Seriale - Kropki, paski i uczuciowe trójkąty - dramaland po raz 9
Agn - Nie 17 Kwi, 2016 20:10
Powinnam coś powiedzieć o ciuchach (choć widywałam już gorsze, bardziej pstrokate i oczo-eeee-jarzeniowe), obrazić się, że włosy mu lekko zasłaniają te jego piękne oczy, ale... ale...
Jak jemu się ładnie rozchyla ta koszula...
Admete - Nie 17 Kwi, 2016 20:14
Ładnemu nawet w dziwnych strojach ładnie. Jutro poniedziałek i do roboty. Ale przynajmniej Pied piper będzie.
Agn - Nie 17 Kwi, 2016 20:16
| Admete napisał/a: | | Ładnemu nawet w dziwnych strojach ładnie. |
Też prawda, aczkolwiek wolałabym, by coponiektórych przystojniaków nie odziewano w jakieś takie... no, pamiętacie tę sesję So Ji Suba w... nie skomentuję tego, co on tam miał na grzbiecie i tego plaskatego grzybkowego cięcia na czerepie też nie.
Agn - Nie 17 Kwi, 2016 21:05
Przegląd nadchodzących dram:
https://www.dramafever.co...d-to-the-most-/
Oczywiście czekam (mimo lekkiego zonka z wiekiem aktorki) na Lustro wiećmy, Hwarang (boysband czy nie), Moon lovers (no oczywiście ), no i bardzo chcę zobaczyć, czy Kim Rae Won będzie wredny w Doctors (drama medyczna... jak ja to zniesę?). A tu jeszcze 11tka wygląda bardzo ciekawie. Treść jak treść, ale co za obsada! Szef z Duszki i Gongowa. Chyba się tym razem skuszę.
Wobec powyższego wyfruwa ode mnie Daebak, bo mam co oglądać, a zaraz mi dojdzie. Oraz Road No.1 - do tej pory nie wzięłam się za dalszy ciąg, więc się raczej już nie wezmę.
BeeMeR - Nie 17 Kwi, 2016 21:31
| Cytat: | | Całe ost z Signal - zarówno piosenki jak i muzyka ilustracyjna są bardzo dobre. | Pierwsza piosenka bardzo mi się podoba - reszty nie miałam kiedy wysłuchać.
| Agn napisał/a: | Road No.1 - do tej pory nie wzięłam się za dalszy ciąg, więc się raczej już nie wezmę. | Och, jestem rozczarowana
Trzykrotka - Nie 17 Kwi, 2016 22:34
Ajajaj, jaki Jun Ki w głupich ciuchach Naprawdę, ładni mają lepiej na tym świecie! Śliczności. Dzięki, żeś go sobie przywdziała, Agn Ja na fali wachlarzowej teraz idę przez SKKS, więc jeszcze trochę SJK ponoszę. Kończyłam dziś napisy do 11 i na koniec, kiedy przebierał się za Faceta w Czerni, moje serce fiknęło koziołka
W SKKS tak, turlał się, turlał! Niby wiedział, ale nie na 100 procent, Świrus, który zobaczył, nie chciał puścić pary z gęby (dżentelmen, choć abnegat, co za cudne tam były postaci ) i Wachlarza ciekawość o mało nie zabiła. Zaraz oglądam następny odcinek, żeby nieco odetchnąć przed Mary i czymś (jeszcze nie wiem czym) nowym.
Nowe dramy Klęska urodzaju. Do wyliczonych przez Agn dołożyłabym jeszcze Entertainera (bo Ji Sung ) i dramę z Suzy i Woo Binem (bo Woo Bin). W związku z tym robię przegląd zapasów i podejmuję męskie decyzje, co wysiupać. Już wczoraj trochę porządków zrobiłam.
