Aktorzy - Ben Barnes
Agn - Wto 11 Lis, 2008 21:18
Ujęcia z premiery: http://pl.youtube.com/wat...763707E&index=3
Chyba tego jeszcze nie było.
I jeszcze wywiad z Benem: http://pl.youtube.com/watch?v=gV405rvpmPg&NR=1
Tego drugiego jeszcze nie obejrzałam, zabieram się za to.
Ed.: Obejrzałam. Jeziuuu, jaki on zmęczony... Nawet jak się uśmiecha, to widać, że najchętniej by sobie gdzieś poszedł i odizolował się od wszystkiego.
Wywiad "GAP-ciowy".
http://pl.youtube.com/watch?v=wnJSMzzNsrI&NR=1
Są materiały z sesji fotograficznej! Ben w wywiadzie nieco sztuczny i mało przekonujący. Ale za to ładnie wyglądał. Btw mrrrrr...
<-----------
Gunia - Wto 11 Lis, 2008 22:09
Nie było, a przynajmniej ja nie widziałam.
| Agn napisał/a: | | Są materiały z sesji fotograficznej! Ben w wywiadzie nieco sztuczny i mało przekonujący. |
Trochę jakby nie rozumiał o co temu panu chodzi, ale ja też nie rozumiałam, więc spoko.
Nawiasem mówiąc nasłałam ostatnio brata na GAPa, czy by mi ładnej reklamy nie zdołał wyhaczyć. Na okoliczność DG też go postawiłam w stan gotowości. Jakie on ma ze mną życie...
A ten Sunowski wywiad zaraz obejrzę.
EDIT:
A w ogóle dziś sobie machnęłam nową tapetkę, bo miałam optymistyczny nastrój.

EDIT 2:
I obejrzałam. Na początku rzeczywiście ociekał entuzjazmem, ale potem się trochę rozkręcił. Kawałek z gwiazdami Disneya był niezły.
Agn - Czw 13 Lis, 2008 18:44
Ja mojej siostry na gapcia nie naślę. Zajrzałam na ichnią stronkę i stwierdziłam, że nas na takie bajery stać nie będzie. Sorry, ceny to oni mają tam kosmiczne. Ale sweterek i tak jest b. ładny. I nie powiem, kto w nim ładnie wygląda, hehehe.
Zrobiłam dzisiaj nalot na Saturny, Media Markty i nawet Empiki. Uświadomiono mnie, że premiera PC jest dopiero 14-ego (teoretycznie jutro), a nie 13-ego. Co mi się zakodowało z tym 13-tym? Nie wiem. Ale pan w Saturnie jeszcze mnie w ogóle dobił mówiąc, że z tym dystrybutorem zawsze jest jakaś obsuwa i najpewniej będzie poślizg do tygodnia. Ja się tak nie bawię! Ja chcę film jutro! A w ogóle to chcę już dziś! Teraz! Zaraz! Natentychmiast!!! Ja nie chcę opóźnień... *panikuje*
Gunia - Czw 13 Lis, 2008 18:57
| Agn napisał/a: | Zrobiłam dzisiaj nalot na Saturny, Media Markty i nawet Empiki. Uświadomiono mnie, że premiera PC jest dopiero 14-ego (teoretycznie jutro), a nie 13-ego. Co mi się zakodowało z tym 13-tym? Nie wiem. Ale pan w Saturnie jeszcze mnie w ogóle dobił mówiąc, że z tym dystrybutorem zawsze jest jakaś obsuwa i najpewniej będzie poślizg do tygodnia. Ja się tak nie bawię! Ja chcę film jutro! A w ogóle to chcę już dziś! Teraz! Zaraz! Natentychmiast!!! Ja nie chcę opóźnień... *panikuje* |
A na Allegro już chyba jest...
http://www.allegro.pl/ite...vd.html#gallery
| Cytat: | Ja mojej siostry na gapcia nie naślę. Zajrzałam na ichnią stronkę i stwierdziłam, że nas na takie bajery stać nie będzie. Sorry, ceny to oni mają tam kosmiczne. Ale sweterek i tak jest b. ładny. I nie powiem, kto w nim ładnie wygląda, hehehe. |
Hehe. Ja ciuchów stamtąd też nie chcę (no chyba że TEN sweter), ale np. taka reklama z gazety przydałaby mi się na ścianę.
praedzio - Czw 13 Lis, 2008 19:15
| Agn napisał/a: | Zrobiłam dzisiaj nalot na Saturny, Media Markty i nawet Empiki. Uświadomiono mnie, że premiera PC jest dopiero 14-ego (teoretycznie jutro), a nie 13-ego. Co mi się zakodowało z tym 13-tym? Nie wiem. Ale pan w Saturnie jeszcze mnie w ogóle dobił mówiąc, że z tym dystrybutorem zawsze jest jakaś obsuwa i najpewniej będzie poślizg do tygodnia. Ja się tak nie bawię! Ja chcę film jutro! A w ogóle to chcę już dziś! Teraz! Zaraz! Natentychmiast!!! Ja nie chcę opóźnień... *panikuje* |
Uh!!
