To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Komunikaty - Spotkanie w W-wie????

Anonymous - Pią 30 Paź, 2009 12:09

O to może Praedzia wreszcie przyniósł by mi Robina tego co nie wiem jak się kończy....
praedzio - Pią 30 Paź, 2009 12:43

:mrgreen:
Gosia - Pią 30 Paź, 2009 16:02

Ja jestem za, of course. :mrgreen: Myślałam o tym ostatnio, że strasznie dawno się nie widziałyśmy w większym gronie, ostatnio chyba w zimie czy na wiosnę?
Najczęściej się widuję z Praedziem :lol:

Aragonte - Pią 30 Paź, 2009 16:35

Tak sobie też pomyślałam, że bodajże jutro Harry wraca do Polski i byłoby super ją ściągnąć na to spotkanie :)
Gosia - Pią 30 Paź, 2009 16:45

Byłoby fajnie :D
Admete - Pią 30 Paź, 2009 17:04

Harry wraca? To może będzie znów zaglądać częściej. Stęskniłam się za nią.
Calipso - Pią 30 Paź, 2009 17:28

Ja postuluję za feriami zimowymi,bo do 5 grudnia mam napisać kilka prac kontrolnych a od 20 grudnia zaczynają się egzaminy :-|
Chyba ze da się zrobić dwa spotkanka,jedno teraz a drugie na przełomie stycznia i lutego :kwiatek:

Anonymous - Pią 30 Paź, 2009 17:36

pod koniec listopada mam i urodziny i Gran Derby, ale urodziny da się przełożyć a mecz najwyżej oglądnę później na necie...
.... bo ja się stęskniłam.... :hug_grupowy:

Calipso - Pią 30 Paź, 2009 17:43

lady_kasiek napisał/a:
pod koniec listopada mam i urodziny

I ja tyż :roll: :wink:

Aragonte - Pią 30 Paź, 2009 17:44

Strzelce? :mrgreen: :mrgreen:
Calipso - Pią 30 Paź, 2009 17:46

Skorpion :ops1:
Anonymous - Pią 30 Paź, 2009 17:47

ze mnie Strzelec.... nie wiem jakim cudem bo te podobno mają super udane życie.... szczęście w miłości, pieniądzach i takich innych, ale no nie wiem...
Aragonte - Pią 30 Paź, 2009 17:50

Cal, nie wstydź się - ja mam w Skorpionie prawie wszystko poza Słońcem, ascendent i większość innych planet, więc nie mogę pluć na Skorpiony :wink: Ale Słoneczko wisiało wtedy w Strzelcu, fakt :)

Kasiek - Twoje informacje są zdecydowanie przesadzone, ja ich nie potwierdzam...

I kończę ten offtop :ops1:

Może zrobi się kolejne spotkanie w nowym roku? Ja bym chętnie umówiła się na listopad, stęskniłam się za Wami :D

Aha, rozumiem, że najbardziej pasuje wszystkim weekend? A jeśl tak, to który? Jakieś propozycje? :)

Calipso - Pią 30 Paź, 2009 17:57

Aragonte napisał/a:
Może zrobi się kolejne spotkanie w nowym roku?

O tak,proszę :kwiatek: Będzie mi miło,gdy tym razem pogadam z Tobą dłużej :-D

No i się nie wstydzę skorpiona,ale mam prawie wszystkie złe cechy tego znaku :rumieniec:

Anonymous - Pią 30 Paź, 2009 17:58

ja też tych horoskopowych bzdur nie potwierdzam ;)

weekend jest najwygodniejszy.... może być piątek(tylko w co drugi mam wykład) czwartek odpadam mam cały dzień zajęcia i nieźle bym sobie nagrabiła tylkoma nieobecnościami...

Anonymous - Pią 30 Paź, 2009 18:08

Mag!! bo przyjedziemy do Ciebie...
i jak usłyszałam w poniedziałek na ćw. Jestem starsza Pani....

Calipso - Pią 30 Paź, 2009 18:09

Mag,chyba się nas nie boisz ? :wink:
Alicja - Pią 30 Paź, 2009 18:39

Mag13 napisał/a:
A ja wolę pozostać bytem wirtualnym!

nie jest tak źle w bycie pozawirtualnym :wink: Po pierwszym spotkaniu z forumową osoba mogę to przyznać :mrgreen:
Powiem więcej, 10 grudnia będę w Krakowie i liczę na spotkanie przy kawce i ciastku z osobami z okolic :-D

praedzio - Sob 31 Paź, 2009 06:46

Wskakuj w autobus. ;)
Anaru - Sob 31 Paź, 2009 10:22

Wskakuj. :mrgreen:
Spotkanie ma być w piątek, tak? A do której planujecie siedzieć? Nie super krótko, prawda? :kwiatek: Bo ja bym się bardzo chciała z Wami zobaczyć :hug_grupowy:

Aragonte - Sob 31 Paź, 2009 11:15

Na razie chyba nie określono, że w piątek, równie dobrze może to być sobota :) Zgodziłyśmy się tylko co do weekendu.
Chyba że coś mi umknęło? :mysle:

Ja bym raczej głosowała za sobotą - w piątek zazwyczaj jestem półżywa, a jeśli jeszcze będę miała w danym tygodniu pracowy maraton, to będziecie widzieli tylko moje widmo :-|

Edit: spojrzałam na kalendarz i widzę, że w listopadzie wchodzą w grę cztery weekendy: 7-8, 14-15, 21-22 i 28-29. Pierwszy wolałabym odliczyć, bo nie będzie mnie wtedy w W-wie :-|
A z pozostałych który by pasował większości? Przy założeniu, że spotkanie jest w sobotę?
Czekam na propozycje :)

Anonymous - Sob 31 Paź, 2009 11:26

Aragonte napisał/a:
14-15
ten bym wolała odliczyć.... mam wykład w sobotę :(
Anaru - Sob 31 Paź, 2009 13:47

Aragonte napisał/a:
Na razie chyba nie określono, że w piątek, równie dobrze może to być sobota :) Zgodziłyśmy się tylko co do weekendu.
Chyba że coś mi umknęło? :mysle:

Aaa, bom ślepa, podtytuł wątku brzmi "13 czerwca, piątek, w samo południe o 17.00", umknęło mi 13 czerwca ;)

Ja bym wolała 28-29.XI :kwiatek: , wtedy będę w Warszawie i nie będę miała od wczesnego wieczora urodzinowej imprezy jak 14.XI ;) . 7.XI mnie nie ma, 21 mam imieniny naszego Taty :serce: , nie mogę nie być w Krakowie i u Rodziców.

praedzio - Sob 31 Paź, 2009 14:16

Ja mam zjazd 7-8 i 21-22, chyba, że mowa o późniejszej godzinie, tj. po 18.00.
zuza - Sob 31 Paź, 2009 16:49

Jesli tylko nic mi nie wypadnie, to jesli mozna bardzo chcialabym Was spotkac :)

Wstepnie wszystkie soboty mi pasuja :)