Aktorzy austenowscy - Colin Firth
Wiedźma - Nie 09 Mar, 2008 00:06
| AineNiRigani napisał/a: | A mnie sie nie podoba to, jak sie starzeje. Moimz daniem wyglada na te 58 lat, a to kłóci mi sie z definicją "ładnego starzenia się"
Daleko mu do takiego Ruperta Everetta, ktory starszy o rok, starzeje sie z klasa wielka. No i daleko mu do niegoscignionego Seana Connerego. |
Będę wredna i jednak to napiszę. Drogi Rupert starzeje się z klasą dzieki dyskretnej pomocy chirurgów plastycznych Jak spróbuje się starzeć na Connery'ego czy Newmana, bez żadnego wsparcia, to pogadamy
Ada_5 - Nie 09 Mar, 2008 00:10
ja mu się tam za bardzo nie dziwię. jakbym ja mogła sobie pozwolić na operacje plastyczne to też bym z nich korzystała
maniutka - Nie 09 Mar, 2008 00:35
jak dla mnie Colin lepiej wygladal w dzienniku bridget jones niz w Dumie i Uprzedzeniu'95
Anonymous - Nie 09 Mar, 2008 02:04
| maniutka napisał/a: | jak dla mnie Colin lepiej wygladal w dzienniku bridget jones niz w Dumie i Uprzedzeniu'95 |
Sofijufka - Nie 09 Mar, 2008 08:33
| Ada_5 napisał/a: | a właściwie kiedy i gdzie leci ten serial? bo zapowiada się ciekawie |
Niestety - nie leci. Leciał! Jakieś trzydzieści lat temu....
Vallone był tam mooocno już podeszły, ale bardzo smaczny
To Marco
http://www.cinemedioevo.n...sconti_1975.htm
To Bice
http://www.pamelavilloresi.it/?p=3&idf=17
Anonymous - Nie 09 Mar, 2008 08:42
http://www.filmweb.pl/Mar...,Film,id=161509
trifle - Nie 09 Mar, 2008 13:04
| AineNiRigani napisał/a: | | maniutka napisał/a: | jak dla mnie Colin lepiej wygladal w dzienniku bridget jones niz w Dumie i Uprzedzeniu'95 |
|
Co? Aine, a Ty go w ogóle lubisz?
lizzzi - Nie 09 Mar, 2008 13:54
| maniutka napisał/a: | od jakiegos czasu staram sie znalezc ludzi ktorzy pieknie sie zestarzeli, ze tak powiem
i musze przyznac ze Colin niezle wyglada na swoje 58lat
choc wole Mateuszka jako Darcy'ego |
Colin ma 48 lat i proszę go nie postarzać aż tak bardzo
Ada_5 - Nie 09 Mar, 2008 14:18
| maniutka napisał/a: | jak dla mnie Colin lepiej wygladal w dzienniku bridget jones niz w Dumie i Uprzedzeniu'95 | też mi się tak wydaje. w "dzienniku..." wyglądał po prostu świetnie a w "dumie.." troche za bardzo owłosiony
lizzzi - Nie 09 Mar, 2008 14:22
| Ada_5 napisał/a: | | maniutka napisał/a: | jak dla mnie Colin lepiej wygladal w dzienniku bridget jones niz w Dumie i Uprzedzeniu'95 | też mi się tak wydaje. w "dzienniku..." wyglądał po prostu świetnie a w "dumie.." troche za bardzo owłosiony |
Owłosiony??? a konkretnie w którym miejscu?
trifle - Nie 09 Mar, 2008 14:54
A które miejsca było widać? Pewnie chodzi o bujne loki A jak nie, to nie wiem
kikita - Nie 09 Mar, 2008 20:03
O mój Boże cóś mi się wydaje,że tu jakieś podteksty czytam w tych tekstach
Chociaż może mi się tylko wydaje W końcu na mysl o owło...(pardon) , o Darcym dostaję małpiego rozumku i mogło mi sie coś pokiełbasić
primavera - Nie 09 Mar, 2008 20:18
dla mnie Colinek wyglądał świetnie w Dumie zaś u Bridget Jones nieco sprawiał wrażenie tyczkowatego, zresztą pamiętam że sam mówił w wywiadach, że przechodził metamorfozę swojego ciała i bardzo pracował nad koncycją i wyglądem - pozostały jednak śliczne pełne ogników oczka
Anonymous - Nie 09 Mar, 2008 20:42
| trifle napisał/a: | Co? Aine, a Ty go w ogóle lubisz? |
W ogole tak
Ale Freda Flinstona też lubię
kikita - Nie 09 Mar, 2008 22:30
| primavera napisał/a: | dla mnie Colinek wyglądał świetnie w Dumie zaś u Bridget Jones nieco sprawiał wrażenie tyczkowatego, zresztą pamiętam że sam mówił w wywiadach, że przechodził metamorfozę swojego ciała i bardzo pracował nad koncycją i wyglądem - pozostały jednak śliczne pełne ogników oczka |
Co do ogników w oczkach to i owszem,owszem ,ale metamorfoza ciała też niczego sobie
kikita - Nie 09 Mar, 2008 22:31
| AineNiRigani napisał/a: | | trifle napisał/a: | Co? Aine, a Ty go w ogóle lubisz? |
W ogole tak
Ale Freda Flinstona też lubię |
Aine,jak możesz???Colinek i Flinston??? :zalamka:No chyba,że nogi tak samo owłosione mieli - innego podobieństwa nie pamietam
trifle - Pią 14 Mar, 2008 10:08
Jakie porównanie
Mi się właśnie podobało w Bridget, że był taki szczupły, wysoki, gładko ogolony, w garniturach. Fajnie wyglądał
lizzzi - Pią 14 Mar, 2008 11:13
A mnie to się ogólnie podoba, prawie zawsze Czy ogolony, czy owłosiony. A właśnie miałam o to zapytać. Czy film-serial Camilla to gdzieś jest osiągalny? Wiem, że to staroć, ale może da się zdobyć?
Anonymous - Pią 14 Mar, 2008 20:18
przy okazji szukania zdjec z kieckami empire znalazlam taka tapetke - nawet mnie sie podoba
http://www.puddle-jumper....b_darcylook.jpg
Tamara - Pią 14 Mar, 2008 20:40
Oooooch....
Anonymous - Pią 14 Mar, 2008 20:58
taka tragiczna?
ka-siulka - Pią 14 Mar, 2008 21:28
ja nie wiem ale colin firth ma zawsze takie nie wdzieczne role i zawsze slynely z humorow bohatera i cietego jezyka jak np. w dumie i uprzedzeniu. ale koles daje rade to najwazniejsze
Tamara - Pią 14 Mar, 2008 21:30
Aine toż to było i motylkowato od tych oczu
lizzzi - Sob 15 Mar, 2008 16:45
Tapetka niczego sobie, a nawet bardziej niż niczego. Podoba mi się.
miłosz - Śro 26 Mar, 2008 09:22
http://pl.youtube.com/watch?v=ZUtjrskSBAU zwiastunik nowego filmu z Collinem
i ja pozwole sobie zauwazyć, że mnie Collin najbardziej podobał sie jako pan Darcy i ta rola to zarazem jego przekleństwo, bo wyraznie osadziła go w jakimś schemacie a generalnie to chłop niestety nie w moim typie
|
|
|