Wiedziałam, że coś przegapiłam! Dziś był konkurs w Metrze, trzeba było wysłać o określonej porze SMS-a, to można było zawalczyć właśnie o to DVD. I co? I zapomniałam!!!!
Agn - Czw 13 Lis, 2008 19:17
Ja reklamy nie chcę - to mam w sieci, hehe. Ale taki milusi ciepły sweterek, to czemu nie? Co z tego, że to model męski? Kto by mi zabronił nosić?
Praedzio, wiem, czytałam "Metro", ale podejrzewam, że do wygrania były tylko wersje podstawowe. Ja chcę to z dodatkami... Jutro rano kolejny nalot. Najwyżej się będą dziwnie na mnie patrzeć.
Agn - Sob 15 Lis, 2008 08:45
Coraz lepiej, coraz lepiej... Już nie zdjęcie zdjęcia za szybą. Myślę, że już niedługo...

Oraz...

Na bbonline są jeszcze 2 zdjęcia z EV.
Gunia - Sob 15 Lis, 2008 12:49
Oglądałam wczoraj.
A dziś się wściekłam na Empik, bo nie ma ANI JEDNEGO egzemplarza "Narnii".
A na dodatek Tolkiena mi olali.
Agn - Sob 15 Lis, 2008 20:37
Gunia, a olej ty Empik i fruń do Saturna w te pędy! Nie dość, że dostaniesz film w łapki od ręki to jeszcze zapłacisz jakieś 10 zł mniej. (Nie, nikt mi nie płaci za reklamę Saturna.)
O co chodzi z tym Tolkienem?
Gunia - Sob 15 Lis, 2008 20:41
| Agn napisał/a: | | Gunia, a olej ty Empik i fruń do Saturna w te pędy! Nie dość, że dostaniesz film w łapki od ręki to jeszcze zapłacisz jakieś 10 zł mniej. (Nie, nikt mi nie płaci za reklamę Saturna.) |
Czy Ty wiesz, gdzie ja mam najbliższego Saturna? 70 km od domu. Jak mam płacić za dojazd, to i tak mi nie wyjdzie taniej niż w Empiku. Ale zajrzę jeszcze do MM, chociaż na razie nie mam zamiaru kupować, bo i nie mam za co.
Taka ciekawostka.
Agn - Sob 15 Lis, 2008 20:54
A, myślałam, że nawiedziłaś może Wrocław... To byś pociągnęła do Pasażu i tam się zaopatrzyła w odpowiedni film. *z uczuciem spoziera na swój nowy nabytek* Oczywiście pod warunkiem, że miałabyś za co...
Wiem, że to wyszło, u mnie w pracy np. jest, ale o co biega? Empik tego nie ma i mieć nie będzie czy co?
Gunia - Sob 15 Lis, 2008 20:58
Zazdroszczę!
Ma to, ale tylko w ofercie - tzn. trzeba zamówić, a ja jeszcze nie wiem, czy chcę zamówić, bo najpierw chcę to obejrzeć, zwłaszcza że "Gilesa" i "Smitha" mam w innym wydaniu. Ale jak oni mogli tego nie przywieźć, to nie wiem. Przecież "Dzieci Hurina" były takim hitem przez nich lansowanym.
Agn - Sob 15 Lis, 2008 21:01
Ale karta tv mi nie działa, więc nie mogę obejrzeć tego na kompie, muszę poczekać, aż mama zwolni telepudełko z odtwarzaczem. Esz, nie doczekam się dzisiejszego wieczoru...
PW!
Gunia - Sob 15 Lis, 2008 21:05
To do oglądania DVD na kompie potrzeba jest jakaś karta?
Agn - Nie 16 Lis, 2008 09:22
No, przynajmniej graficzna. Ja mam jeszcze jakąś tv, która mi się zbuntowała. No trudno, przynajmniej nie oglądałam dodatków na kompie. I mogłam podziwiać BB na należytym sprzęcie. Strasznie zdystansowany jest. We wpadkach to przyuważyłam - jakby nie wiedział, co jest grane. Ale ja ten jego dystans lubię.
Gunia - Nie 16 Lis, 2008 13:38
| Agn napisał/a: | | Strasznie zdystansowany jest. We wpadkach to przyuważyłam - jakby nie wiedział, co jest grane. Ale ja ten jego dystans lubię. |
W końcu nagle stał się sławny. Gdyby mnie z zaskoczenia wkręcili do Narnii, to też chodziłabym tak: przez pół roku.
Agn - Nie 16 Lis, 2008 13:42
Wiesz, sława dopadła go PO zakończeniu kręcenia filmu. A wpadki były podczas...
