Fantastyka - Haven
praedzio - Sob 14 Wrz, 2013 10:17
Za krótki odcinek.
corrado - Sob 14 Wrz, 2013 11:34
| praedzio napisał/a: | Za krótki odcinek. |
Jak zwykle
Sezon powinien składać się z 24 odcinków po 90minut
Może sformułujemy oficjalny postulat do producentów?
milenaj - Sob 14 Wrz, 2013 11:57
Ja dopiero wieczorem zerknę.
Aragonte - Sob 14 Wrz, 2013 13:53
| praedzio napisał/a: | Za krótki odcinek. |
A mnie jakoś Haven przestało interesować, szkoda Nawet ostatniego sezonu nie obejrzałam do końca Może kiedyś wrócę, nie wiem.
Admete - Sob 14 Wrz, 2013 14:19
Praedzio, co było?
Caitriona - Sob 14 Wrz, 2013 14:39
Otwarcie sezonu było całkiem niezłe, jak dla mnie Cieszę się, że już wrócili. Jakoś ostatnio bardzo lubię Duke'a.
praedzio - Sob 14 Wrz, 2013 19:47
Jestem padnięta po dzisiejszym dniu i jakoś potrzebuję podładowania, więc pójdę się wyprać pod prysznicem i zapuszczę jeszcze raz odcinek inaugurujący czwarty sezon.
Admete, nie powiem Ci tu i teraz, bo są jeszcze osoby, które nie oglądały, więc nie chcę im psuć przyjemności oglądania. Za to podczas ponownego wgryzania się w odcinek postaram się zrobić parę screenków Nathanowych. Może być?
A tak w ogóle: Nathanowi do twarzy z angstem.
| corrado napisał/a: | | Sezon powinien składać się z 24 odcinków po 90minut. |
Od dawna to powtarzam.
P.S. Z serii: "Praedzio i jego bziki". Chcecie wiedzieć, jak wygląda mój odtwarzacz plików muzycznych zwany potocznie Winampem? O, tak:
Admete - Sob 14 Wrz, 2013 19:55
A wiesz, że sa znaczki spoilerów? Wklejaj zdjęcia, a jakże
praedzio - Sob 14 Wrz, 2013 20:26
Wiem, że są znaczki spoilerów, jak wiem i również to, że niektórych łapki swędzą, żeby w te znaczki kliknąć. A później płacz.
EDIT: O, ktoś mnie uprzedził w screenach.
praedzio - Sob 14 Wrz, 2013 21:52
Właśnie oglądam po raz drugi i...
Duke: Yes, I am a criminal, but one with a heart of gold.
Admete - Nie 15 Wrz, 2013 09:44
Piękne zdjęcie
praedzio - Nie 15 Wrz, 2013 10:15
No, to trochę capsów Nathanowych:
Caitriona - Nie 15 Wrz, 2013 18:33
Nathan, Duke, Sasquatch wyglądają nieźle, za to nie mogę się przemóc do Lexi.
milenaj - Nie 15 Wrz, 2013 18:40
Mnie jakoś ogólnie pierwszy odcinek nie porwał. Chyba ten sezon powinien być ostatnim.
praedzio - Nie 15 Wrz, 2013 19:15
Lexi daję szansę, ale ten Eurekowy szeryf jakoś mnie drażni.
milenaj - Nie 15 Wrz, 2013 20:28
Ja przez tego aktora nawet nie dotarłam do końca pierwszego odcinka "Eureki", tak mnie drażnił.
Admete - Nie 15 Wrz, 2013 21:39
A ja go w Eurece całkiem lubiłam i chyba ze trzy serie widziałam.
corrado - Pon 16 Wrz, 2013 01:25
Lexi na razie OK, choć tylko ledwie zarysowana postać. Nie wiem czy warta większego rozwinięcia.
Zabawny był tekst o "świeceniu cyckami" strażnikowi .
Szeryfa w Eurece bardzo lubiłem. Taka fajna poczciwina do kwadratu, lepsza od najlepszego plastra. Pozytywny gość.
Ciekaw jestem kim tu się okaże. Coś mi świta, że uśmiech z Eureki może być tylko zasłoną dymną dla zmylenia widzów.
Odcinek całkiem nam się podobał. Przy okazji się okazało, że chyba pominęliśmy dwa ostatnie z poprzedniego sezonu .
praedzio - Sob 28 Wrz, 2013 12:26
Sorry, ale nie mogę się powstrzymać!
Caitriona - Pią 04 Paź, 2013 01:25
Jestem ciekawa kim jest ten cały "szeryf z Eureki"...
I na koniec jeszcze coś ładnego - strasznie mi się ten screencap Nathana podoba:
praedzio - Pią 04 Paź, 2013 05:10
Sądziłam, że Nathan cudownie wygląda z dłuższymi włosami, ale jak go zobaczyłam w ostatnim odcinku z krótszą czupryną, za to ciut dłuższym zarostem.... Rozpłynęłam się jak masło.
Noo, szeryf może być kimś w rodzaju agenta Howarda. Zastanawiam się też, co się stało z synem Audrey i Nathana, skoro stodoła uległa zniszczeniu.
Caitriona - Pią 04 Paź, 2013 13:01
| praedzio napisał/a: | | ale jak go zobaczyłam w ostatnim odcinku z krótszą czupryną, za to ciut dłuższym zarostem.... |
Ja właśnie u wolę go z krótszymi włosami, a ten lekki zarost w sumie też mu służy.
| Cytat: | Zastanawiam się też, co się stało z synem Audrey i Nathana, skoro stodoła uległa zniszczeniu.
|
Się zastanawiam, czy chłopakowi się po prostu nie zmarło, ale w przypadku tego serialu niczego nie można być pewnym i być może jeszcze powróci.
milenaj - Sob 05 Paź, 2013 13:26
Pojawienie się Audrey niczym mnie nie zaskoczyło. Podejrzewałam, że tak właśnie będzie, ale ciekawe jak to rozwiną dalej. Nadal jednak podtrzymuję zdanie, że to powinien być ostatni sezon tego serialu.
Aragonte - Nie 06 Paź, 2013 23:58
Dokończyłam poprzedni sezon i obejrzałam z Praedzio nowe odcinki.
Też mi się wydaje, że lepiej, aby ten sezon był ostatni, chociaż ogląda mi się przyjemnie.
Aha, oficjalnie przeszłam już do team Duke
I cieszę się, że scenarzyści postanowili go sparować z kimś innym niż Audrey
Caitriona - Pon 07 Paź, 2013 19:43
| Aragonte napisał/a: | | I cieszę się, że scenarzyści postanowili go sparować z kimś innym niż Audrey |
Tak! Ostatnio baardzo polubiłam Duke'a. Cudny jest momentami. I bardzo się cieszę, że trafiła mu się taka sympatyczna dziewoja
|
|
|