Seriale - SUPERNATURAL
praedzio - Wto 11 Lis, 2008 15:26
Coś na temat zawsze aktualny, czyli o bataliach między zwolennikami Sama i zwolennikami Deana.
http://www.buddytv.com/ar...m-vs-24365.aspx
oraz mały przedsmak odcinka 4x13 Afterschool Special wg niejakiej Kristin z E!Online:
Harry_the_Cat - Wto 11 Lis, 2008 16:22
Czytałam trochę slajdów z 4.13... ciekawy odcinek
Tylko szkoda, że pewnie na Jensena i Jareda pewnie za dużo w związku z tym flashbackiem nie popatrzymy...
Admete - Wto 11 Lis, 2008 16:48
Gdzie były te informacje o 13 odcinku? Trochę się go obawiam...zależy jakich aktorów wybiorą.
Podobno wraca jasnowidząca z początku sezonu 4 - Pamela.
Harry_the_Cat - Wto 11 Lis, 2008 19:43
Wszystko jest tu: http://spoilertv-supernatural.blogspot.com/
Admete - Wto 11 Lis, 2008 22:15
Czytałam to, myslałam może, że cos więcej było. Ten odcinek to juz pewnie po przerwie będzie...Obawiam się, że po 10 odcinku czeka nas długi okres postu od Spn. Na Futon Critic powtórki do końca grudnia. Wrócą pewnie dopiero w styczniu.
Harry_the_Cat - Wto 11 Lis, 2008 22:19
Oglądam Route 666. Wy twierdzicie, że Bugs jest kiepski? Pliz... Ciężarówka zabijająca ludzi... I jeszcze Cassie...
Admete - Wto 11 Lis, 2008 22:22
Zazdrosna jesteś Jakis morderczy samochód był kiedys u Kinga
Harry_the_Cat - Wto 11 Lis, 2008 22:28
Nie... nawet nie Haley, Andrea, Lisa i jeszcze parę innych - one mi nie przeszkadzają. Ale Cassie wydaje mi się mało kobieca. Mało sympatyczna. No i ten wrzask przez telefon "Diin! DIIIIN!!!!" Jedyna jej zasługa w tym odcinku to fajne ujęcia pleców Jensena (ale o tym już kiedyś pisałam...)
A tak w ogóle, to jakoś w pierwszym sezonie więcej nagiego Jensena było... A to spał bez koszulki.... A to był shapeshifterem....
Admete - Wto 11 Lis, 2008 22:33
A teraz został bohaterem - chłopak tego nie zniesie
Harry_the_Cat - Wto 11 Lis, 2008 22:34
Co masz na myśli?
Admete - Wto 11 Lis, 2008 22:41
Chodzi mi o to, że ma zostac kimś w rodzaju zbawcy, został w końcu wybrany przez Boga, anioły mu towarzyszą. Łatwo zauważyć, że nie po drodze mu z tym wszystkim.
Harry_the_Cat - Wto 11 Lis, 2008 22:44
no tak... ale czy to znaczy, że mamy nie popatrzeć na nieco więcej skóry the Deana na wierzchu...
Aragonte - Wto 11 Lis, 2008 22:45
| Harry_the_Cat napisał/a: | A tak w ogóle, to jakoś w pierwszym sezonie więcej nagiego Jensena było... A to spał bez koszulki.... A to był shapeshifterem.... |
To już jasne, dlaczego Harry tak lubi I sezon
Harry_the_Cat - Wto 11 Lis, 2008 22:48
Lubi lubi Ale drugi bardziej A jak dojadzimy do końca czwartego, to zdecyduję, czy drugi utrzyma pozycję lidera
Caitriona - Wto 11 Lis, 2008 22:56
| Harry_the_Cat napisał/a: | :cry2:
Oglądam Route 666. Wy twierdzicie, że Bugs jest kiepski? Pliz... Ciężarówka zabijająca ludzi... I jeszcze Cassie... |
Ja tam o niebo wolę morderczą ciężarówkę od robaków. Ona taka wielka i czarna, brr. Jak byłam mała bardzo się bałam ciężarówek, ot taka fobia dzięcieca
I rzeczywiście jakoś mało ostatnio nam Dean dostarcza dodatkowych wrażeń wizualnych... Szkoda, szkoda...
praedzio - Wto 11 Lis, 2008 22:57
| Caitriona napisał/a: | | Ja tam o niebo wolę morderczą ciężarówkę od robaków. |
Faktycznie, bardzo Kingowata.
