To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - SUPERNATURAL: Heaven, Hell and in-between

BeeMeR - Czw 29 Sty, 2009 09:48

Obudziłam się z "Carry on my wayward son" w głowie...
(i pomyśleć, że kiedyś mi się nieszczególnie podobała ta piosenka... :mysle: )

I wizją Winchesterów jadących Impalą :serduszkate:
(jakby tuż przed zderzeniem z ciężarówką, ale do zderzenia w moim śnie nie doszło :P )

to już rozumiem klasyczny objaw uzależnienia :excited:

spin_girl - Czw 29 Sty, 2009 11:43

BeeMeR napisał/a:
to już rozumiem klasyczny objaw uzależnienia

klasyczny... :mrgreen: :oklaski:

aneby - Czw 29 Sty, 2009 17:19

BeeMeR napisał/a:
"Carry on my wayward son"

Ja to mam jako dzwonek w telefonie :rumieniec: W pracy się czasem dziwnie patrzą....
Ale oni nie znają chłopaków :-P

praedzio - Czw 29 Sty, 2009 17:46

Baaaaardzo CIEKAWY wywiad z Serą Gamble (link do części pierwszej wywiadu gdzieś podawałam wcześniej)! Cierpiących na spoilerofobię uprasza się o zajęcie się czymś innym. :P

http://www.tvguide.com/Ne...ed-1002240.aspx

Nie mogę się doczekać odcinka nr 21!!! :excited:

praedzio - Czw 29 Sty, 2009 20:37

A tu takie fajne zdjęcie mi się znalazło:

Napis na koszulce Jareda sprawia, że mam ochotę rzucić wszystko w cholerę i pojechać/polecieć/popłynąć do Teksasu. :P

Calipso - Czw 29 Sty, 2009 21:00

Dzisiaj wieczorem usłyszałam w radio informację o kolejnym bardzo fascynującym odkryciu amerykańskich naukowców :roll: Tym razem stwierdzili że mężczyźni o rzadko spotykanych imionach,mogą być dwa razy bardziej narażeni na to,że w przyszłości będą mordercami lub inego rodzaju przestępcami :roll:
Tak sobie myślę,czy imię Jensen należy do rzadkich,czy nie...Nie :confused3:

praedzio napisał/a:
Napis na koszulce Jareda

Sprawił że się zarumieniłam :ops1:

trifle - Czw 29 Sty, 2009 21:01

A że niby Jared to popularne? ;)
Mówiłam już - dobrali ich, dwaj potencjalni przyszli mordercy, dobre ;)

Calipso - Czw 29 Sty, 2009 21:12

trifle napisał/a:
A że niby Jared to popularne?

Chyba jest taki pan jak Jared Leto :mysle: Także ja moge zaliczyć to imię do częściej spotykanych :wink:

Harry_the_Cat - Czw 29 Sty, 2009 21:13

http://www.youtube.com/watch?v=B_3U35f6Ny8

smutny klip o poświęceniu w rodzinie Winchesterów - spoilery do sezonów 1-4.

trifle - Czw 29 Sty, 2009 21:24

Harry_the_Cat napisał/a:
http://www.youtube.com/watch?v=B_3U35f6Ny8

Ładne, dzięki :kwiatek:

Harry_the_Cat - Czw 29 Sty, 2009 22:35

okładka DVD 4 sezonu będzie wyglądała tak:

Anaru - Czw 29 Sty, 2009 23:02

Obejrzałyśmy dzisiaj odcinki 2-4 z trzeciej serii. Moim zdaniem w "The Kids Are Alright" to zdecydowanie Deanowe :mrgreen: i tej wersji będę się trzymać :mrgreen: , bo mnie końcowe argumenty nie przekonały. :mrgreen:
Przy tym z króliczą łapką "Bad Day at Black Rock" płakałyśmy ze śmiechu :rotfl: . A już jak Sam biedaczysko zgubił buta to poległyśmy... :rotfl: Mówiłam już, że on jest słodki taki sierotkowaty? :serce: Cudny odcinek. :rotfl:
"Sin City" było znacznie spokojniejsze i tak prawie na wyciszenie. Ogólnie bardzo mi się ten sezon podoba.
I Sam mi się bardzo podoba, rewelacyjny facet się z niego robi... :serce:
O rzęsach, piegach i ramionach Deana to już nie wspomnę :serce:

A w nie szykuje się jeszcze jakiś quiz np. z drugiej serii? :-D

Harry_the_Cat napisał/a:

Piosenka piękna :kwiatek:

BeeMeR - Czw 29 Sty, 2009 23:24

Wróciłam do domu, odpalam komputer a tu taaaka piękna tapeta :thud: :mrgreen:

Anaru napisał/a:
O rzęsach, piegach i ramionach Deana to już nie wspomnę :serce:
A że na Dean mówisz chwilami Sam to wspomnisz?
:P

Anaru - Czw 29 Sty, 2009 23:28

BeeMeR napisał/a:
A że na Deana mówisz chwilami Sam to wspomnisz?
:P

A w życiu! :rumieniec:
Gdzieżbym mogła :lol:

Caitriona - Pią 30 Sty, 2009 08:38

aneby napisał/a:
BeeMeR napisał/a:
"Carry on my wayward son"

Ja to mam jako dzwonek w telefonie :rumieniec: W pracy się czasem dziwnie patrzą....
Ale oni nie znają chłopaków :-P

Ja też mam taki dzwonek :D :D I też się ludzie patrzą ;) Ale co tam, piosenka świetna!

