To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Aktorzy - Ben Barnes

Gunia - Nie 02 Lis, 2008 22:26

Jak mogłam nie zauważyć tego edita?
Słodka fotka. :serduszkate: Chyba już wiem, z czym, za pozwoleniem, będzie mój następny avek. ;)
Ale dopiero się przebrałam, więc to za jakiś czas.
Weszłam żeby napisać, że dziś z wanny wyciągnął mnie MMS, jak się okazało, w 100% wart fatygi! Moja przyjaciółka wypatrzyła w nowym sklepie mój wymarzony banner "Narnii" i jutro po lekcjach jedziemy po niego! :excited:
O, taki o:
.
A miejscem będę się martwić potem, bo chyba będzie za to musiała drogo zapłacić moja "Miss Potter". ;)

Agn - Pon 03 Lis, 2008 21:39

No cudny ten twój nowy potencjalny banerek! Znajdziesz jakieś miejsce na tej twojej ścianie... nie wiem, jak, ale jestem pewna, że znajdziesz. ;)
Gunia - Pon 03 Lis, 2008 21:43

No teraz to muszę. Jak zainwestowałam 19,90 zł + 2,60 zł za bilety, to nie ma zmiłuj. ;) Teraz cud Ben prostuje się na podłodze.
I chyba nie muszę mówić, że w folii do domu nie dojechał. ;)
Czas na mojego ulubionego emota: :love_shower: . :mrgreen:

Agn - Wto 04 Lis, 2008 20:41

Ja już wydzielam sobie pieniążki - 14 listopada będzie PC na diwidi. I zamiaruję kupić wypasione wydanie. Mrrr...

Tymczasem pożądam tych fotek!

Calipso - Wto 04 Lis, 2008 22:58

Ja chcę mieszkać w tym....dom? to jest dom? Whatever :-P Chcę tam mieszkać,albo dajcie mi Bena na moją chatkę :serduszkate:
Gunia - Wto 04 Lis, 2008 23:10

Pierwszy raz w życiu stałabym z maślanym wzrokiem przed sklepem z ciuchami. :serduszkate:
Calipso - Wto 04 Lis, 2008 23:22

No nie wiem co jest gorsze,mieszkanie w sklepie dla Bena,czy gapienie się dla Bena maślanym wzrokiem w tenże sklep :mysle: Ale dla niego można bardzo wiele poświęcić :mrgreen: :mrgreen:

Edit:Nie będę kasować lub całkowicie zmieniać wypowiedzi.Napisałam na skróty,i słowo gorsze nie jest najlepszym słowem :ops1: Cholewa,już się zamotałam i nie wiem jak to wytłumaczyć... :thud: Ogólnie chodziło o to,że wszystko dla Bena :rumieniec:

Agn - Śro 05 Lis, 2008 20:49

Calipso, ależ my cię świetnie rozumiemy, naprawdę, nie musisz się tłumaczyć. Aczkolwiek... w sumie... Facet ma urodę zwalającą z nóg, to fakt... ale nogi by mnie rozbolały od stania pod tym budynkiem, żeby się pogapić. Podobnie byłoby z żywym.

A teraz wygodnictwu niech się stanie zadość - siedząc sobie przed kompem możemy podziwiać... TO!

Nie doczekam się chyba tego filmu...

Gunia - Śro 05 Lis, 2008 20:55

AAAAA! :excited: To jest świetne! Bardziej niż świetne! :serce2:
Agn - Śro 05 Lis, 2008 22:30

Prawda? Lekko mroczne, no ale... wiadomo. :)

PS Ładna sukieneczka. :)

Calipso - Śro 05 Lis, 2008 23:32

Agn napisał/a:
nie musisz się tłumaczyć.

Więcej nie będę się tłumaczyć,bo wtedy tym bardziej gubię słowa :ops1:

O jeżu kolczasty :thud: Jaka fotka :excited:

Agn - Czw 06 Lis, 2008 10:55

Kiedy my naprawdę rozumiemy, hehe. :)

A fotka... mhmmm... machina promocyjna DG lekko szurnęła. ;)

Gunia - Czw 06 Lis, 2008 15:09

Agn napisał/a:

Ja też odebrałam to "gorsze" jako circka about "bardziej nienormalne", a że jesteśmy trochę święte tutaj, to akurat żadna tajemnica. ;)
Także nie musisz się tłumaczyć, Calipso. Tu same swoje. :mrgreen:
Edit:
Echhh...
http://www.pudelek.pl/art...mionach_innego/

Agn - Czw 06 Lis, 2008 21:25

Ha! Zawsze wiedziałam, że ma dobry gust - Jessica to piękna kobieta.
A poważnie - Guniu, czemu ty zbliżasz się do tego szmatławca pudla?

Gunia - Czw 06 Lis, 2008 21:26

Agn napisał/a:
A poważnie - Guniu, czemu ty zbliżasz się do tego szmatławca pudla?