Khhyyyyhhyyyyhhyyyy... "Darnia nalehy do Darnijczyków" <--- biedak przeziębił się i tak gadał w czasie kręcenia ostatnich scen.
Agn - Nie 16 Lis, 2008 19:37
Dwa wywiady...
EV (ujęcia z filmu, gadanie o filmie... przepytują tylko Bena, hehe): http://pl.youtube.com/watch?v=alKy3XfYhGQ
Odnośnie pokazu Armaniego: http://pl.youtube.com/watch?v=uoSelsW5gsc (ładnie jest ubrany... lots of "you know")
A tu niespodzianka. Padłam! Ben ŚPIEWA w EV: http://pl.youtube.com/watch?v=sn_GSDqJtfw
Ja się pochlastam - chcę ten soundtrack!!! Jakie tam są stylowe, fajne piosenki, nie wytrzymam!
Na amazon.co.uk można to już kupić...
http://www.amazon.co.uk/E...26861512&sr=8-1
Gunia - Nie 16 Lis, 2008 19:54
| Agn napisał/a: | Wiesz, sława dopadła go PO zakończeniu kręcenia filmu. A wpadki były podczas...
Khhyyyyhhyyyyhhyyyy... "Darnia nalehy do Darnijczyków" <--- biedak przeziębił się i tak gadał w czasie kręcenia ostatnich scen. |
Nie chodzi mi tyle o samą sławę, co o udział w tak wielkim przedsięwzięciu i to prosto z marszu. A katar ludzka rzecz... Już ja bym mu zrobiła dobrej herbatki z czego to tam jest herbatka na przeziębienia.
No, tu jest o wiele bardziej żywotny. Świetny wywiad!
Tego Armaniego to chyba już jakiegoś żeśmy widziały? Ale to chyba inny.
A śpiewa bosko! Świetna piosenka i wykonanie naprawdę bardzo dobre!
Coraz bardziej uwielbiam Bena za to, co robi.
I nie mogę się doczekać tego filmu tak bardzo, że aż normalnie:
.
Dzięki za linki!
A to widziałaś?
http://pl.youtube.com/wat...feature=related
Agn - Nie 16 Lis, 2008 19:57
Wyedytowałam posta powyżej w kwestii soundtracku. Uderzam w te pędy do siostry!!!
A tu mi jakaś pani po rosyjsku zasuwa, ja nie poniemaju... ale oglądam, bo bez powodu byś tego nie dała... *ogląda w skupieniu*
Gunia - Nie 16 Lis, 2008 20:01
| Agn napisał/a: | | Wyedytowałam posta powyżej w kwestii soundtracku. Uderzam w te pędy do siostry!!! |
A JA DO BRATA! Ja chcę mieć to pod choinką!
| Agn napisał/a: | | A tu mi jakaś pani po rosyjsku zasuwa, ja nie poniemaju... ale oglądam, bo bez powodu byś tego nie dała... *ogląda w skupieniu* |
Panią przewinęłam. Ale dalej jest trochę nieznanych - przynajmniej dla mnie - ujęć z Bena (i jakieś inne ciuchy, bo ja się łapię na tym, że znam wszystkie jego ciuchy, w których pokazuje się publicznie ). Szkoda, że całkiem zagłuszone tym ruskim.
No i są również, z tego co zrozumiałam, prawdziwi bohaterowie BTB.
EDIT:
Możesz zacząć od 2:50.
Agn - Nie 16 Lis, 2008 20:06
No właśnie wyrozumiałam tyle, że pokazali prawdziwego Cobakkę. I tego rosyjskiego aktora, który grał w BTB I Ben pokazywał miejsce, w którym chyba coś kręcili. A JA TAM BYŁAM!!! Znam to miejsce.
Gunia - Nie 16 Lis, 2008 20:11
| Agn napisał/a: | A JA TAM BYŁAM!!! Znam to miejsce. |
Niektórzy to mają fajnie.
Jestem mocno rozczarowana, że Ben ma na tym OST tylko dwie własne piosenki.
Agn - Nie 16 Lis, 2008 20:17
A Jessica ma tylko jedną. Ale za to oboje udzielają się w ostatnim utworze. Nie narzekam, dobre i to. Poza tym jeśli cały soundtrack będzie w takim klimacie, jak to, co miałam szansę do tej pory usłyszeć (tj. tylko dwie, ale za to b. klimatowe piosenki), to chcę to na prezent świąteczny. Le mruuu...
Edycja: Jejku, od pół godziny na zmianę słucham Jessici i Bena. Ale nastrój złapałam, mrrr...
Gunia - Nie 16 Lis, 2008 20:53
Ja od prawie godziny bez przerwy słucham Bena a przed chwilą skończyłam tłumaczyć tę piosenkę i zdecydowanie dochodzę do wniosku, że mi mógłby tak zaśpiewać.
|
|
|