BeeMeR - Pią 30 Sty, 2009 10:12

Caitriona napisał/a:
Ja też mam taki dzwonek :D
ja mam dzwonek absolutnie nie supernaturalny, a też się ludzie czasem dziwnie patrzą jak wyśpiewuje "Ahaha, ohoho... (vide: Duplicate :-P ) " :mrgreen:

Dedykacja dla Ani: :mrgreen:

praedzio - Pią 30 Sty, 2009 10:31

*rozpłynęła się z zachwytu* :serduszkate:
BeeMeR - Pią 30 Sty, 2009 11:52

*nie dziwi się, bo sesja jest śliczna :serduszkate: , a właściciel i psy jakoś do siebie podobni :mrgreen: *

I jak mniemam, tychże psów dotyczy anegdotka, znaleziona tu jakiś czas temu: :lol:
Cytat:

Opowiedz nam historię o twoich psach i Jensenie.
One i Jensen? Ok, mam jedną, która wydarzyła się niedawno. Dotyczy Jensena, naszego przyjaciela i mnie. Którejś niedzieli oglądaliśmy mecz footballu, urządziliśmy sobie grilla, wypiliśmy trochę wina, piliśmy wino i pomijając resztę tego, co wydarzyło się tej nocy, w każdym razie dostałem email, poszedłem spać o jakiejś drugiej czy trzeciej nad ranem, trzeba rano wstać do pracy i naglę słyszę krótki dźwięk... Kto mi teraz przesyła wiadomość? Więc patrzę na swój ekranik i widzę zdjęcie Jensena, który (imituje minę śpiącego Jensena), a potem pyski Harleya i Sadie, przypuszczam, że poszły za nim, ponieważ teraz mieszkamy razem, więc najprawdopodobniej zbiegły na dół wyczuwając frajera, pewnie pomyślały sobie: „on się nie obudzi, by wygonić nas z łóżka”... więc musiał totalnie odlecieć, Harley z Sadie wskoczyły mu do łóżka razem ze swoimi wielkimi psimi pyskami. To urocze zdjęcie, hm... muszę je znaleźć i przemycić na you tube, czy coś... Moje trzy psy, znaczy przyjaciele {DAWG) [przyp. tłum DAWG – oznacza zarazem psa, jak i przyjaciela]. Nie mówcie Jensenowi. Będzie zły!

Anonymous - Pią 30 Sty, 2009 14:35

a nowego odcinka nikt jeszcze nie widział? :mysle:
się zaraz biorę do oglądania :excited:

Calipso - Pią 30 Sty, 2009 14:37

Zdjęcie znalezione przypadkiem,podczas poszukiwania innego pana

Napewno było,ale zawsze można sobie znów popatrzeć :wink:

spin_girl - Pią 30 Sty, 2009 15:19

*zmiękła zupełnie, bo uwielbia psy, szczególnie w połączeniu z przystojnymi właścicielami* :serduszkate:
Ja chcę to zdjęcie Jensena!!!!!!!! :excited:

Admete - Pią 30 Sty, 2009 15:19

To ja juz czekam na Riellę :) Zapowiada się ciekawie :-D
spin_girl - Pią 30 Sty, 2009 15:22

A ja dopiero jutro obejrzę :cry2:
Anonymous - Pią 30 Sty, 2009 15:28

jednak dziś chyba nie oglądnę... :?

edit
jednak oglądnęlam...odcinek w sumie dosyć przewidywalny był. powtarzany schemat
Spoiler:
wydaje im się, że znaleźli odpowiedniego denata, ale jednak nie, kolejny denat okazuje się skremowany i trzeba szukać jakiegoś drobiazgu, ale tak naprawdę ciekawy jest powrót do szkolnej rzeczywistości. do tych ciągłych zmian szkół i okresu przystosowawczego. przeszkadzałą mi różnica wieku aktorów grajcych małego Sama i już dorosłego Deana... aż takiej różnicy przecież nie było. nie widać ani razu z bliska w odcinku(poza wspominkami z początku) Papy Winchestera...
i bardzo mi było chłopaków żal. zwłaszcza Deana, który jak zwykle zgrywa się jak może a w głębi jest bardzo nieszczęśliwy., i smutno było patrzeć na małego Sama, który i tak się nie wywinie od rodzinnego biznesu. no i ta brutalna amerykańska szkoła to jakiś koszmar jest

BeeMeR - Pią 30 Sty, 2009 19:44

Kilka (znanych zapewne :P ) fotek z dopiskami :mrgreen: (nie zawsze mądrymi :rumieniec: )