To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Richard Armitage - Informacje i nowosci

Marija - Śro 14 Lis, 2007 19:55

No przecież się nie rozerwę
Ten ładny, ten cudny, a ów prześliczny :rotfl: ...

Harry_the_Cat - Pon 19 Lis, 2007 20:34

Jakiś czas temu w radiu BBC była audycja - Richard czytał listy T. Hughesa (męża Sylvii Plath).

Link do recenzji z urywkami

Harry_the_Cat - Wto 04 Gru, 2007 23:14

Nikt tu już chyba tego nie czyta... :rumieniec:

Nowa wiadomość: http://www.richardarmitageonline.com/

Caitriona - Wto 04 Gru, 2007 23:42

No czytasz Ty, czytam ja i pewnikiem Gosia jeszcze ;)
Czyli kroi się jakiś jeszcze jeden tajny projekt, ciekawe...
I ze mają mnie ostatnie odcinki RH zadziwić (czy to w ogóle możliwe?)

Harry_the_Cat - Śro 05 Gru, 2007 00:06

a nie dziwi Cię ta cała produkcja? ;)

Na c19 spekulacje dot. tajnego projekru - pojawia się Spooks, Bond... :rumieniec:

Caitriona - Śro 05 Gru, 2007 11:47

Że Bond Bond czy że w Bondzie? Wydaje mi się ze super by wyglądał w czarnym smokingu... :serduszkate:
snowdrop - Śro 05 Gru, 2007 11:50

RA Bondem? Wow. Nadawałby się idealnie. To byłby przełom. :banan:
Gunia - Śro 05 Gru, 2007 16:41

Ja czytam! :excited: Dzięki, Harry, za trzymanie ręki na pulsie. :kwiatki_wyciaga:
Alison - Śro 05 Gru, 2007 19:23

Ja przyznaję, że nie czytałam, bo Rysiek u mnie nie w czarnym smokingu, ale na czarnej liście. Nieustająco jednak czekam, aż sie z niej wystrychnie i mnie czymś zadziwi. Że niby Bond? Nie wiem czy akurat o to sie mnie rozchodziło, ale jak ma mnie zadziwić, to niech będzie i Bond :roll: . Tylko żeby nie grał znowu jakiegoś strasznego czarnego charaktera, z jeszcze straszniejszymi minami (chociaż gorszych jak w Robin Hoodzie, to chyba juz nie potrafi zademonstrować :wink: ). No to Rysiek, dawaj! Będziem oceniać!
Harry_the_Cat - Śro 05 Gru, 2007 20:24

No z tego, co wiem to niejaki Daniel C. ma kontarkt na kolejne dwa Bondy - ale to pewnie trzeba by z miłoszem sprawdzić. Ja - jesli to miałby byc Bond indeed - to jednak stawiałabym na czarnego charaktera ;)
Alison - Śro 05 Gru, 2007 20:26

Harry_the_Cat napisał/a:
No z tego, co wiem to niejaki Daniel C. ma kontarkt na kolejne dwa Bondy - ale to pewnie trzeba by z miłoszem sprawdzić. Ja - jesli to miałby byc Bond indeed - to jednak stawiałabym na czarnego charaktera ;)

Hmm, no cóż pan zrobisz? Nic pan nie zrobisz. Staram się nie tracić wiary w Ryśka. Po starej znajomosci :wink:

Harry_the_Cat - Sob 08 Gru, 2007 19:37

Wczoraj Richard wyglądał tak:
KLIK

Gosia - Sob 08 Gru, 2007 19:47

Chy ba najbardziej mi sie podoba tu:
http://cache2.gettyimages...91E7EC1A351FC8B
http://cache3.gettyimages...274CA7A8AC3D21E
Tylko ten napis na twarzy :confused3:

Anonymous - Sob 08 Gru, 2007 20:32

tylko te napisy... :(

piękny jest

praedzio - Sob 08 Gru, 2007 20:43

Ja nie nazwałabym go pięknym. To coś innego, na co nie potrafię znaleźć określenia. :mysle: Podoba mi się wyraz jego oczu, kiedy się uśmiecha... :serduszkate:
Marija - Sob 08 Gru, 2007 21:42

Co to w zasadzie znaczy, że mężczyzna jest "piękny"? Jakiś szczegół - oczy, usta, zarys szczęki (ach, te szczęki to bywają! :thud: ). Masz praedziu całkowitą słuszność :serduszkate: ...
Harry_the_Cat - Sob 08 Gru, 2007 22:01

Zgadzam sie z Gosią odnośnie tego drugiego ... :serduszkate: :serduszkate: :serduszkate: Jedno z jego lepszych zdjęc ever IMHO :serce2:
Anonymous - Sob 08 Gru, 2007 23:19

Marija napisał/a:
Co to w zasadzie znaczy, że mężczyzna jest "piękny"

Dla mnie właśnie on jest piękny. Po prostu.
Nie tylko on ale jest bardzo skończona liczba pięknych.
Dla mnie on cudny w całokształcie jest :rumieniec:

Gosia - Nie 09 Gru, 2007 19:59

Czy mi sie wydaje? Na imdb dodano fotki Rysia, nie bylo ich chyba wczesniej!!
http://www.imdb.com/name/nm0035514/

trifle - Nie 09 Gru, 2007 20:10

To to takie na schodach jest całkiem .. :serce2:
Anonymous - Nie 09 Gru, 2007 20:18

:excited: :paddotylu:
umarłam.

Dlaczego gdzieś w moichh okolicach nie ma takich ludzi.

Gunia - Nie 09 Gru, 2007 20:22

Cytat:
Dlaczego gdzieś w moich okolicach nie ma takich ludzi.

Wiesz, może to i lepiej. ;) Moja koleżanka jak raz ujrzała obiekt ryśkopodobny, to natychmiast chwyciła za telefon i do mnie zadzwoniła z tą cenną informacją. Problem zaczął się wtedy, kiedy zaczęła mi opisywać szczegóły anatomii tego pana, podkreślając ich kompatybilność z anatomią Ryśka, a pan to usłyszał, obejrzał się i zaczął dziwnie na nią patrzeć. :thud:

Gosia - Nie 09 Gru, 2007 20:52

A jakie to byly szczegoly? :mrgreen:
Gunia - Nie 09 Gru, 2007 20:55

No oczywiście dokładnie opisany nos na pierwszym miejscu, potem jeszcze kolor włosów i fryzura, rysy twarzy i sylwetka. :D
Gosia - Nie 09 Gru, 2007 20:59

Dobrze ze oto tylko chodzilo :rotfl:
Ale to dziwne ze ten pan nie byl zaszczycony taka uwaga skierowaną na jego osobe ;)