To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - SUPERNATURAL Next Generation

Aragonte - Pią 27 Cze, 2008 20:52

Agn napisał/a:
Właśnie! Solistka się znalazła...

Nie będziemy śfynie i jej pomożemy :mrgreen:

praedzio napisał/a:
P.S. No, dooobraaa... Jak się zasłużycie, to dostąpicie zaszczytu spowijania Samowych bioder świątobliwym ręcznikiem ;)

Dobra, zostawię Wam to spowijanie, ja mogę ten ręczniczek odwijać :-P

Agn - Pią 27 Cze, 2008 21:02

To ci trochę czasu zajmie, bo ja będę się delektować każdym zawinięciem!

Dean: Can I shoot her?
Sam: ...not in public.
:lol:

PS Wiecie co? Ja może jestem jakaś głucha, ale czy w trzecim sezonie nie zapomnieli o starych rockowych kawałkach, które były wizytówką SPNu przez bite 2 sezony???

Ed.1:

Dean zszedł po schodach...

Odpicowany...

Dean...

Po schodach...

Dean...

Schody...

DEAN!!!

SCHODY!!!

AAAA!!!

O rrranyyy... :slina: :slina: :slina:

I nawet ta gupia baba miała piękną minę, jak go zobaczyła. :mrgreen: A jakim mu później tekstem zasunęła. Aż się Dean zdziwił. Khem, khem. I ta jego mina! :lol:

:slina: :slina: :slina: :slina: :slina:

[post o niskiej...]

Ed.2:
Sam wygląda równie ponętnie. Ale motyw z babcią jest niesmaczny, naprawdę. Znaczy się - nie dziwię się babci, ale mogli się twórcy z tym wstrzymać, to nie jest śmieszne. To żenujące. :?

Anonymous - Pią 27 Cze, 2008 21:38

Aragonte napisał/a:
Dobra, zostawię Wam to spowijanie, ja mogę ten ręczniczek odwijać

phi weźcie sobie ręcznik co do ostatniego kłaczka ja biorę zawartość(czyli posąg)
Praedziu może i jesteś najstarsza stażem , ale chcesz zawłaszczyć dobro wspólne na własność toteż my wierne wyznawczynie Sama zawiążemy spojusz i zastosujemy pomoc wspólna :D

Agn - Pią 27 Cze, 2008 21:45

Hej, gdzie się podział post Aragonte? Miała oglądać drugi sezon (mniam mniam).

Skończyłam 03x06 - jaki cudny angst na końcu. Aż mnie łezki stanęli w oczkach. :cry2:

Aragonte - Pią 27 Cze, 2008 21:47

Agn napisał/a:
Hej, gdzie się podział post Aragonte? Miała oglądać drugi sezon (mniam mniam).

Bo mam oglądać, ale głowa mnie natentego, mam wszystkiego dość, nic mi się nie podoba... i z tego wszystkiego wyciapałam tego posta, bo wydał mi się bez sensu :roll:
Zmęczona się czuję :-|

No dobra, włączam 11 odcinek II sezonu, może humor mi się jakoś poprawi...

Agn - Pią 27 Cze, 2008 21:51

*tuli Ewę* Biedactwo ty moje... *głaszcze po główce, poprawia poduszkę, nakrywa kołderką, robi gorącą herbatkę* Podać misia? :przytul:

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tymczasem biorę się za numer 7. Mam ochotę sobie popłakać...

Aragonte - Pią 27 Cze, 2008 21:58

Agn napisał/a:
*tuli Ewę* Biedactwo ty moje... *głaszcze po główce, poprawia poduszkę, nakrywa kołderką, robi gorącą herbatkę* Podać misia? :przytul:

Lepiej Sama, może być w ręczniczku :wink:

Czemu popłakać?

Agn - Pią 27 Cze, 2008 22:01

Winchesterowie zawsze wprawiają mnie w nastrój płaczliwo-angstowy. Ja ich kocham, oni cierpią i tak sobie siąpię...

