Filmy - Komary mutanty i rekiny ludojady czyli strasznie głupi film
Anaru - Czw 23 Lip, 2015 19:40
Zdradzili mi zakończenie Sharknado 3, no jak mogli, buuuuaaaaa
Czekam na 4 , chociaż mam przed sobą jeszcze 2 i 3
BeeMeR - Czw 23 Lip, 2015 22:16
No dobrze, wzięłam się za Greya i jego tfarze - czemu panna zachowuje się jak niedorozwój? Nie umie normalnie dokończyć zdania żeby się nie zająknąć.
I czemu jemu się ona podoba? Dialogi to bełkot. a dopiero 10 min za mną.
Anaru - Czw 23 Lip, 2015 22:38
Chyba powinnam to wreszcie obejrzeć coby z czystym sumieniem wywalić.
BeeMeR - Czw 23 Lip, 2015 22:43
Szkoda mi było wieczoru - przerzuciłam się na wampiry
Szafran - Czw 23 Lip, 2015 23:43
| BeeMeR napisał/a: | Szkoda mi było wieczoru - przerzuciłam się na wampiry |
Ale że Ty to próbowałaś na trzeźwo:D:D:D: Szacun:D
BeeMeR - Czw 23 Lip, 2015 23:49
Trochę reddsa mam w sobie ale nie dość dużo
muszę się przygotować lepiej na następną dawkę
Szafran - Czw 23 Lip, 2015 23:55
Ale zdradzę Ci, że do końca nie uzyskasz odpowiedzi na swoje pytania;).
Tamara - Pią 24 Lip, 2015 09:09
BeeMeR , naprawdę wzięłaś się za to goovno
BeeMeR - Pią 24 Lip, 2015 09:56
Widocznie sama się musiałam przekonać jak bardzo śmierdzi
Jeśli nie zdzierżyłam sceny spotkania i poznania bohaterów, to aż się boję co będzie ze scenami zerotycznymi - nie strawiłabym tego w kinie
Tamara - Pią 24 Lip, 2015 11:26
Ja ostatnio z przerażeniem zobaczyłam w jakimś markecie , że toto się rozrosło do rozmiarów trylogii i nawet zajrzałam i przeczytałam jedną stronę czy dwie , i chyba jest to napisane ciut lepiej niż Zmierzch , bo Zmierzchu nawet jednej strony nie zmogłam
Filmu nawet kijem nie tknę
BeeMeR - Pią 24 Lip, 2015 11:53
Ja się musiałam przekonać o co takie wielkie światowe halo
Książki nie tknę - czytałam jakiś fragment o wewnętrznej bogini w czyjejś recenzji i mi wystarczy
Kolejne kilka minut za mną - panna teraz wygląda jakby niemal (wybaczcie wulgarność, ale tu się inaczej nie da) sikała po nogach na jego widok. No to to przynajmniej mogę zrozumieć że mu się podoba
Szafran - Pią 24 Lip, 2015 12:47
| BeeMeR napisał/a: | Ja się musiałam przekonać o co takie wielkie światowe halo
Książki nie tknę - czytałam jakiś fragment o wewnętrznej bogini w czyjejś recenzji i mi wystarczy
Kolejne kilka minut za mną - panna teraz wygląda jakby niemal (wybaczcie wulgarność, ale tu się inaczej nie da) sikała po nogach na jego widok. No to to przynajmniej mogę zrozumieć że mu się podoba |
Potem jest jeszcze lepiej, bo on ją ledwo tknie, a ona już wydaje mocno entuzjastyczne odgłosy;).
Cathie - Pią 24 Lip, 2015 15:35
Chyba się nie zdecyduje obejrzeć.
Tamara - Sob 25 Lip, 2015 00:08
Zawsze możesz dźwięk wyłączyć
Agn - Sob 25 Lip, 2015 07:39
| BeeMeR napisał/a: | | czemu panna zachowuje się jak niedorozwój? |
Bo...
A zresztą - co ci będę tłumaczyć oczywistości?
| BeeMeR napisał/a: | | nie strawiłabym tego w kinie |
*wzdycha w dzielności swojej*
| BeeMeR napisał/a: | | panna teraz wygląda jakby niemal (wybaczcie wulgarność, ale tu się inaczej nie da) sikała po nogach na jego widok. |
Bo pewnie posikuje. Albo jej bogini to robi, diabli wiedzą.
BeeMeR - Sob 25 Lip, 2015 08:42
Właśnie nie jestem pewna czy ta bogini to nie u Michalak przypadkiem - jeden pieron - tego też nie tknę
Agn - Sob 25 Lip, 2015 12:18
Znaczy sie u AutorKasi jakas baba miala boginie, ktora sikala?
BeeMeR - Sob 25 Lip, 2015 12:28
A bo ja wiem , przecież nie czytałam i nie zamierzam
Może to tylko złośliwe pomówienie
Agn - Sob 25 Lip, 2015 12:55
Nie wiem jak u Michalakowej, ale wewnetrzna boginka machajaca pomponami byla w 50 shits of Grey.
Nie czytaj ani jednego, ani drugiego. Ksiegarz z serca ci radzi.
Tamara - Sob 25 Lip, 2015 17:04
A ciekawe , gdzie ona tę boginię miała , w żołądku czy między pętlami jelit , albo może na trzustce siedziała jej okrakiem bo w klatce piersiowej raczej nie , bo by dziewczę miało duszności stale , ale może było jej duszno ?
Agn - Sob 25 Lip, 2015 18:16
Toz ona dech tracila (oraz reszte funkcji zyciowych, sprowadzajac panne do pozycji umyslowego trolla) ilekroc widziala imc Krystiana w spodniach czy bez.
Tamara - Sob 25 Lip, 2015 20:55
No tak , to mogła zwalić na wewnętrzną boginię co jej płuca ścisła
Agn - Nie 26 Lip, 2015 07:41
Zwłaszcza że machała pomponami i tańczyła taniec hula - potrzebowała jak widać bardzo dużo miejsca.
Tamara - Nie 26 Lip, 2015 11:02
A no to wszystko jaaasne - dziw że panna w ogóle oddychać mogła swoją drogą takie połączenie cheerleaderki i tancerki hula musi wyglądać baaardzo interesująco
Agn - Nie 26 Lip, 2015 20:48
Zapewne, jak bogini łokciem niechcący walnęła w klatkę, to panna miała ciekawe wybrzuszenia.
|
|
|