Nie ja, dostałam od znajomej tego newsa. ;)

Agn - Czw 06 Lis, 2008 21:27

Nie mogła ci przysłać jakiegoś rzadkiego zdjęcia Bena? No tak, o ploty łatwiej... :/

ETA: *le sigh*

Calipso - Czw 06 Lis, 2008 23:07

Agn napisał/a:

Aż tak to się rzuca w oczy ? :wink:
Gunia napisał/a:
jesteśmy trochę święte tutaj, to akurat żadna tajemnica. ;)

Do świętości można jeszcze dodać monogamię :wink:
Gunia napisał/a:
Tu same swoje. :mrgreen:

I know :mrgreen:

Gunia - Pią 07 Lis, 2008 15:36

Calipso napisał/a:
Gunia napisał/a:
jesteśmy trochę święte tutaj, to akurat żadna tajemnica. ;)

Do świętości można jeszcze dodać monogamię :wink:

Miało być "świrnięte". :ops1: Coś mi się omskła chyba autokorekta.
A ten nowy plakat z samym Benem jest chyba jeszcze lepszy niż poprzedni.

Agn - Pią 07 Lis, 2008 19:08

Ja jednak wolałam poprzedni - mroczniejszy. W ogóle zawsze rozwalały mnie opisy na plakatach. Tutaj to samo: Wiecznie piękny. Wiecznie przeklęty. Brakuje mi tylko Anne Rice przedstawia. :P Nie, nie, nie - ja KOCHAM Ankę Rice, po prostu tak mi się skojarzyło. Jakby to była opowieść o Lestacie, hehe. ;)

O rany, Ben byłby cudnym Armandem! Albo Louisem! Nawet jeśli Armand miał rude włosy, a Louis zielone oczy, to by się dopracowało. ;)

Gunia - Pią 07 Lis, 2008 20:39

Mi się bardziej podoba ten, bo po pierwsze lepiej widać Bena, a po drugie ten kontrast z niebieskiego tła z czerownym szalikiem/halsztukiem jest świetny. Też zwróciłam uwagę na motto - intrygujące! No i mi się to z Burtonem na razie kojarzy.
P.S. Bardzo podoba mi się czcionka, jaką napisany jest tytuł.

Calipso - Pią 07 Lis, 2008 23:05

Agn napisał/a:
Ben byłby cudnym Armandem!

O tak,chciałabym zobaczyć go w tej roli :-D
Gunia napisał/a:
Coś mi się omskła chyba autokorekta.

omskła czy nie,to nie ważne :mrgreen:

Agn - Sob 08 Lis, 2008 08:13

*ściąga aureolę* No dobra... i tak nie pasowała. ;)

Prawda, że byłby jak znalazł do roli Armanda? Tylko... khem... Amerykanie i ich ekranizacje...

Ach, nowe obrazki z EV. Wspominałam już kiedyś, że drżę z niecierpliwości?!
Tu wyglądają, jakby siedzieli w kinie (aczkolwiek jest trochę za jasno, więc równie dobrze to może być jakieś spotkanie z kimśtam... Jessica ma kapelusz na łebku i w ogóle jest ubrana (w sensie, że nie tylko elegancka suknia), więc chyba teatr też odpada). Mniam, jaki klimat... Ten kapelusik! ^^

I słodki buziak...

I szybka edycja - Jessica śpiewa "Mad about the boy". Są klipy z filmu!!!
http://pl.youtube.com/wat...feature=related
MUSICIE to zobaczyć! Ta zazdrość w oczach Johna, kiedy Loreeta tańczy z jego ojcem. Ojoj! Chyba jej potem powie to i owo do słuchu. Poza tym dużo ujęć na Bena. :mrgreen: Mmmm... Zresztą piosenka jest świetna. Nie wiedziałam, że Jessica ma taki dobry głos. No proszę... :)

Gunia - Sob 08 Lis, 2008 17:29

Agn napisał/a:
Zresztą piosenka jest świetna. Nie wiedziałam, że Jessica ma taki dobry głos. No proszę... :)

Z taką inspiracją jest to zupełnie zrozumiałe!
A te buziaki... I żeby tylko buziaki... :love_shower: Coś czuję, że żywa z kina nie wyjdę. ;)

Diana - Sob 08 Lis, 2008 22:37

Colin pięknie tańczy w tym filmie! :slina:
Oba plakaty z "Doriana..." są fajne na swój sposób. Zawsze bardzo podziwiam twórców plakatów filmowych- potrafią nadać takie kolory swym dziełom! I wcale nie musi być tam "napszczone" ile wlezie bohaterów czy innych rzeczy. Wystarczy Ben! :banan_Bablu:

Agn - Wto 11 Lis, 2008 11:36

Też podziwiam twórców plakatów, aczkolwiek potrafią zrobić przepstrzone obrazki, które bardziej drażnią niż zachwycają. Lubię prostotę. Dlatego np. najbardziej podobał mi się pierwszy teaser-poster do SW III. I nawet udało mi się go kupić i powiesić na ścianie. :mrgreen:

A wracając do tematu - naprawdę podoba mi się ta piosenka i póki nie wysiądzie mi net, to zamierzam sobie jej posłuchać. :mrgreen:

A Ben jest... no, on po prostu jest. Nie mogę się doczekać EV i DC. Wspominałam już chyba o tym...

Ciekawe, kim jest ta dziewczynka. Bo ubrana, jak mała gwiazdka - futerko, elegancka fryzura. A BB wygląda uroczo z tym kaszkiecikiem. ^^

Ach, ten GAP... Okazuje się, że sweter jest turkusowy, a nie zielony. Hmm. Wolę zielony. Na bbonline są jeszcze zdjęcia tych późniejszych gapowskich fotek, ale są robione aparatem i odbija się szyba. Poczekam jeszcze trochę na dobre wersje. :wink: