Ogłoszenia drobne - W gazetach - filmy i inne dodatki
przecinek - Sob 30 Paź, 2010 10:14
Gazeta Wyborcza rozpoczyna nową serię Kino kostiumowe. W piątki i soboty wydawane będą "Pani Bovary" (5 i 6 listopada), "Północ Południe" (12 i 13 listopada) oraz "Żony i córki" (19 i 20 listopada). Do pierwszego filmu będzie dołączone pudełko na całą kolekcję - cena 8.99 zł, a następne 7,99 zł. Szkoda że N&S będzie w sprzedaży w długim weekendzie, mniej osób go kupi. Ale i tak świetnie że te seriale "pójdą pod strzechy", może znajdą nowych fanów.
Anonymous - Sob 30 Paź, 2010 10:31
Pogadam z kioskarką pod moją uczelnią, bo u mnie załatwienie tego będzie cudem.
Ale super, super, że wydają to w wersji dostępnej dla każdego. Kurczę niedawno tak ciężko było marzyć o polskiej wersji DVD z N&S może więc niebawem nasze sny książkowe się spełnią
Eeva - Pon 15 Lis, 2010 21:47
Kochane, dzięki uprzejmości zarówno brata jak i mamy posiadam dwie płyty z pierwsza częścią N&S - z chęcią odstąpię jedną za free.
Jeśli któraś z was nie zdążyła zakupić to prosze na priv.
Anonymous - Pon 15 Lis, 2010 21:53
Moja pani w kiosku mi nie zostawiłą
Eeva - Pon 15 Lis, 2010 21:57
to chcesz ?
Anonymous - Pon 15 Lis, 2010 22:04
Jak nie byłoby problemu... to chociaż pierwszą część bym miała...
Eeva - Pon 15 Lis, 2010 22:08
ok, adres mam to jutro wysle.
Problemu nie będzie, firma zapłaci za przesyłkę tak jak za poprzednią
Drugiej części za to nie mam, bo zapomniałam kupić, bo miałam inne rzeczy na glowie :/
Anonymous - Pon 15 Lis, 2010 22:11
Nie wiem jak załatwię "Żony i córki" bo z Coco mam, ale ehhh
Okradam Twoją firmę
Eeva - Pon 15 Lis, 2010 22:17
Jak chcesz to jak będę sobie kupować to mogę zakupić i Tobie i wysłać. Wiesz to dla mnie żaden problem.
Nie bój się moja firma nie zbiednieje na 3zł
Anonymous - Pon 15 Lis, 2010 22:20
Mogłabyś?
Kurczę nie musiałabym ufać temu niegodnemu zaufania kioskowi, bo mamy kiosk w Kiepsco i ostatnio tam Panią Bovary zamawiałam, ale tym razem nie chciało mi się tyle lecieć...
Eeva - Pon 15 Lis, 2010 22:25
Oczywiście że bym mogła. Dla mnie to żaden problem.
A jeszcze co do okradania mojej firmy, to ona okrada mnie na mojej żałosnej pensji, więc nie miej wyrzutów sumienia. Wysle Ci poleconym. I priorytetem żeby było drożej
Anonymous - Pon 15 Lis, 2010 22:29
Nie chcę słyszeć takich rzeczy
Jak powiedziałam koledze, który pracuje u mnie w biurze a nie wziął podpisu pod poradą(że klientka odebrała), ja mu zwracam uwagę a on pyta co ma zrobić, ma podrobić, odpowiedziałam "Idź podrób ten podpis tak, zebym nie widziała i nie wiedziała..."
Eeva - Pon 15 Lis, 2010 22:33
Hahaha, a więc dobra juz nic nie mówię.
Czyli ustawiamy się tak, że ja Ci w piatek i sobotę kupuję żony i córki i w poniedziałek przesyłam. Tylko tu już niestety będe musiała prosić o pieniążka za nie bo to juz będzie z mojej własnej kasy kupowane a nie bratowej, co do której nie mam skrupułów
Anonymous - Pon 15 Lis, 2010 22:35
Żadne prosić, żadne prosić, wymagaj i żadaj!
Eeva - Pon 15 Lis, 2010 22:37
oj nie mogę wymagac i żądać, bo ja mam zawsze schizę w temacie pieniedzy.
Tak czy inaczej jestesmy ustawione
Alicja - Śro 15 Gru, 2010 12:19
co prawda to nie dodatek ani film, ale w świątecznej Gali jest wywiad z przyszłą drugą połową Lady - Hołownią . Kasiek, organizuj napad na najbliższy punkt sprzedaży gazet
Anonymous - Śro 15 Gru, 2010 19:17
To lepiej niż film
Ha! muszę zapolować
miłosz - Czw 16 Gru, 2010 21:19
fajny ten wywiad a czy wy moje Panie wiecie czemu Szymon nie żonaty? Nie zebym sie (stara baba) wydawać za niego chciała ale ciekawi mnie to
Alicja - Pią 17 Gru, 2010 07:14
nie spotkał miłości swojego życia
wywiad naprawdę ciekawy
Jotka - Pią 17 Gru, 2010 08:54
Toż Lady Kasiek musi jeszcze trochę dorosnąć, młoda Ona jeszcze jest
trifle - Pią 17 Gru, 2010 10:45
A czy dałaby radę któraś z Was wrzucić zdjęcia/skany tego artykułu?
Anonymous - Pią 17 Gru, 2010 11:17
| Jotka napisał/a: | | Toż Lady Kasiek musi jeszcze trochę dorosnąć, młoda Ona jeszcze jest |
ekhm, ekhm. | Cytat: | | Nie zebym sie (stara baba) wydawać za niego chciała |
Ani on taki młody, ani Ty taka stara
Kupiłam.... nikt mnie nie ostrzegł kto tam jeszcze się przewija, wiec mało mnie w ręce nie poparzyło, ale dla Szymusia warto
Alicja - Pią 17 Gru, 2010 11:28
kto ciebie tak poparzył?
Anonymous - Pią 17 Gru, 2010 11:29
o polityce nie rozmawiamy
Ania Aga - Sob 18 Gru, 2010 19:06
http://www.dodatkidogazet...wy-o-zyciu.html
I znowu Hołownia dla Lady Kasiek!
|
|
|