To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - SUPERNATURAL: Winchesterowie kontra reszta świata i zaświata

Admete - Czw 08 Paź, 2009 13:05

Caitriona napisał/a:
Mnie się za dużo rzeczy tam podoba :mrgreen: Ale taki pin z "Winchester Girl" to nie ma problemu ;) Kubki i torby też można sobie zamówić. Nie wiem czy identyczną czcionkę się znajdzie, ale jakby co mogę pomóc ;)

Caitri to zrób to z Demen Hunters i z Winchester Girl :) Demon Hunters na kubek, torbę, koszulkę, a to drugie na pina.

Caitriona - Czw 08 Paź, 2009 13:09

To mi się chyba najbardziej podoba: http://shop.cafepress.com/design/28882195
I to: http://shop.cafepress.com/design/32903289

Demon Hunters? To co pokazywała aneby na torbie?

aneby - Czw 08 Paź, 2009 13:11

Takie cuś to jest
Caitriona - Czw 08 Paź, 2009 13:15

No, Aneby to masz już prawie projekt ;) Musisz to tylko zapisać jako .jpg ;)

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: http://shop.cafepress.com/design/17694343

aneby - Czw 08 Paź, 2009 13:18

Na razie nie wiem jak .....
Byłabym wdzieczna za podpowiedź :wink: Zajmę się tym wieczorem.

Admete - Czw 08 Paź, 2009 13:19

Aneby fajne!
Caitriona - Czw 08 Paź, 2009 13:23

Momento ;)

Voila!

Niestety nie pamiętam już jakie wymiary muszą mieć grafiki na kubki itp. Poszperam w necie, do wieczora powinnam coś wiedzieć ;)

Agn - Czw 08 Paź, 2009 13:34

Admete napisał/a:
Dziewczyny takie kubki i torby są do zrobienia. Tylko ktoś musiałby projekt z odpowiednia czcionka zrobić....

Niby tak, ale ja bym chciała TEN rozmiar. Bo tu rozmiar się, ehem, liczy. No i świadomość, że się wywaliło kasę na coś oryginalnego. Choć z podróby tak samo się pije, wiem, jednakowoż... nie umiem tego wyjaśnić inaczej jak skrajnym snobistycznym pożądaniem względem takiego kubaska, które mnie ogarnęło.
Ale najpierw uzbieram pieniążki na oryginalne DVD wszystkich sezonów (będę bankrutem). A potem kubas i będę mogła pić za to, co mi zostanie (chyba długi...).

PS KWIK!!! Egzorcyzmy na pantalonach?! :rotfl: *mina jak na avku*

Admete - Czw 08 Paź, 2009 13:45

Caitri świetnie wyszło! Zrobię sobie kubek albo cos innego ;)
Agn - Czw 08 Paź, 2009 14:07

Ej, a jak ja to przegapiłam? *spuszcza snobizm w klozecie* Też sobie zrobię, a co! *kobieta zmienną jest*
Caitriona - Czw 08 Paź, 2009 14:11

Admete napisał/a:
caitri świetnie wyszło!

Nie mnie, tylko Aneby ;) Ja tylko zapisałam to w jpg ;)

Kubki mam (i to dużo za dużo), ale pewnie zrobię sobie piny:

I jeszcze ten "Winchester Girl'. Musze tylko odszukać u kogo ja to robiłam wczesniej i czy te grafiki wystarczą...

Admete - Czw 08 Paź, 2009 14:17

Caitri, gdybyś robiła piny to ja bym chciała Winchester girl i ten ostatni z Impalą.
Agn - Czw 08 Paź, 2009 14:20

*kombinen machen*
A czy ta ostatnia impala istnieje może w większym rozmiarze? Bym sobie ją dolepiła do napisu...
*ma wielkie plany kubkowe*

Caitriona - Czw 08 Paź, 2009 14:28

Agn napisał/a:
A czy ta ostatnia impala istnieje może w większym rozmiarze?

No właśnie nie... Tylko w taki rozmiarze da się ją zapisać z tej hamerykańskiej stronki. Zapis większego rozmiaru ma znak wodny...

Admete napisał/a:
Caitri, gdybyś robiła piny to ja bym chciała Winchester girl i ten ostatni z Impalą.

Będę robiła na pewno, tylko nie wiem kiedy... Właśnie zamówiłam na allegro sporo rzeczy do decoupage'u i pozbyłam się całej kasy... Muszę chwilkę odczekać. Poczekasz?

Caitriona - Czw 08 Paź, 2009 14:41

Wpadłam na szatański pomysł :mrgreen: Trochę większa Impala:

Agn - Czw 08 Paź, 2009 15:40

*pada, kocha i wielbi* CAITRI!!! :przytul: :serce:

(post o głębi kałuży i takie tam...)

Caitriona - Czw 08 Paź, 2009 15:56

Mam nadzieję, że się przyda i że taka wielkość wystarczy, bo już większego obrazka nie skombinuję ;) :D
Admete - Czw 08 Paź, 2009 17:10

Jasne, że poczekam :) Nie spieszy mi się.
Agn - Czw 08 Paź, 2009 17:43

Powinien wystarczyć.

Eeee tylko powiedzcie mnie, jakie powinny być rozmiary tych obrazków, które się zanosi do "kubeczkarni". Nie mam doświadczenia, nie chciałabym, by to był zbyt małe...

BeeMeR - Czw 08 Paź, 2009 17:47

wydaje mi się, że oni sobie rozmiar potrafią dostosować ;) - przynajmniej nasi potrafią :P
ważniejsze, żeby proporcje były ok :mrgreen:

Caitriona - Czw 08 Paź, 2009 17:52

Przypomniałam sobie że przecież mam zapisane na kompie projekty kubeczków. Ja robiłam je w empiku. Rozmiary moich grafik to: 2244x945 ;)
Agn - Czw 08 Paź, 2009 17:55

O proporcjach też nie mam zielonego pojęcia. 1200x400 pix. może być?

Edycja: *chlast* to mój chyba za mały :(

Caitriona - Czw 08 Paź, 2009 18:00

Agn napisał/a:
*chlast* to mój chyba za mały

Niekoniecznie Agn. Ja robiłam w empiku, przez internet. Tam jest taka opcja, że mówią ci czy zdjecie jest wystarczającej jakości czy nie. Zajrzyj i sprawdź.

edit: sprawdziłam: Dla zapewnienia dobrej jakości wydruku sugerujemy wybrać zdjęcie o rozdzielczości co najmniej 2244x945. Twoje jest niestety za małe...

edit2: Agn, tak w ogóle to pochwal się projektem ;D

Agn - Czw 08 Paź, 2009 18:21

Nie ma w sumie czym. Twój napis i ta większa impala. Białe tło i nic więcej. :( A i tak nie będzie dobrze. :(
Caitriona - Czw 08 Paź, 2009 18:25

Napis jest Aneby ;) Może wieczorem będzie mogła go zrobić w większym formacie?

Agn napisał/a:
Twój napis i ta większa impala. Białe tło i nic więcej.

Coś takiego (pirazyoko):