Seriale - W słońcu i w deszczu. Lato w dramach
BeeMeR - Sob 20 Lip, 2019 09:43
Nie miałam pojęcia
Na razie DMF mnie przygnębiło, wgrałam sobie kilka pierwszych odcinkow Lotosowych
Aragonte - Sob 20 Lip, 2019 10:02
Musisz tylko scierpiec albo przewinac latajacych Chinczykow
Ja mam obejrzane 6 odcinkow z Lotosowym. Krotkie sa, szybko wchodza.
BeeMeR - Sob 20 Lip, 2019 10:10
Obaczym. Ariel w "łachmanach" mi się podobała, tak na pierwszy rzut oka, gładziutką ma buzię wręcz nieprawdopodobnie
Aragonte - Sob 20 Lip, 2019 10:15
Ariel (i jej postac) mnie rozsmiesza jak malo kto
Ta aktorka nie boi sie wypasc brzydko czy sie wyglupiac na ekranie. Lubie ja.
BeeMeR - Sob 20 Lip, 2019 10:52
Ja ją też m.in.za to lubię - zdecydowanie wolę patrzeć na nią i pół dramy rozważać czy jest śliczna czy brzydka a drugie pół zachwycać niż na ładniutką laleczkę bez mimiki i większych zdolności aktorskich
Admete - Sob 20 Lip, 2019 13:09
Partners for Justice 2 wydaje mi się trochę lepsze niż seria 1. Chyba dlatego, że prokuratorka mniej ważna. Jakoś tak każdy dostaje swoje sceny. Lubię tego nowego prokuratora i nadal głównego patologa. Jest taki obcesowy, konkretny i stoi twardo na ziemi
Aragonte - Sob 20 Lip, 2019 19:17
Mam obejrzane 8,5 odcinka Lotosowego. Nadspodziewanie dobrze wchodzi, chyba potrzebuję odmóżdżenia
Trzykrotka - Sob 20 Lip, 2019 19:30
| Aragonte napisał/a: | Mam obejrzane 8,5 odcinka Lotosowego. Nadspodziewanie dobrze wchodzi, chyba potrzebuję odmóżdżenia |
O to się cieszę, że dostarczyłam rozrywki i że się podoba Prawda z tymi kobietami. Te urodziwsze są niestety przywiązane do jednej miny, a Ariel świetnie się sprawdza jako pół wariatka I co najlepsze, nie szarżuje, bardzo wdzięczna jest i w wariactwie i w poważnych scenach.
A tutaj anonsowany przez Agn Jun KI w koloratce
https://junbom417.tumblr.com/post/186416754623/%EA%BA%84%EC%95%85-%EB%84%88%EB%AC%B4-%EB%A9%8B%EC%9E%88%EB%8A%94%EB%8D%B0-reposted-from-jgtwfanclub
Wygląda po księżowsku równie atrakcyjnie jak niegdyś Małpa
Admete - Sob 20 Lip, 2019 19:31
Może będzie egzorcyzmował
Aragonte - Sob 20 Lip, 2019 19:40
Dajcie znać, który to odcinek, to obejrzę sobie Junkiego
Trzykrotko, lekkie to i całkiem przyjemne, lubię historie typu Zorro itepede, to oglądam. Nie ogarniam wszystkiego, kto jest kim i przeciw komu knuje (bo że polują na Bu Qi i chcą ją otruć albo inaczej zamordować to jest akurat jasne), ale spoko
Lotosowy, tj. właściwie to Książątko miał jedną scenę, która była nie teges (z tym duszeniem), ale poza tym miło się na niego patrzy. Najbardziej jednak zachwycam się Ariel.
Nadal nie rozumiem do końca relacji rodzinnych
Admete - Sob 20 Lip, 2019 20:05
Oglądam ten serial o zdradach małżeńskich - dobrze zrobiony. Na pewno źle się skończy, dla tych, co zdradzają,a le ogląda mi się dobrze.
Trzykrotka - Sob 20 Lip, 2019 21:37
| Admete napisał/a: | | Oglądam ten serial o zdradach małżeńskich - dobrze zrobiony. |
Zastanawiam się nad nim, ale mam tyle zapasów, że rozsądek każe się zatrzymać.
Buqi jest nadal w domu Siódmego Księcia, Aragonte? Tam jest mocno namieszane przez zaszłości matki Buqi, która jakimś trafem wciąż przechodziła z rąk do rąk. Teraz Buqi zbiera niezbyt przyjemne żniwo po matce. Ale w sumie - kto by się dokładnie zagłębiał w te wszystkie zawiłości. Grunt to mniej więcej wiedzieć, kto przyjaciel, a kto wróg i do przodu.
Aragonte - Sob 20 Lip, 2019 22:46
Jeszcze nie trafila do Siodmego Ksiecia. Na razie jest w rezydencji Mo czy jak oni tam sie nazywaja.
Admete - Sob 20 Lip, 2019 23:06
| Trzykrotka napisał/a: | | Zastanawiam się nad nim, ale mam tyle zapasów, że rozsądek każe się zatrzymać. |
Pewnie nie obejrzę do końca, bo co się będę dołować. Tego ma być tylko 12 odcinków.
BeeMeR - Nie 21 Lip, 2019 00:20
| Cytat: | Ariel świetnie się sprawdza jako pół wariatka I co najlepsze, nie szarżuje, bardzo wdzięczna jest i w wariactwie i w poważnych scenach. | w ISWAK też zachwycała mnie tam jako głupielątko, tj. Postać bywa frustrująco durna, ale zagrane jest to pierwszorzędnie.
Mam pół odcinka Lotosowej dramy za sobą, panna szybko dorosła za co twórcom chwała.
Trzykrotka - Nie 21 Lip, 2019 10:05
Mała Buqi podobno też była fajna, ale całe szczęście, że nie przeciągali scen dzieciowych.
Tam będzie jeszcze jeden cudny bohater, tylko pojawia się późno. Widać go na napisach początkowych. Oj, będą dawać czadu i razem z Buqi i we trójkę z Lotosowym
Przeczytałam dziś świetną mini recenzję Hotel Del Luna: jest to drama, w której IU zmienia kostium co 3 minuty Prawda!
Aragonte - Nie 21 Lip, 2019 10:05
Panna dorosla w jakies 15 minut
A mala Buqi byla calkiem fajna rzeczywiscie.
Trzykrotko, pewnie to jeden z absztyfikantow? Swoja droga w czolowce jest chyba pokazana migawka ze slubu, ale nie z Lotosowym
Admete - Nie 21 Lip, 2019 11:44
Co trzy minuty? Ale się musiała zmęczyć tym przebieraniem. U mnie Watcher. Dzieje się, postacie są niejednoznaczne, do końca nie wiadomo czy dobre czy źle, co wybiorą. Świetny ost, dialogi, zdjęcia. Reżyseria też nie zawodzi ani aktorzy.
Agn - Nie 21 Lip, 2019 11:47
Co 3 minuty? I jeszcze się pewnie nie powtarzają te ciuszki. No no niezły budżet, bo jak znam życie to te ubrania kosztują krocie.
Admete - Nie 21 Lip, 2019 11:49
Ubrania są pewnie wypożyczane. No i to reklama, bo potem na blogach fani UI opisują w co była ubrana. Tak sądzę.
Trzykrotka - Nie 21 Lip, 2019 11:52
Te 3 minuty to przesada. Ale fakt, że ubrana jest świetnie i często się przebiera. Cóż innego może kobieta uwięziona przez stulecia w hotelu?
Tak, to ten od ślubu. Oczywiście absztyfikant, ale dość niejednoznaczny. Będą wojować z Buqi jak najczystszej wody frenemies. To też fajny aktor, z Tajwanu. Lotosowy jest kontynentalny.
Admete - Nie 21 Lip, 2019 12:46
Jest nowa drama z Ji Sungiem i panną Zombiaczką. Wygląda na razie interesująco.
Aragonte - Nie 21 Lip, 2019 16:19
| Trzykrotka napisał/a: | | Tak, to ten od ślubu. Oczywiście absztyfikant, ale dość niejednoznaczny. Będą wojować z Buqi jak najczystszej wody frenemies. To też fajny aktor, z Tajwanu. Lotosowy jest kontynentalny. |
Absztyfikant jest na razie jeden (ten "złodziej", który ukradł już buziaka w policzek). Na swój sposób zaczął się już diagnozować i zastanawia się na głos, czy przypadkiem nie zachorował na coś Nie wiem, czy zaliczyć też głównego z rodu Mo, kwalifikuję go jednak jako "starszego brata' Lotosowego absztyfikantem nie nazywam (jeszcze), mimo że pannę co i rusz ratuje.
Ostatnio było piękne dramowe opatrywanie rany i wyciąganie strzały (typowe filmowo-serialowe, czyli bez sensu, ale nic to), próba zdradzenia prawdziwej tożsamości (nieudana), no i jedno wyznanie panny, po którym pan Lotosowy obwieścił, że więcej się nie pojawi. A, były też dwa ładne back-hugi Raz z jednej strony, raz z drugiej.
Nadal mnie rozśmiesza w dramach, że ta mikra maseczka wystarcza, żeby ktoś stawał się nierozpoznawalny No, ale to konwencja i trzeba ją przyjąć albo w całości odrzucić.
Staram się do nikogo za bardzo nie przywiązywać, skoro pod koniec będzie taka rzeźnia.
Lotosowy IMHO za ładny i za gładki na Fingina, ale patrzy się na niego bez żadnej przykrości, nie ukrywam Ma też przyjemny niski głos i fajnie się uśmiecha.
Oglądam piętnasty odcinek. Krótkie są, a ja potrzebuję czegoś na poprawę humoru
Admete - Nie 21 Lip, 2019 18:24
W niecnych popołudniowych romansach druga ( bardziej niewinna ) para właśnie się pocałowała i w następnym odcinku będzie już zdrada po całości. A potem wszystko się rozsypie I chciałam wam powiedzieć, że Ji Sung w Doctor John wygląda bardzo atrakcyjnie
Trzykrotka - Nie 21 Lip, 2019 18:34
Ty kusicielko niedobra ty! Mialam nic nowego nie zaczynać, ale stesknionam za Ji Sungiem okropnie.
|
|
|