sama zachciałam się dowiedzieć i zignorowałam Lady_Kaśka, bo mi się nawinął (to nie celowe, Kasiek, naprawdę, przypadek :kwiatek: ) i potem znalazłam sobie w którymkolwiek wątku posta Kaśka, wcisnęłam jeszcze raz "ignoruj", pokazało mi się, że "użytkownik jest już na Twojej liście ignorowanych" i tam się pokazują odnośniki, żeby wrócić do tematu albo przejść do listy ingorowanych - i właśnie to przejście do ignorowanych trzeba wybrać - tylko SZYBKO, bo mi potem jakoś automatycznie wskakiwał temat.. I tam już tylko krzyżykiem usunąć użytkownika. No. Pewnie da się inaczej, to jest silnie naokoło, ale jedyne co znalazłam ;)
Tamara - Sob 26 Kwi, 2008 16:25

Dzięki Trifle :kwiatki_wyciaga: :kwiatki_wyciaga: :kwiatki_wyciaga: :cmok: :cmok: :cmok: , Mag wróciła :ociera pot z czoła: .
Straszne to zwierzę ten komputer, jak człek nie umie sie z nim obchodzić :paddotylu:

Sofijufka - Sob 26 Kwi, 2008 16:26

Znalazłam coś takiego:
Wejdź przez listę użytkowników na dole strony na swój profil, kliknij po prawej w link "Lista ignorowanych tematów" zafajkuj ten temat i na dole strony kliknij usuń.

Tamara - Sob 26 Kwi, 2008 16:53

Dziękuję Wam za pomoc :kwiatki_wyciaga: , bez Was nie dałabym rady :rumieniec:
Harry_the_Cat - Sob 26 Kwi, 2008 17:08

Czy ktoś się zna na Macinoshach? Mam parę trywialnych pytań...
Anonymous - Sob 26 Kwi, 2008 17:43

trifle napisał/a:
to nie celowe, Kasiek, naprawdę, przypadek

gdzieżbym mogła się gniewać. :cmok:

Sofijufka - Sob 26 Kwi, 2008 17:48

Harry_the_Cat napisał/a:

Hmmm... ja cztery lata temu pracowałąm na nich, ale.... czy coś pamiętam :mysle:

trifle - Sob 26 Kwi, 2008 17:57

Sofijufka napisał/a:
Znalazłam coś takiego:
Wejdź przez listę użytkowników na dole strony na swój profil, kliknij po prawej w link "Lista ignorowanych tematów" zafajkuj ten temat i na dole strony kliknij usuń.

Ale to temat, a użytkowników ingorowanych też tak się da? Bo ja próbowałam właśnie tak, ale tylko tematy były.. :mysle:

Harry_the_Cat - Sob 26 Kwi, 2008 18:38

Sofijufka napisał/a:
Harry_the_Cat napisał/a:

Hmmm... ja cztery lata temu pracowałąm na nich, ale.... czy coś pamiętam :mysle:

Jak cztery lata temu, to może nie miałaś takich problemów - że np nie widzi mi dysku zewnętrznego.... chyba poszperam w necie....

ale dzieki i tak

Sofijufka - Sob 26 Kwi, 2008 18:40

Harry_the_Cat napisał/a:
Sofijufka napisał/a:
Harry_the_Cat napisał/a:

Jak cztery lata temu, to może nie miałaś takich problemów - że np nie widzi mi dysku zewnętrznego.... chyba poszperam w necie....

ale dzieki i tak

Nie - nie miałam takich problemów...

Gunia - Sob 26 Kwi, 2008 20:12

Za pomocą małego przycisku "Preferencje" na dole strony można w ogóle wyłączyć przyciski ignorowania. :-D
Tamara - Nie 27 Kwi, 2008 11:00

To ja chyba ślepa jestem ,bo patrzę aż mi oczy wyłażą , a preferencji nie widzę.. :(
Harry_the_Cat - Nie 27 Kwi, 2008 11:02

Na stronie głównej, Tamaro.
Tamara - Nie 27 Kwi, 2008 20:29

Znalazłam :kwiatek: :rumieniec: :rumieniec: :rumieniec: Nie widziałam przedtem , bo patrzałam na lewą stronę strony głównej , a to jest po prawej :frustracja: :frustracja: :frustracja:
Niestety czasem tak mam :cry2: