To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Komunikaty - Spotkanie we Wrocławiu

Anaru - Pon 25 Sty, 2016 22:40

Szafran napisał/a:
Jak z kroniki policyjnej, kurka.

To chyba taki ogólny trend, jeszcze nie słyszałam objawów zadowolenia na widok tych nowych zdjęć :rotfl:
Musze sobie sprawdzić do kiedy mam ważny dowód, bo paszport mi się zdezaktualizował. :mysle: Czy do paszportu też takie cudne przestępcze zdjęcia robią? :wink:

Agn - Pon 25 Sty, 2016 22:53

Do paszportu też takie terrorystyczne.
Anaru - Pon 25 Sty, 2016 23:45

Agn napisał/a:
Do paszportu też takie terrorystyczne.

Hurra :confused3:

Admete - Wto 26 Sty, 2016 07:53

Mnie też czeka zmiana dowodu w tym roku. Mogłam zrobić wcześniej, zdjęcie byłoby normalne.
BeeMeR - Wto 26 Sty, 2016 08:17

Cytat:
Gorzej jak słyszysz, że wyszłaś "całkiem dobrze" kiedy masz oczy i sama widzisz, że to absolutna nieprawda :rotfl:
Ja jeszcze uwielbiam komentarze typu: "ale ty jesteś z boku, prawie cię nie widać (bo takie rozmazane ryło wyszło albo tyłek w kadrze), zobacz jak tu Krysia śliczne wyszła, to jej zdjęcie"
Anaru - Wto 26 Sty, 2016 10:32

BeeMeR napisał/a:
Ja jeszcze uwielbiam komentarze typu: "ale ty jesteś z boku, prawie cię nie widać (bo takie rozmazane ryło wyszło albo tyłek w kadrze), zobacz jak tu Krysia śliczne wyszła, to jej zdjęcie"

O to to! Tez tak niedawno walczyłam o likwidację foty z Facebooka, gdzie ja wprawdzie rozmazana na pierwszym planie, ale po prostu w okropnym ujęciu, a w tle kuzynka i jakiś argument w tym stylu, wrrrr. A to, że ona ma sto tysięcy innych zdjęć, bo jest w tej rekonstrukcyjnej grupie i czasami na dziesiątkach zdjęć widnieje, więc nie musi akurat na TYM zdjęciu, to żaden problem. Ech. :zalamka:

Loana - Pią 26 Lut, 2016 11:28

Kurcze, ja jeszcze nie ściągnęłam tych zdjęć!! :( ( musze w domu usiąść na dupie i to zrobić, ale zwykle mam wyjce koło uszu i wyłączam szybko kompa =_-
Agn - Pią 26 Lut, 2016 16:21

Ja nic nie chce mowic, ale trzeba by jakas herbate we wspolnym gronie uskutecznic...
Anaru - Pią 26 Lut, 2016 23:59

Loana napisał/a:
Kurcze, ja jeszcze nie ściągnęłam tych zdjęć!! :( ( musze w domu usiąść na dupie i to zrobić, ale zwykle mam wyjce koło uszu i wyłączam szybko kompa =_-

Uhm, one chyba tydzień tam tkwiły, więc pewnie już nieaktywne będą. :?
W razie czego Agn ma (chyba ;) ), a ja mam na pewno, więc dostaniesz ;)

Agn - Pon 07 Mar, 2016 20:17

Autocytat:
Agn napisał/a:
Ja nic nie chce mowic, ale trzeba by jakas herbate we wspolnym gronie uskutecznic...

I zaległa taka niezręczna cisza. :P

Aragonte - Pon 07 Mar, 2016 20:57

Agn napisał/a:
Autocytat:
Agn napisał/a:

I zaległa taka niezręczna cisza. :P

Ja bym chciała, ale mam trochę daleko...

Agn - Pon 07 Mar, 2016 21:03

Ewa, nocleg to żaden problem. Tak samo jak oczywiście wyżywienie i towarzystwo. Jeśli tylko masz ochotę i siły, by jednak dojechać - moje drzwi stoją dla ciebie otworem. :)
I przemyśl, czy nie masz ochoty na jakąś wspólną Noc Muzeów czy Europę na Widelcu. Widziałam, że Barbarella ma wielką chęć, może dołączysz? :mrgreen:

Loana - Wto 08 Mar, 2016 11:54

Jestem za, chociaż przyznam, że a) mam coraz więcej zajętych weekendów - ale nie wszystkie :P i b) nie mogę nikogo nocować, bo niestety ale mój mąż się nie zgadza na to :( (( I możemy np pójść do Magnolii, bo ja bym z chęcią zjadła sobie np sushi :P Albo gdzieś na mieście! Dawno nei byłam!
Anaru - Wto 08 Mar, 2016 15:27

Loana napisał/a:
Jestem za, chociaż przyznam, że a) mam coraz więcej zajętych weekendów - ale nie wszystkie :P i b) nie mogę nikogo nocować, bo niestety ale mój mąż się nie zgadza na to :( (( I możemy np pójść do Magnolii, bo ja bym z chęcią zjadła sobie np sushi :P Albo gdzieś na mieście! Dawno nei byłam!

Raczej gdzieś w mieście, a Magnolii ie da się spokojnie posiedzieć i pogadać bo się tłumy przewalają i hałas dookoła, jak to w galerii.

Agn - Wto 08 Mar, 2016 15:51

Raczej myślałam o jakimś popołudniu, nie noclegu. ;) Takie po prostu spotkanie na plotach przy herbacie. :)
Eeva - Śro 18 Maj, 2016 18:15

Uprzejmie proszę o czasową zmianę tematu tego wątku na "Eeva przybywa"!!!!! :banan_Bablu: :banan_Bablu:

Bilety na Rammsteina kupione, więc bedę we Wro 27-28 sierpnia + piątek LUB poniedziałek LUB piątek i poniedziałek... :-)

Agn - Śro 18 Maj, 2016 18:49

JUHUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :banan:
Który dzień rezerwujesz na spotkanie na lodach? Bo rezerwujesz oczywiście. :sprytny:

Eeva - Czw 19 Maj, 2016 09:25

No raczej, ze zarezerwuje, bo już nie moge się doczekac spotkania!
Na razie tylko nie wiem kiedy, bo to zależy jak przyjedziemy. No ale prawdopodobnie chcialabym sie spotkac w niedzielę?

Agn - Czw 19 Maj, 2016 19:00

*zapisuje w kajeciku* Już się cieszę! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Eeva - Pią 20 Maj, 2016 08:24

Ja też! Już nie mogę się doczekać! :banan_Bablu: :banan_Bablu: :banan_Bablu:
Eeva - Pon 11 Lip, 2016 14:19

Ustalone - jestem we Wro 25-28 sierpnia :-)
Agn - Pon 11 Lip, 2016 15:50

Oki doki! Mus mnie załatwić sobie dzionek wolnego wtedy (oby się udało!).
Loana - Wto 12 Lip, 2016 11:35

O, super!!!
Agn - Czw 28 Lip, 2016 15:17

25-ego mam wolne :) A potem kończę o 18-ej, więc jak coś na pewno się dałoby spotkać. :D
Eeva - Czw 28 Lip, 2016 15:26

To będziemy sue domawiać na bieżąco :-)
Pierwszy przystanek - ROMA! :serce2: :serce2: :serce2: