Fantastyka - Opowieści z Narnii - książki, ekranizacje
Admete - Nie 15 Cze, 2008 22:24
Uważam, że Anna w tej czerwonej sukni, Anna o jasnej cerze, ciemnych włosach wygląda jak przedwojenne gwiazdy kina Will prezentuje się rewelacyjnie
Gunia - Nie 15 Cze, 2008 22:25
Nie wiem jak Wy, ale ja uważam, że za demolowanie naszych lasów już drugi raz, należy się nam warszawska premiera! Albo najlepiej wrocławska, ot co!
A Twój avek zachwycił moją przyjaciółkę, Thin, i chyba wreszcie zawita tu by z nami wielbić Bena.
Gunia - Nie 15 Cze, 2008 22:31
| Admete napisał/a: | Uważam, że Anna w tej czerwonej sukni, Anna o jasnej cerze, ciemnych włosach wygląda jak przedwojenne gwiazdy kina |
Chyba właśnie o taki wygląd jej chodziło.
Podoba mi się biało-czerwona sukienka Georgie. Tylko dlaczego on ma zawsze jakieś buty ni w pięć ni w dziewięć?
2:48 jest fajne.
Wil świetnie wyszedł w 3:12 i 3:30. Bardzo lubię patrzeć na tę jego żywą gestykulację.
Agn - Nie 15 Cze, 2008 22:34
| Admete napisał/a: | Uważam, że Anna w tej czerwonej sukni, Anna o jasnej cerze, ciemnych włosach wygląda jak przedwojenne gwiazdy kina Will prezentuje się rewelacyjnie |
O to to! Polać tej pani, dobrze prawi! W tym właśnie rzecz. Prezentowała się po prostu bosko, a z jej urodą nie jest o to łatwo.
Gunia, przyprowadź koleżankę, niech dołączy do grona wyznawczyń Bena, hihihi. Come to the dark side... we have cookies!
Admete - Nie 15 Cze, 2008 22:40
Wprost uwielbiam ten blask dawnych gwiazd. Właśnie rozkoszuję się ostatnio trzema filmami z Erollem Flynnem ( Kapitan Blood, Robin Hood i Sea Hawk ), a tam przeciez Olivia de Havilland i Brenda Marshall.
RaczejRozwazna - Nie 15 Cze, 2008 22:42
| Agn napisał/a: |
Aaaale potem pojawiły się fotki z jakiejś innej premiery. Will w jasnym garniaku i czarnej koszuli. No to po mnie... Wykończy mnie kiedyś ten facet. |
Wiedziałam że tak będzie i zrobiłam to rozmyślnie
a muzykę wyłączyłam na samym początku...
Agn - Nie 15 Cze, 2008 22:48
Czyli moja teoria spiskowa ma rację bytu - nikt mnie nie lubi i chcą mnie tu zabić? A, co tam. Przynajmniej śmierć będzie miła.
Zmykam spać, bo bredzę tak, że aż wstyd. Dobranoc!
RaczejRozwazna - Nie 15 Cze, 2008 22:54
Agn żyj nam sto lat ku chwale Benów, Willów i innymch
Czy widziałyście to? To co prawda dodatkki do "lwa", ale nie mogę się doczekać takich kwiatków z "Księcia" SupeR
http://pl.youtube.com/watch?v=7v1yA-KqfIM
Agn - Nie 15 Cze, 2008 22:55
*spod łóżka* Wpadki z planu! Widziałam to. Mam szczerą nadzieję, że będzie takie coś w dodatkach do PC.
Naprawdę idę już spać...
...branoc.
Aragonte - Nie 15 Cze, 2008 23:05
Widziałam - te dodatki są nawet w wersji jednopłytowej, którą ostatnio nabyłam (była taka tania, że szkoda było ją zostawić w Saturnie ).
Gunia - Nie 15 Cze, 2008 23:12
| Aragonte napisał/a: | :lol: Widziałam - te dodatki są nawet w wersji jednopłytowej, którą ostatnio nabyłam (była taka tania, że szkoda było ją zostawić w Saturnie ). |
A co jest dodatkowo w wersji rozszerzonej? Bo zastanawiam się, czy zwykłej nie kupić, skoro to kosztuje tylko 19,90.
RaczejRozwazna - Pon 16 Cze, 2008 00:08
naprawdę??? A gdzie?
Aragonte - Pon 16 Cze, 2008 00:20
Za tyle kupiłam "Lwa..." właśnie w "Saturnie"
Nie wiem na sto procent, co jest w rozszerzonej wersji. Ponieważ nie jestem straszliwą fanką, to dałam sobie spokój z rozszerzoną.
achata - Pon 16 Cze, 2008 08:44
A to: http://www.youtube.com/wa...feature=related
już szanowne panie widziały? Mnie rozbroiło zupełnie
Mnie to spojrzenie spod konia rozwaliło zupełnie- jaka tam niestosowność. Niestosowne by było gdyby tego zabrakło
Agn - Pon 16 Cze, 2008 10:37
Jezusicku!!!
Kiedy doszło do chóru... ja wiem co tam śpiewało? Wiewiórki? No więc te wiewiórki i do tego widok mówiącego Aslana, to myślałam, że nie może być lepiej. Ale może - wkroczył książę na koniu i zaczął się śpiew męski. Mamo, ratuj! Zabić mnie chcą!!!
PS Mnie to jakoś umknęło: http://pl.youtube.com/watch?v=cY1nTJnGItY&NR=1
A była tam minka, którą ktoś nosił na początku w avku. Nie pamiętam tylko, kto. I Ben dał całusa wilkołakowi. Buzi na zgodę?
Loana - Pon 16 Cze, 2008 11:28
| Agn napisał/a: | AAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!! W multikinie w pasażu w czwartek grają PC o 20:00 z napisami! Chy... chyba... chyba się przejdę... :banan:Kurczę, a były seanse napisowe na wyczerpaniu. Ach, jej! Pójdę jeszcze raz! |
Thin, a co masz na mysli mowiac Multikino? Bo ja tez bym sie wybrala w sumie Moze pojdziemy razem?
Agn - Pon 16 Cze, 2008 11:40
Mam na myśli multikino w Pasażu Grunwaldzkim. Seans o godz. 20.00, bilety po 18 złociszy. Zapraszam!
Ale uwaga, zjadam fotele...
Loana - Pon 16 Cze, 2008 11:51
Aaa, na Grunwaldzie . To okej, pasuje mi, tam moge podjechac autem spokojnie. To wstepnie jestesmy umowione, jeszcze dam Ci znac co maz na to .
Agn - Pon 16 Cze, 2008 11:52
Jupi!!!
RaczejRozwazna - Pon 16 Cze, 2008 12:03
| achata napisał/a: | A to: http://www.youtube.com/wa...feature=related
już szanowne panie widziały? Mnie rozbroiło zupełnie
Mnie to spojrzenie spod konia rozwaliło zupełnie- jaka tam niestosowność. Niestosowne by było gdyby tego zabrakło |
Widziałam, to jest majstersztyk!!! Tak dobrane sceny, że aktorzy pouszają ustami jakby śpiewali tekst piosenki. A moment wkroczenia Kaspiana wspaniały....
Oj, widzę, że same złożymy Caspian/Susan tribute... Źle wróżę córce Ramandu, oj źle....
Jam Ci to była
A jak zobaczyłam początek tego poniżej to dostałam głupawki bo skojarzyło mi się zbyt czytelnie z naszą wczorejsżą dyskusją na temat "spojrzenia Kaspiana". Agn Twoja interpratacja jak widać jest powszechna, jesteś Wielka
PS. Zresztą klip jak klip, ale piosenka mi się podoba, taka do śpeiwania przy ognisku gdzieś nad ranem
http://www.youtube.com/wa...Q1S9puA3Ws&NR=1
Nie wiem co się dzieje ze mną, ale PC to jest pierwszy film, którego nie mogę oglądać na komputerze. W ogóle traci swój klimat. nawet przy LOTR-ze tak nie miałam.
Agn - Pon 16 Cze, 2008 12:58
| RaczejRozwazna napisał/a: | Agn Twoja interpratacja jak widać jest powszechna, jesteś Wielka |
Eee tam zaraz wielka *spogląda w lustro* chociaż w sumie masz rację - jezdem.
Piosenka faktycznie ogniskowa. Ale video już takie sobie. Takich rhhhomantycznych na tubisiu jest od zarąbania i trochę.
Gunia - Pon 16 Cze, 2008 16:20
Chórek wiewiórek bosssski. Jak Kaspian wyjechał z tym śpiewem, to mnie ścięło.
Fajny ten filmik z planu.
Deanariell - Pon 16 Cze, 2008 22:45
A ja się właśnie cały wieczór "katuję" piosenką Reginy Spektor "The Call" - wcisnęła mnie w fotel kinowy w zakończeniu filmu - pięknie wpasowała się w nastrój, teraz słucham obsesyjnie Tak mi smutno, że Piotr/William już się więcej nie pojawi w kolejnych częściach... Oglądałam sobie wywiady z nim i z Benem podoba mi się ich poczucie humoru - przy czym Ben jest bardziej powściągliwy - a sposób w jaki William gestykuluje w trakcie mówienia - ABSOLUTNIE UROCZE! Sama tak mam
Admete - Pon 16 Cze, 2008 23:56
No tak - gestykulujesz i prawie krzyczysz Które to wywiady?
RaczejRozwazna - Wto 17 Cze, 2008 10:44
Może chodzi o ten wywiad "z borsukiem"?
Czy wiecie, że sktor który grał teraz Nikabrika, grał też Ryczypiska w "podróży Wędrowca do świtu" wersji BBC? Historia zakreśla koło...
|
|
|