Komunikaty - Spotkanie w Krakowie - C.D. -
Anonymous - Nie 18 Gru, 2011 17:44
mnie 6 tez pasi - po prostu napisalam, ze wolalabym 5 (ze wzgledu na pakowanie i takie tam...) , ale nie ze 6 nie dam rady
Bede od 20 do 7
Anaru - Nie 18 Gru, 2011 18:33
Tylko, że jesteś chyba jedyna, która w ten dzień nie pracuje
Szkoda, że nie lecisz 8, byłoby łatwiej...
| Aragonte napisał/a: | Wiecie co, to może umówcie się na jakiś wcześniejszy termin (np. ten wymieniany wcześniej 28 grudnia bodajże), już bez oglądania się na mnie?
W końcu i tak nie ma gwarancji, że uda mi się pojechać |
A może by tak jednak Sylwester we Wrocławiu?
Admete - Nie 18 Gru, 2011 20:04
Dziewczyny ale my z Riellą to w ciągu dnia, nie na wieczór...Zreszta może poczekac do wiosny, w zimie to zimno i ciemno.
Anaru - Nie 18 Gru, 2011 20:13
| Admete napisał/a: | | Dziewczyny ale my z Riellą to w ciągu dnia, nie na wieczór... |
My też
(Aine pisała chyba datami )
Admete - Nie 18 Gru, 2011 20:23
Czasami w ogóle nie wiem, co Aine pisze Ja tak nie umiem skrótami, mnie trzeba jasno i konkretnie.
Anonymous - Nie 18 Gru, 2011 20:50
no wlasnie - w koncu zaproszenie zostalo wystosowane
Wiem, ze moje dni wolne, sa wolne w ciaglosci od-do. Teoretycznie nawet moglam leciec 8, ale wybralam 7 zeby miec jeszcze dzien luzu przed powrotem do pracy i kieratu codziennego... Tak w ramac aklimatyzacji...
Anonymous - Nie 18 Gru, 2011 22:55
| Admete napisał/a: | Czasami w ogóle nie wiem, co Aine pisze Ja tak nie umiem skrótami, mnie trzeba jasno i konkretnie. |
Przeciez najpierw musim date ustalic, a godzina to juz formalnosc
Deanariell - Pon 19 Gru, 2011 16:39
| Admete napisał/a: | | Ja tak nie umiem skrótami, mnie trzeba jasno i konkretnie. |
No ja trochę lepiej "łapię" taki styl, bo sama często operuję mocnymi skrótami myślowymi. Domyśliłam się, że to chodzi o daty, ale przyznam, że po dłuższej chwili.
Dorfi - Pon 19 Gru, 2011 17:10
| AineNiRigani napisał/a: | | Na telefon jestem jak najbardziej dostepna, numer w zaasadzie nie ulegl zmianie... |
A który? Bo ja mam trzy Twoje numery telefonów i nigdy nie wiem na który dzwonić
Dorfi - Pon 19 Gru, 2011 17:18
| AineNiRigani napisał/a: | | Admete napisał/a: | Czasami w ogóle nie wiem, co Aine pisze Ja tak nie umiem skrótami, mnie trzeba jasno i konkretnie. |
Przeciez najpierw musim date ustalic, a godzina to juz formalnosc |
28 pewnie będziemy wracać. 29 mam wolne przedpołudnie, bo od 15-ej mamy księdza z kolędą a wieczorkiem małą rodzinną uroczystość. Ale styczeń też mi pasuje.
Admete - Pon 19 Gru, 2011 17:19
To podobnie jak ja. Nie wiem, który jest aktualny.
Dorfi - Pon 19 Gru, 2011 17:19
| corrado napisał/a: | | Mag113 napisał/a: | W duchu pojednania oświadczam , że i tak do Krakowa nie zawitam, więc bez obaw!
I życzę by się spotkanie udało! |
Ja też nie zawitam do Krakowa wcześniej niż w 2013 więc też spoko |
A czemu akurat 2013?
Aragonte - Pon 19 Gru, 2011 18:09
Corrado czeka do końca świata
Anaru - Pon 19 Gru, 2011 18:33
I jeden dzień dłużej
corrado - Wto 20 Gru, 2011 00:22
| Dorfi napisał/a: | | corrado napisał/a: |
Ja też nie zawitam do Krakowa wcześniej niż w 2013 więc też spoko |
A czemu akurat 2013? |
Ciężki rok będzie.
Bardzo chętnie bym się wybrał do Krakowa. Dawno nie byłem. Ostatni pięciodniowy wyjazd na dodatek się nie liczy bo to delegacja była. Przedostatni chyba też
corrado - Śro 21 Gru, 2011 18:57
| Dorfi napisał/a: | | AineNiRigani napisał/a: | | Na telefon jestem jak najbardziej dostepna, numer w zaasadzie nie ulegl zmianie... |
A który? Bo ja mam trzy Twoje numery telefonów i nigdy nie wiem na który dzwonić |
Ja mam jeden ale nie wiem skąd się wziął
Anaru - Śro 21 Gru, 2011 22:52
Najwyraźniej kolekcjonujesz numery
corrado - Czw 22 Gru, 2011 01:16
| Anaru napisał/a: | Najwyraźniej kolekcjonujesz numery |
Żeby kolekcjonować trzeba coś zbierać, podnosić. A ty samo coś przypełzło . Aha, i nie wiem czy aktualny
Alis - Czw 22 Gru, 2011 20:41
| AineNiRigani napisał/a: | Tos jest ustrzelona - nie wymigasz sie przed kawa (lub piffkiem) w okresie poswiateczno-sylwestrowym Proponuje Stare Mury (na dole). Tam robia najlepszy na swiecie strudel jablkowy na cieplo z lodami W dodatku w przyzwoitej cenie Jestem tez otwarta na inne lokalowe propozycje (pod warunkiem, ze nie Odyseja - tam jest bardzo przecietny wystroj, a ja lubie pogadac w milej atmosferze tracajaca myszka).
Wezme Cie na spytki, wybadam, zdradze nasze kuluarowe tajemnice i zadna dusza na forum sie nie wymiga. Juz teraz mozecie zaczac sie bac - ha !! |
Spędziłam dziś miło popołudnie z AineNiRigani (na które podążyłam pełna obaw ) było uroczo a miejsce mnie urzekło - nie sądziłam że są takie miejsca ( i to są moje klimaty)
Po powrocie od razu rzuciłam się w ponowne czytanie ( już trzeci raz ) czy jest jakieś lekarstwo, na tą fascynację (powinnam teraz piec świąteczne ciasta)
corrado - Wto 27 Gru, 2011 20:57
| Anaru napisał/a: | | Aragonte napisał/a: | | sylwester we Wrocławiu to zasadniczo bardziej prywatne spotkanie niż otwarty forumowy zlot, więc jakoś zniesiecie te wtręty. |
Za to jakby ktoś z forum miał ochotę i możliwości dołączyć do małego forumowego zlociku, to jak najbardziej zapraszamy |
Znaczy Sylwester? A gdzie ta impreza? Dzieci "sprzedane"
BeeMeR - Czw 29 Gru, 2011 12:07
coraz bardziej wam zazdroszczę (po chrześcijańsku ) zwiększającej się sylwestrowej imprezy
i - btw - mam nadzieję że spotkanie w Krakowie w Nowy Roku tez jakoś wyjdzie
Admete - Czw 29 Gru, 2011 14:49
To my sie będziemy mentalnie łączyc, bo na Sylwestra pójdę do Rielli. I chyba mojego lapka zabiorę, bo komp zostanie na górze, a tam będzie spała Annarielka.
Anonymous - Czw 29 Gru, 2011 14:52
I oglądniecie LOTRa?
Admete - Czw 29 Gru, 2011 14:59
LOTRa to oglądam jutro. A w sobote jest plan, by pooglądac Rysia jako Thorntona, bo Riella nie widziała. To skandal prawdziwy i trzeba to naprawić
Anonymous - Czw 29 Gru, 2011 15:04
a to zaiste skandal i trzeba nadrobić!
Ostatnio jestem w takim nastroju, że LOTR powinien u mnie na zapętleniu lecieć....
|
|
|