Harry_the_Cat - Wto 11 Lis, 2008 23:39
Obejrzałam sobie sceny usunięte z Nightmare - ciekawostki ukryte za spoilerem
Admete - Śro 12 Lis, 2008 18:24
Spoiler, ale jaki
Deanariell - Śro 12 Lis, 2008 19:37
| praedzio napisał/a: | | Coś na temat zawsze aktualny, czyli o bataliach między zwolennikami Sama i zwolennikami Deana. |
No widzicie? A u nas tutaj panuje piękna harmonia i równowaga - obaj bracia mają swoje prywatne ołtarzyki i jeden wielki wspólny rodzinny Nie wiem jak ludzie mogą się kłócić, która postać jest lepsza... I przede wszystkim - po co?!
Osobiście podpisuję się w 100% pod tym cytatem: "I don't have a problem with people disliking a certain character, but if you're a true fan of Supernatural it seems that you should at least like both Winchester brothers. If not, how can you stand to watch the show? (...) Supernatural is an amazing series with two amazingly well-written, fully fleshed out characters at its core. If you want to argue that particular point, maybe you're watching the wrong show." AMEN.
Na znak, że damy są ponad tak beznadziejnymi podziałami założę na chwilę (nie wierzę, że to robię... ) sukienkę z młodszym Winchester'em - znalazłam kiedyś gdzieś w necie, a jest to "Samowa" wersja jednego z moich ulubionych avków z Dean'em - kto nie ma w kolekcji, będzie miał okazję sobie uzupełnić - korzystajcie póki czasssssss...
| Admete napisał/a: | Spoiler, ale jaki |
Czyżby to chodziło o Sam'a? No to widoki będą na pewno interesujące Niemniej jednak osobiście wolałabym pooglądać starszego brata... Zapowiada się niezwykle ekscytująco, ale również niepokojąco... Chlip...chlip... buuuuuu.... Tylko sobie apetyt zaostrzam przez te spoilery... [ale i tak je będę dalej czytać naturalnie ]
PS. Admete... śliczna ta Impala w Twoim obecnym avku...
Aragonte - Śro 12 Lis, 2008 20:25
Riella, można założyć tę sukienkę z Samem później, kiedy Ty ją zdejmiesz?
I zgadzam się absolutnie - obaj bracia to ideał, chcę oglądać obu
Harry_the_Cat - Śro 12 Lis, 2008 21:04
Jeden brat nie istniałby bez drugiego......
A propos spoilera - Myślę, że to Sam.... i mam złe przeczucia....
Aragonte - Śro 12 Lis, 2008 21:20
Riella, tak swoją drogą może ja założę dla równowagi avek z Deanem
Niestety, innego nie znalazłam w swojej kolekcji
Harry_the_Cat - Śro 12 Lis, 2008 21:26
| Aragonte napisał/a: | Riella, tak swoją drogą może ja założę dla równowagi avek z Deanem
Niestety, innego nie znalazłam w swojej kolekcji |
Ty złośnico
Aragonte - Śro 12 Lis, 2008 21:32
| Harry_the_Cat napisał/a: | | Aragonte napisał/a: | Riella, tak swoją drogą może ja założę dla równowagi avek z Deanem
Niestety, innego nie znalazłam w swojej kolekcji |
Ty złośnico |
Daj linka do swojej stronki z avkami, to się przebiorę - serio, nie miałam czego na siebie włożyć
Edit: ja zresztą bardzo lubię odcinek, z którego pochodzi ujęcie do avka, taniec z kosmitami i żrący się bracia, mrrrr
Edit 2: Myślicie, że chodzi o Sama i o Ruby?
Harry_the_Cat - Śro 12 Lis, 2008 21:39
Tu link (mam tez go pod podpisem )
I tak, myślę, że to Sam i Ruby
|
|
|