Komunikaty - Pytania techniczne
Ania1956 - Śro 13 Lut, 2008 20:18
Mam problem z odtwarzaniem filmu ( w paru innych filach też tak jest - coraz częściej ). Po kilku minutach oglądania robi mi się stop klatka i klops. Jak parę razy mi się zatnie film to już nawet nie chce mi się oglądać dalej.Czy wiecie może jak wyczyścić laser w odtwarzaczu. A może to cos innego.
MiMi - Czw 21 Lut, 2008 20:30
Dzisiaj nie chciało mi się forum załadować. Nie wyskakiwał żaden błąd, po prostu nic się nie ładowało.
Gunia - Czw 21 Lut, 2008 20:32
Mi też.
praedzio - Czw 21 Lut, 2008 20:39
Podobnie, jak mi. Myślę, że to coś z serwerem - może mieli na dziś zaplanowaną jakąś konserwację czy cuś.
trifle - Czw 21 Lut, 2008 20:41
I mnie również nie chciało się włączyć.
Sofijufka - Czw 21 Lut, 2008 21:51
| trifle napisał/a: | | I mnie również nie chciało się włączyć. |
I mnie!
maniutka - Czw 21 Lut, 2008 22:19
mnie rowniez nie chcialo sie wlaczyc. i wczoraj tez sie pojawill taki problem
ŁukaszG - Sob 23 Lut, 2008 16:56
Niestety nie mam na to wpływu. Mogę w takich przypadkach co najwyżej zadzwonić do firmy hostingowej, co też czynię, jeśli strona nie działa dłużej niż kilka kwadransów, i jest to przeze mnie odnotowane. Jeśli w najbliższych dniach znowu strona nie będzie się ładować przez okres dłuższy, niż powiedzmy 30 minut, to proszę do mnie wysyłać maila.
Pozdrawiam
Łukasz
miłosz - Pią 29 Lut, 2008 19:58
a dlaczego czasem nie widac jakiegos wątku??? na przykład teraz mam w AUSTENALICH - Ekranizcje - i kropki i dopiero po kliknęciu na ekranizcje wątek sie ujawnia to zamierzone jest??
maniutka - Pią 29 Lut, 2008 20:10
ja nie chce narzekac ale to zrobie. wczoraj w poznych godzinach nocnych, ok.00.00
jak chcialam wejsc na forum wyskakiwal mi blad ogolny i nie moglam wejsc
ŁukaszG - Sob 01 Mar, 2008 00:32
| Mag13 napisał/a: | | Chyba wszyscy to musieli mieć, bo i ja znacznie później, po 1 w nocy, zobaczyłam to samo.... |
Komunikat o błędzie, jaki wiele osób zobaczyło najpóźniej dziś rano, to wynik małego niedopatrzenia autora skryptów php, na którym oparte jest forum. W jednym z wielu plików, które składają się na budowanie stron forum, "nie przewidziano" dnia 29 luty. Na szczęście dziś z samego rana pojawiła się wskazówka, jak naprawić ten problem (jak zmodyfikować kawałek kodu w jednym pliku php). Także 29 luty okazał się pechowy nie tylko dla urządzenia do głosowania na Wiejskiej, ale także dla dziesiątek for opartych na skryptach phpBB by Przemo
Pozdrawiam
Łukasz
Anaru - Sob 01 Mar, 2008 00:33
| maniutka napisał/a: | | ja nie chce narzekac ale to zrobie. wczoraj w poznych godzinach nocnych, ok.00.00 |
Łukasz powiedział, że to ze względu na datę 29 lutego , błąd w skrypcie czy coś w tym stylu. Ale ponieważ na stronie autora skryptu była informacja jak ten błąd na naprawić, więc Łukasz naprawił.
edit: widzę, że już sam wytłumaczył
Dzięki
maniutka - Sob 01 Mar, 2008 00:38
aha i wszytko jasne (choc do konca nie pojmuje )
praedzio - Sob 08 Mar, 2008 17:39
WOW!!!! Ale mamy szałowe forumowe wdzianko! To już tak za zawsze???
Aragonte - Sob 08 Mar, 2008 17:42
Baaaaardzo mi się podoba to nowe wdzianko czy też garsonka
Anonymous - Sob 08 Mar, 2008 17:48
Mnie też sie szalenie podoba
Gunia - Sob 08 Mar, 2008 17:49
Widzę nowe wdzianko. Ale za to poznikała mi masa tematów.
MiMi - Sob 08 Mar, 2008 17:57
Nowe wdzianko, nowe działy... Porządki wiosenne na forum?
praedzio - Sob 08 Mar, 2008 17:58
*Patrzy i własnym oczom nie wierzy*
Fanfiki? Fantastyka? Kącik graficzny? O, jejku! Chyba umrę z nadmiaru dobra!!
Adminie - zasłużyłeś na:
Tylko niech mi jeszcze ktoś powie, co ma się znajdować w Kąciku graficznym? Tapety, avatary, ikony i różne takie?
migotka - Sob 08 Mar, 2008 17:59
ale jestem w szoku! bardzo mi się podoba zwłaszcza nowe działy i owe ksiązki w tle na samym poczatku:) nowa nazwa też adekwatna
Gunia - Sob 08 Mar, 2008 18:05
Już się połapałam. Normalnie "Dom nie do poznania".
malmik - Sob 08 Mar, 2008 18:05
Jest ekstra - nareszcie nie będę się musiała w pracy wstydzić laski w ręczniku. Mam nadzieję, ze działy szybko się rozkręcą - ja latam po mieście i szukam Dickensa....
ŁukaszG - Sob 08 Mar, 2008 18:18
Nowa czołówka została wykonana na podstawie projektu Harry-the-Cat z małymi zmianami. Natomiast pojawienie się w nowych działów, to wynik ustaleń użytkowniczek, m.in.: Gosi, Caroline, Caitriony, Harry, Malmik, Aragonty (z góry przepraszam za ewentualne błędy w odmianach ). Na forum nastąpiła także mała reorganizacja, kilka for zostało przeniesionych w inne miejsce, mam na myśli te "filmowo-serialowe", które znalazły się w nowym dziale Kącik filmowy. Myślę, że szybko się przyzwyczaicie, obecne rozłożenie wydaje się bardziej jasne. Przy okazji dodałem też kilka nowych emotków.
W najbliższych dniach minimalnie zmieni się jeszcze kolorystyka.
I na koniec ważne pytanie. Proszę dać znać, kto chce być moderatorem na nowo utworzonych forach.
Przy okazji jeszcze raz wszystkiego co najlepsze z okazji Dnia Kobiet
Pozdrawiam
AdminLuc
Aragonte - Sob 08 Mar, 2008 18:26
Chętnie pomoderuję fantastykę i dział z fanfikami
Gosia - Sob 08 Mar, 2008 18:32
Lukaszu, bardzo dziekuje za zmiany dokonane przez Ciebie na forum, zwlaszcza przed premiera filmu N&S na DVD, na co sie ogromnie ciesze i czego z tesknotą wypatruje
Logo jest sliczne, a dzialy przejrzyste.
Ze swej strony zglaszam Harry do Kacika graficznego. Zaprojektowala wstepnie to logo (ktore poprawiles nieco i wkomponowales w szate graficzna strony, co nie bylo łatwe) i mysle ze bardzo by chciala prowadzic Kacik graficzny, a obecnie ma problem z netem.
Pozdrawiam Łukaszu i dziekuje za zyczenia z okazji Dnia Kobiet i za ten prezent, ktory nam przygotowales
|
|
|