To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Fantastyka - Pamiętniki Wampirów (Vampire Diaries)

Dorfi - Pią 27 Sty, 2012 17:32

Czy to nie w piątki powinny pojawiać się kolejne odcinki? Dzisiaj piątek a nowego odcinka nie ma :(
W ubiegły piątek był już z samego rana.

Fibula - Pią 27 Sty, 2012 19:37

Chyba jest przerwa.
asiek - Pią 27 Sty, 2012 19:58

12 odcinek będzie wyemitowany dopiero 2 lutego...
Eeva - Pon 30 Sty, 2012 09:08

taaaak, kolejna perzerwa :(
Dorfi - Pią 03 Lut, 2012 21:57

No i obejrzałam najnowszy odcinek. Przyznam, że zawartość ostatniej trumny mnie zaskoczyła. Jak myślicie? Co będzie dalej?
Yvain - Pią 03 Lut, 2012 23:25

Pewnie mamusia coś namiesza skoro jest wiedźmą i to niezłą :mrgreen:
Eeva - Pon 06 Lut, 2012 09:43

Mie w sumie zawartość trumny nie zaskoczyła.
Zaskoczyło mnie zakończenie "och bądźmy jedną szczęśliwą rodziną". Liczyłam, że Klaus zostanie rozszarmany na dużo małych kawaleczków ;-)

Dorfi - Pon 06 Lut, 2012 12:40

Może szykuje jakąś bardziej wyrafinowaną zemstę?
Eeva - Pon 06 Lut, 2012 14:02

Hm, nie ukrywam, ze to byłoby ciekawe. Chociaz tak z drugiej strony, myśle, ze pewnie szykują bardziej wyrafinowane zasadzenie sie na Elenę i reszta sezonu upłynie nad ratowaniem tyłka Eleny przed bad bad witch.
Martwi mnie wyznanie Stefa, ze jednak kocha E., bo bardzo bym nie chciała żeby do siebie wrócili - tworzą najnudniejszą parę ever.

RaczejRozwazna - Pon 06 Lut, 2012 15:34

A Elena i Damon się nie zeszli?
Dorfi - Nie 11 Mar, 2012 18:35

Od jutra na TVN7 o 22.45 będzie emitowany drugi sezon "Pamiętników wampirów" :mrgreen:
Eeva - Śro 04 Kwi, 2012 16:06

Jakos uciechło w wątku, a przeciez tyle ostatnio się dzieje:-)
Chyba musze powrócić do mojego klasycznie wyszydzającego komentowania każdego odcinka :-)

RaczejRozwazna - Nie 08 Kwi, 2012 20:34

No a jak tam Elena i Damon? Właściwie tylko to mnie interesowało w tym serialu :lol:

eeva - wyszydzaj! chetnie poczytam :mrgreen:

Eeva - Pon 09 Kwi, 2012 11:07

Elena i Damon jak to oni. "Och Elena kocham Cię tak mocno, ale przybieram szyderczą pozę, żeby pokazać światu, że o nikogo nie dbam". "Och Damon jestem taka biedna i skołowana, nie wiem kogo kocham. Kocham Ciebie i Steffa, ale on ciągle jojczy i werteruje, a ty jesteś taki sexowny". Och och.
RaczejRozwazna - Pon 09 Kwi, 2012 14:54

Aha :lol:
A w ogóle który odcinek teraz leci?

Dorfi - Śro 11 Kwi, 2012 10:01

Na TVN7? Nie mam pojęcia, bo nie oglądam telewizji.
Eeva - Śro 11 Kwi, 2012 14:27

RaczejRozwazna napisał/a:
A w ogóle który odcinek teraz leci?

Ostatnio był 19.
20 będzie chyba 19.04.

Dorfi - Pon 16 Lip, 2012 08:51

Czy ktoś wie czy i kiedy będzie czwarta seria? Trzecia skończyła się w taki sposób, że aż się prosi o czwartą :mrgreen:
Gunia - Pon 16 Lip, 2012 22:58

Czwarty sezon startuje 11 października. ;)
Dorfi - Wto 17 Lip, 2012 00:39

No to długo przyjdzie nam czekać na kolejne odcinki :-|
Eeva - Nie 14 Paź, 2012 19:42

Powróciły Pamietniki... myślałam, ze przez wakacje Stefan straci coś ze swojej smętności, ale zrobił się jeszcze bardziej depresyjny i załamujący.
Dorfi - Pon 22 Paź, 2012 23:07

Dzięki za wiadomość. Nie wiedziałam. Jutro spróbuję obejrzeć. :mrgreen:
BeeMeR - Śro 12 Gru, 2012 19:07

No, wróciłam do Pamiętników (trzeci sezon) ale idzie mi chwilami jak po grudzie :roll:
Co się pojawi jakiś ciekawy aktor to go ubijają :roll:
Gdyby nie Damon już dawno ciepnęłabym serialem :roll:

tu Ian śpiewający: :)
http://www.youtube.com/watch?v=Rm9zPnmqwYI

Eeva - Pon 25 Lut, 2013 09:04

Halo kochane, czy ktoś jeszcze ogląda Pamietniki?? :-)
Mam już szczerze dosyć tego sezonu, pogmatwało się wszystko okrutnie.
Bardzo mi się podobało zakończenie ostatniego odcinka, bo daje nadzieje na to że Elena przestanie łazić w kółko i jojczyć i użalać się nad sobą.
Powróciła Katherine co przez chwilę dało mi nadzieję na jakis ciekawy rozwój sytuacji, no ale niestety zawiodłam się.
Serio, nie mogę juz patrzeć na Bonnie i jej krzywa gębę, no nie mogę! Nie dość że wpakowała się w jakąś dziwną magię i jest zawsze taka zadowolona z siebie i przekonana o własnej słuszności, że az mi słabo to jeszcze jest zwyczajnie irytująca. Może Silas ją zabije i będzie spokój.
Klaus natomiast powinien sie w końcu spiknąć z Caroline i zakończyć ten cały dramat w ich miłosnym trójkącie z Tylerem.

Caitriona - Pon 25 Lut, 2013 18:19

Eeva napisał/a:
Może Silas ją zabije i będzie spokój.

:rotfl: :rotfl:

Mam kilka odcinków do nadrobienia, żeby być na bieżąco, ale jakoś mnie już tak ten serial nie bawi - Damon nie jest taki, jaki był, to pewni dlatego.