Mam Kropki 11 na surowo
Ale póki co - Mary - i niech to będzie należyta gp
BeeMeR - Nie 17 Kwi, 2016 22:37
| Trzykrotka napisał/a: | | robię przegląd zapasów i podejmuję męskie decyzje, co wysiupać | Ciekawam co wysiupujesz
Trzykrotka - Pon 18 Kwi, 2016 00:41
Na razie wysiupałam Come Back Ajussi, bo doszłam do dojrzałej decyzji, że już wiem, co w tej dramie jest fajnego i doceniam to, ale więcej Raina z Małpką nie zniese. Teraz zasadzam się na zapasy z zeszłego roku i poddaję czekające dramy testowi 2 odcinków
Anaru - Pon 18 Kwi, 2016 01:01
Tak na razie na króciusio, bo padam
| Trzykrotka napisał/a: | | Kończyłam dziś napisy do 11 |
Ooooo! Właśnie dzisiaj przy robieniu Asi jedzonka skończyłam odcinek 10, jutro wrażenia bo jw
Nadrabiam was, ale płodny ten wątek, że hohoho
Gołębice z Urk - też mogłabym mieć rano takie widoki
Reszta jutro jak dobrze pójdzie
Admete - Pon 18 Kwi, 2016 05:36
Na pewno coś wybiorę. Oby było coś z sensem. Na razie nic kryminalnego nie widzę. Szkoda.
Agn - Pon 18 Kwi, 2016 06:08
| BeeMeR napisał/a: | | Och, jestem rozczarowana |
Ja też, ale ja chyba nie mam aż takiego zacięcia do oglądania bardzo złych dram. Chyba że w towarzystwie, ale tego też chyba jeszcze nie próbowałam.
| Trzykrotka napisał/a: | | Śliczności. Dzięki, żeś go sobie przywdziała, Agn |
Będę sobie teraz na was tak spoglądać zza grzywki.
| Trzykrotka napisał/a: | | Ja na fali wachlarzowej teraz idę przez SKKS, więc jeszcze trochę SJK ponoszę. |
Radujmy się!
| Trzykrotka napisał/a: | | kiedy przebierał się za Faceta w Czerni, moje serce fiknęło koziołka |
Och, chyba sobie zobaczę ten moment, bo doprawdy no nie pamiętam tego za nic w świecie...
| Trzykrotka napisał/a: | | Do wyliczonych przez Agn dołożyłabym jeszcze Entertainera (bo Ji Sung ) i dramę z Suzy i Woo Binem (bo Woo Bin). |
Aaaa, no właśnie. Wprawdzie nie mam jakichś wielkich oczekiwań względem dramy z Suzy i Woo Binem, ale zerknąć pewnie zerknę, bo czemu nie? Woo Bin w końcu gra w dramie, trzeba się cieszyć.
| Trzykrotka napisał/a: | | Mam Kropki 11 na surowo |
Anaru się ucieszy, bo ostatnio dobierała się do 10tki.
| Trzykrotka napisał/a: | | Teraz zasadzam się na zapasy z zeszłego roku i poddaję czekające dramy testowi 2 odcinków |
O nich też donoś.
| Anaru napisał/a: | | Ooooo! Właśnie dzisiaj przy robieniu Asi jedzonka skończyłam odcinek 10 |
O, uderz w stół...! No to ta 11tka byłaby jak znalazł.
| Anaru napisał/a: | | Nadrabiam was, ale płodny ten wątek, że hohoho |
Dziwne, nie? Pani u nas pierwszy dzień?
| Admete napisał/a: | | Na razie nic kryminalnego nie widzę. Szkoda. |
Tego wszystkiego i tak z całą pewnością powstanie znacznie więcej, to są pewnie te najgłośniejsze dramy. Niektóre będą dopiero w lecie (Hwarang) czy wręcz na jesieni (Moon lovers), a po drodze jeszcze tego będzie mnóstwo.
Admete - Pon 18 Kwi, 2016 07:13
Saimdang tez na jesieni, a nią jestem zainteresowana.
BeeMeR - Pon 18 Kwi, 2016 07:14
| Admete napisał/a: | | Na razie nic kryminalnego nie widzę. | a filmy? Na tłumaczeniowych stronach sporo jest filmów o seryjnych mordercach itp, wczoraj kilka zgarnęłam - np. Manhole, ale mnie nie wciągnął.
http://asianwiki.com/Manhole
Tj. wszystko jest ok, dobrze grane (w tym młodziutka głuchoniemą ofiarę mordercy zaciągającego do kanałów gra panna z Lustra wiedźmy, której się Agn obawia (i słusznie, rozstrzał wiekowy jest znaczny, aktorsko panna jest ok., jest młodziutka ale ma dużo naturalnego wdzięku, nie takiego szkolonego aegyo) - morderca ok, siostry ok, ale jakoś coś z filmowaniem albo całością opowieści mnie nie wzięło - zobaczyłam po półgodzinie przeskoczyłam na ostatni kwadrans.
Admete - Pon 18 Kwi, 2016 08:38
Poszukam czegoś.
zooshe - Pon 18 Kwi, 2016 09:10
Come back ajussi - finał
Końcówka była mniej więcej taka jakiej oczekiwałam. Nie robili na siłę happyendu ale i nie przygnębiali znadto. W sam raz do prasowania.
Lista nadchodzących tutułów faktycznie imponująca i na część z nich ostrzę sobie zęby od chwili ogłoszenia. Trzeba będzie jakoś nauczyc sie zaginać czasoprzestrzeń.
Agn - Pon 18 Kwi, 2016 13:35
| BeeMeR napisał/a: | | Manhole, ale mnie nie wciągnął. |
A to przypadkiem nie z Minkim jest?
| zooshe napisał/a: | | Trzeba będzie jakoś nauczyc sie zaginać czasoprzestrzeń. |
Jak zwykle, jak zwykle.
BeeMeR - Pon 18 Kwi, 2016 13:51
| Agn napisał/a: | A to przypadkiem nie z Minkim jest? | Nie zauważyłam
Ale wspominałam, że morderca był ok
Tylko jakoś tak klimat zbyt ciężki, mroczny i nie do końca konkretny - ale może komuś innemu się spodoba bardziej (mordowanie nastolatek w kanałach, brr )
Agn - Pon 18 Kwi, 2016 17:44
| BeeMeR napisał/a: | | może komuś innemu się spodoba bardziej (mordowanie nastolatek w kanałach, brr ) |
Chyba na razie nie mam ochoty...
TWDR nr 15 jest nie do oglądania! Video się krzaczy i przerywa, napisy w związku z tym rozjeżdżają. Otoookeeeee?!
(Gooddrama nie chce mi zadziałać, tj. przewinąć do momentu, w którym musiałam przerwać oglądanie, chlip...)
No to oglądam SKKS nr 2. Wiecie, że zUy ma bardzo sławną siostrę? Siostrą tego aktora jest akurat pani, której nie lubię, nevetheless - Ha Ji Won.
Agn - Pon 18 Kwi, 2016 21:05
| BeeMeR napisał/a: | | Skąd miałaś? Nie ma innej wersji? |
Od Aragonte. Coś jest spartaczone z tym plikiem. Ech... Chcę TWDR!
Aragonte - Pon 18 Kwi, 2016 21:30
| Agn napisał/a: | | BeeMeR napisał/a: | | Skąd miałaś? Nie ma innej wersji? |
Od Aragonte. Coś jest spartaczone z tym plikiem. Ech... Chcę TWDR! |
Buuuuu, przykro mi
Agn, sprawdź komórkę, esemesa masz
Agn - Pon 18 Kwi, 2016 21:52
Spoko, coś się zaradzi! Jakoś obejrzę ten odcinek.
SMSa? Nic nie wi... och jej!
Trzykrotka - Pon 18 Kwi, 2016 22:12
W źródełku pokazał się film z Ah Inem; rom-kom Like For Likes
BeeMeR - Pon 18 Kwi, 2016 22:17
| Trzykrotka napisał/a: | Kropki 11 |
Ja mam za sobą godzinę 26 lat
To nie sensacja, to dramat, trochę podszyty sensacją - dla mnie znacznie lepiej, kupionam dawno, jutro o filmie napiszę.
Agn - Pon 18 Kwi, 2016 22:19
Trzykrotko! Jesteś wielka!!!
Trzykrotka - Pon 18 Kwi, 2016 22:32
Jak Park Min Young w SKKS?
|
|
|