O Borze Szumiący, znowu ten kretyn Gordon. I Bella. Szlag by to trafił, sprzedajna <PIIIIIIP!!!> :wsciekla:

Aragonte - Pią 27 Cze, 2008 22:17

Oho - wstawiony Sammy! :shock: I jak przygadywał Deanowi...
Jak on ślicznie śpi :serce:

No dobra, oglądam dalej ;)

praedzio - Pią 27 Cze, 2008 22:21

Aragonte napisał/a:
Jak on ślicznie śpi :serce:

Oj, tak! Uwielbiam tę scenę. Kiedyś ze znajomą żartowałyśmy sobie na temat tego, że obie lubimy spać na brzuchu. Nazwałyśmy tę pozycję "na Sama". :lol:

Agn - Pią 27 Cze, 2008 22:38

Czekajcie, w którym to było odcinku jak wstawiony Sam spał na brzuszku? Już nie pamiętam...

A ja oglądam 03x07.

Wampir: You've ever felt desperate? I've lost everyone I've ever loved. I'm staring down eternity alone. Can you think of worse hell?
Dean: Well... there's hell!

Dean mnie chyba nigdy nie przestanie zadziwiać...

Aragonte - Pią 27 Cze, 2008 22:46

Agn napisał/a:
Czekajcie, w którym to było odcinku jak wstawiony Sam spał na brzuszku? Już nie pamiętam...

11 z II serii, Agn... Ja na brzuchu nie śpię za często (biust mi przeszkadza :wink: ), ale czasem lubię. A Sam wyglądał znowu jakoś tak wzruszająco, że chciało się do niego przytulić.
Podobał mi się ten odcinek. I ta lekko niesamowita, oniryczna końcówka z duchami tych dwóch dziewczynek... i biedny skacowany Sammy przytulony do muszli klozetowej :lol:
Rozumiem, że Dean miał nadzieję, że Sam nie pamięta o obietnicy?

Agn - Pią 27 Cze, 2008 22:49

Aragonte, hehehe. Znając Deana łatwo się domyślić, prawda?

[Przeżywam 03x07]

NIGDY. NIE. LUBIŁAM. GORDONA. A teraz patafiana nienawidzę! Co za niskie sposoby na ściąganie wroga! Porwać Eru ducha winną osobę? Co za skur..................................................................................... <pip><pip><pip><PPPPPIIIIIIIIIPPPP!!!>
Cieszę się, że zrobili z niego wampira. Mam nadzieję, że jego własne ego użarło go w tyłek. I że Winchesterowie wypatroszą go i wywrócą na lewą stronę. Ku............................... :wsciekla:

Anonymous - Pią 27 Cze, 2008 22:52

"na Sama" świetne :rotfl:
Kocham Was :serce:
często, ba prawie zawsze śpię na Sama i nie wiem jak ale biust mi nie przeszkadza. A odzyskałam początek pierwszego sezonu, chyba zaraz zawołam psa i w ten sposób zarwę noc ino nie wiem czy się odważę :ops1:
czy raczej pójdę ułożyć się na Sama :P

Aragonte - Pią 27 Cze, 2008 22:52

Agn napisał/a:
Aragonte, hehehe. Znając Deana łatwo się domyślić, prawda?

Zdecydowanie :mrgreen:
No dobra, łeb dalej mnie natentego, ale jakoś psychicznie mi ciut lepiej, to idę po piwo do lodówki i włączam następny odcinek (piwo pierwsze, a odcinek drugi dzisiaj, żeby było jasne :wink: ).

Agn - Pią 27 Cze, 2008 23:00

lady_kasiek napisał/a:
czy raczej pójdę ułożyć się na Sama :P

Ahem! :mrgreen:

Skończyłam 03x07 i idę spać.
Spoiler:
Zdekapitowali Gordona! Je! Je! Jejejejejeejeeee!!! :cheerleader2: Dobrze mu tak, świrowi chędożonemu!

