Komunikaty - Spotkanie w Warszawie - 12 maja 2007
Harry_the_Cat - Czw 03 Maj, 2007 21:30
Ja sobie nie wyobrazam chodzenia po mieście z moim imieniem wypisanym na piersi... I jeszcze może chcecie nick pod spodem? Noooo waaaaaay!
malmik - Czw 03 Maj, 2007 21:33
Ja w zasadzie też nie ale pamięć mam dobrą ino krótką i zapamiętanie większej ilości imion mnie przerasta.
Gosia - Czw 03 Maj, 2007 21:41
Ja taka przezroczysta plakietke mam, chyba z jakichs targow ....
Harry, wystarczy nick przeca! Nie bedziemy swiecic personaliami :o
Caitriona - Czw 03 Maj, 2007 22:05
I adresem zamieszkania
Jakoś te plakietki Hello, I'm.... do mnie nie bardzo pasują Damy sobie i bez nich radę!
malmik - Czw 03 Maj, 2007 22:10
Zawsze to można się porozumiewać bezosobowo - Hej ty...
Marija - Czw 03 Maj, 2007 22:11
Częściowo się przecież znacie, więc problem będziecie miały dużo mniejszy :grin: ; co innego debiutantki na tym balu . I same nowe twarze, i pamięć już nie ta ...(vide "stare pudernice" :cry: ).
Matylda - Czw 03 Maj, 2007 23:42
Najwyżej stanie koło siebie kilkanaście kobiet w róznym wieku i będą dzwoniły telefonami- komu zagra telefon ten jest swój
Anonymous - Pią 04 Maj, 2007 19:40
ja tez jestem przeciwko jakims imienno-nickowym plakietkom. Uwierzcie - bardzo szybko sie polapiemy kto jest kto. Przecież osobowosc z forum ma sie na co dzien, no nie?
To już tylko kilka dni...
migotka - Sob 05 Maj, 2007 07:06
ja też tak myślę;) zawsze przecież można spytać;)
Marija - Nie 06 Maj, 2007 22:30
Czy wjazd do Warszawy w sobotę rano, samochodem, jest łatwiejszy niż w dzień powszedni? Ciut mniejszy ruch? Ostatnio byłam w piątek, to rany Bosssssskie .
Harry_the_Cat - Nie 06 Maj, 2007 22:33
Piątek to najgorszy dzień zasadniczo
Gosia - Pon 07 Maj, 2007 22:19
Grupa warszawska ma jutro spotkanie , wiec fajnie by bylo wiedziec, czy cos sie zmienilo, jesli chodzi o sobote czyli kto sie deklaruje ze bedzie w Warszawie 12 V, a kto wie ze na pewno nie bedzie mogl przyjechac.
Marija - Pon 07 Maj, 2007 22:23
Ja się twardo wybieram , trudno, niech się dzieje, co chce .
Gosia - Pon 07 Maj, 2007 22:25
Marijo, czy zdazysz na spotkanie na 11 (bo chyba o 11. mamy sie spotkac pod Rotunda?) ?
Marija - Pon 07 Maj, 2007 22:26
| Gosia napisał/a: | | Marijo, czy zdazysz na spotkanie na 11 (bo chyba o 11. mamy sie spotkac?) ? | Jadę samochodem, będziemy celować w 11, mam nadzieję, że zdążę .
Gosia - Pon 07 Maj, 2007 22:27
Trzeba bedzie w razie czego jakies kontakty telefoniczne uruchomic, zwlaszcza jak bedziemy sie przemieszczaly
Kto by nie zdazyl to dolaczy pozniej.
Drugie miejsce zbiorki bedzie o 15 w: http://www.ckoberza.pl/
Marija - Pon 07 Maj, 2007 22:36
Już mam cztery nry telefonów zapisane i ktoś ma mój, ale nie pomnę, która z Dam. Gosiu, przesyłam Ci mój nr na PW, może gdzieś go zapisz.
Harry_the_Cat - Pon 07 Maj, 2007 22:37
W międzyczasie Łazienki - ale to się będziemy namierzać na bieżąco.
Kilka słów wyjaśnień dla tych, którzy chcą się przemieszcać z Centralnego pod Rotundę tramwajem (to jeden przystanek, ale w razie czego mówię ) - wszystkie tramwaje w kierunku "Praga" są ok. Bilet teoretycznie można kupić u kierowcy, ale to raczej ostateczność. Najlepiej kupić w kiosku dobowy (będzie od razu na podróż do Łazienek) - 7.20 zł.
Harry_the_Cat - Pon 07 Maj, 2007 22:37
Marijo, ja mam Twój numer....
Marija - Pon 07 Maj, 2007 22:41
| Harry_the_Cat napisał/a: | | Marijo, ja mam Twój numer.... | O, :grin: . Modły odprawiam, żeby jednak pod tę Rotundę się przykaraskać na czas. I bilecik dobowy za 7,2 zł, to jest taki ogólny na miejską komunikację (ten "kierowca"mnie niepokoi)?
Gosia - Pon 07 Maj, 2007 22:44
Najgorsze jest to, ze nie wiadomo, jaka bedzie w sobote pogoda, bo ja nie wierze juz w zadne prognozy, a w piatek ma padac ...
Harry_the_Cat - Pon 07 Maj, 2007 22:46
| Marija napisał/a: | | Harry_the_Cat napisał/a: | | Marijo, ja mam Twój numer.... | O, :grin: . Modły odprawiam, żeby jednak pod tę Rotundę się przykaraskać na czas. I bilecik dobowy za 7,2 zł, to jest taki ogólny na miejską komunikację (ten "kierowca"mnie niepokoi)? |
Dobowy tylko w kiosku - u kierowcy jednorazowe i to z dopłatą (jednorazowy 2,40; dopłata 0,60). Bilecik kasujesz po wsiąściu do tramwaju i on jest ważny przez 24 godziny.
Marija - Pon 07 Maj, 2007 22:46
| Gosia napisał/a: | | Najgorsze jest to, ze nie wiadomo, jaka bedzie w sobote pogoda, bo ja nie wierze juz w zadne prognozy, a w piatek ma padac ... | A w ...nosie miejmy pogodę, będzie, jak będzie , toż to dla większości cała wyprawa, jaja na twardo trza wieźć i herbatę w termosie ; pogody się wystraszę, a już...
Gosia - Pon 07 Maj, 2007 22:47
Pogoda nie straszna, o ile wykluczymy w takim przypadku spacery po miescie
Marija - Pon 07 Maj, 2007 22:50
| Gosia napisał/a: | Pogoda nie straszna, o ile wykluczymy w takim przypadku spacery po miescie | ...a jajka skonsumujemy w CK Oberży . Ok, muszę sobie Wasze wskazówki biletowe zapamiętać, co kraj, to obyczaj.
|
|
|