Końcówka mnie rozmiękczyła. Starszy brat Dean - awwww!!! :serce:

Anonymous - Pią 27 Cze, 2008 23:27

a właśnie jakoś nie zwróciłam uwagi czy było gdzieś wspomniane jaki tytuł ma piosenka która leci w trzeciej serii na samym początku w trakcie tych migawek "do tej pory'?
Aragonte - Sob 28 Cze, 2008 00:03

No to jestem po 12 odcinku...

Winchesterowie mają faktycznie przechlapane - policja, FBI...

13: ...i Dean nie może swobodnie łazić...

Oho! :shock: Dean prawie się nawrócił!

Idę spać :wink:

praedzio - Sob 28 Cze, 2008 07:52

Pewnie ten filmik już oglądałyście, ale tak mi się spodobał.... :D
Jensen mówi o roli pokoi motelowych w serialu:
http://pl.youtube.com/watch?v=FcB8MXbq8Ow

Admete - Sob 28 Cze, 2008 10:06

Wy tak pięknie tu się fazujecie, a ja nie mogę w tym uczestniczyć na bieżąco :cry2: :cry2: Nic to - może w tym tygodniu będzie lepiej, bo brat wyjeżdża i będę pilnować jego mieszkania, a tam jest Internet. Aragonte odcinki 11 i 12 z serii drugiej zawsze nalezały do moich ulubionych. Thin masz rację - Gordon to świnia ;-) Dean=Bond - klasyka normalnie.
Agn - Sob 28 Cze, 2008 10:09

Sulwen, znasz więc mój ból w dni pracujące... Współczuwam!

Co do Gordona - martwi mnie jedno.
Spoiler:
To że mu Sam w końcu łeb urwał, to fajnie. Ale że to zrobił niemal gołymi ręcami, to już insza inszość... I have a bad feeling about this.

Admete - Sob 28 Cze, 2008 10:12

Sam się zdecydowanie zmienia...Trudno - darmo, coś za coś...
Anonymous - Sob 28 Cze, 2008 10:26

Oj zmienia się zapuściłam sobie pierwszy odcinek i.. tak smutno mmi się zrobilo na samym początku jak pozywali co to się stało 22 lata temu jak sobie normalnie żyli, a nawet potem to Sam sobie studiował Dean łapał zjawy nie wisiałą na nim perspektywa pójścia do piekła.. Powtórka pierwszej serii to jest jednak spora próba dla mego charakteru
Agn - Sob 28 Cze, 2008 19:15

Czemu ja wcześniej na to nie wpadłam???
Jared: http://www.kinopoisk.ru/level/13/people/223878/ (jakaś moda na grzywki na bok, czy co? Jego też tak czeszą, esz... :confused3: )
I tapetki: http://www.kinopoisk.ru/level/12/people/223878/ (kurczę, jemu to nawet w kolorze, którego nazwy nie wymienię jest ładnie)

Jensen: http://www.kinopoisk.ru/level/13/people/573946/
Tapeeeecie: http://www.kinopoisk.ru/level/12/people/573946/

I oczywiście Spnkowe tapetki: http://www.kinopoisk.ru/level/12/film/178707/
Oraz plakaty: http://www.kinopoisk.ru/level/17/film/178707/ (ostatni mi się podoba)
A także fotki: http://www.kinopoisk.ru/level/13/film/178707/

Ja naprawdę wolno myślę. Żeby dopiero teraz, znając portal, wpaść na pomysł, by poszukać Spnu...
*chowa się pod dywan ze wstydu*
*update do chowania się pod dywan ze wstydu: z kompem i Spnem 03x08*

Ed.1: Padłam! Dean śpiewa Silent night! :rotfl:

Ed.2: Ale dziecko w następnej scenie jest dziwaczne. Na widok takiego Mikołaja powinno drzeć się w niebogłosy ze strachu. Nie dopracowali tego twórcy, oj nie...

praedzio - Sob 28 Cze, 2008 19:45

Te plakaty są naprawdę świetne! :D :serce: Podoba mi się najbardziej nr 13, no i wsie z Jaredem/Samem. :serce2: