To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Ogłoszenia drobne - W gazetach - filmy i inne dodatki

miłosz - Sob 27 Mar, 2010 16:50

Anaru napisał/a:
Czy jak będzie Hair, jeżeli ma być, to mógłby mi ktoś powiedzieć zawczasu pliiiiiz :kwiatek:

mógłby Ci ktoś :serce:

Anaru - Wto 30 Mar, 2010 21:05

Dzięki :kwiatek: , to jeden z moich najabsolutniej najukochańszych filmów, który zawsze robi na mnie wrażenie, niezależnie od twego, który raz oglądam.
Trzykrotka - Wto 06 Kwi, 2010 14:28

Pierwsza moja czynność po wyjściu z domu po świętach: w drodze do pracy kupiłam Vivę, a w niej Co się zdarzyło w Madison County.
Kocham ten film!
Do wyboru były jeszcze: Mamma Mia i - chyba - Rzeka tajemnic. O rzekę nie pytałam, ale Viva z Mamma Mia jest droższa od Vivy z Madison (prawie 20 i prawie 15 zł)
Nie wiem, czy sobie jednakowoż nie kupię :mysle: . Albo poczekam na wypłatę i kupię jednak RiR z Emmą Thompson i Alanem.

Admete - Wto 06 Kwi, 2010 14:32

Nie wiedziałam, ze jest Co się wydarzyło...Chyba poszukam.
Trzykrotka - Śro 07 Kwi, 2010 08:45

Przerzuciłam przy okazji Vivę :zalamka: Jakie to jest durne pismo! Owszem, fajna rozmowa Najsztuba ze Szczepkowską, ale już sesja zdjęciowa pożal się Boże... Najgorszy jest temat z okłądki: prezentacja młodych, przebojowych supergwiazdorów. Wiecie kto to? Ano - Kuba Wesołowski, Julia Kamińska, Marina, Jacek Poniedziałek i jeszcze parę osób, ktrych nazwisk Wam anwet nie powtórzę, bo przemknęły przez dwa seriale... Mało porzeba w Polsce, żeby być supergwiazdą narzucającą trendy.
Anaru - Śro 07 Kwi, 2010 08:53

Jacka Poniedziałka kojarzę raczej ze względu na orientację seksualn, nie widziałam go w niczym. O Marinie nawet nie słyszałam, reszty nie widziałam w żadnym filmie... :confused3:
Chyba sobie odpuszczę, sama Szczepkowska z Najsztubem nie kuszą. ;)

Trzykrotka - Śro 07 Kwi, 2010 09:02

A znasz na przykład pana ciacho-Ciachorowskiego? :roll: A on gwiazdor! :lol:
Anaru - Śro 07 Kwi, 2010 09:05

Trzykrotka napisał/a:
A znasz na przykład pana ciacho-Ciachorowskiego? :roll: A on gwiazdor! :lol:

Eee? :shock: :confused3:

praedzio - Śro 07 Kwi, 2010 09:06

Serial z jego udziałem trwa na antenie może ze dwa miesiace, a z niego już się gwiazdor zrobił? :shock: Musiałam aż sobie wygooglać, żeby nazwisko z twarzą pokojarzyć.
Trzykrotka - Śro 07 Kwi, 2010 09:06

A widzisz! A tu Vivę przeczytasz i już wiesz, że do Ciachorowskiego masz wzdychać, a kieckę zakładać jak Dereszowska. Z takim samym dekoltem! :lol:

Edit: dokładnie Praedziu! I pani Osyda, czy Oksyda też gwiazda!
Jak dla mnie, to jedyną gwiazdą tego serialu jest Kraków, po stokroć Kraków.

BeeMeR - Śro 07 Kwi, 2010 11:09

Ach, od razy widać, żem zacofana w trendach, bo większości nie znam, a tych co znam, to gwiazdami ani idolami mymi nie są w żadnym aspekcie :P
Katarynka - Śro 07 Kwi, 2010 13:56

A wracając do dodatków filmowych w Vivie to w listopadzie ma być film "Dźwięki muzyki" :) Uwielbiam ten film i piosenkę Edelweiss :)
Tess - Śro 07 Kwi, 2010 14:03

Dzięki za informację :kwiatek: jestem zauroczona tym filmem od dobrych kilku lat :banan_Bablu:
miłosz - Śro 07 Kwi, 2010 14:59

[quote="Trzykrotka"]A tu Vivę przeczytasz i już wiesz, że do Ciachorowskiego masz wzdychać, a kieckę zakładać jak Dereszowska. Z takim samym dekoltem!
Cytat:

aż musiałam sprawdzić kto zacz Ciacho-Cachorowski a na Dereszewska mam alergię :thud:

[quote="Katarynka"] A wracając do dodatków filmowych w Vivie to w listopadzie ma być film "Dźwięki muzyki"

w listopadzie tego roku???? to może przypomnij bliżej onego :rotfl:

Calipso - Czw 08 Kwi, 2010 14:55

Trzykrotka napisał/a:
Jak dla mnie, to jedyną gwiazdą tego serialu jest Kraków, po stokroć Kraków.

Aaa,to już wiem kim jest Ciachorowski :roll:

Admete - Pon 19 Kwi, 2010 20:39

Widziałam już w kiosku Skrzypka na dachu - 30 zł, drogo...
miłosz - Śro 21 Kwi, 2010 08:40

kurde a w Krakowie nie widziałam nigdzie wszędzie Erin......... :(
Admete - Nie 25 Kwi, 2010 09:39

W zeszłym tygodniu pojawił się w kioskach Constantine ( seria Wybrańcy mocy ).
achata - Pon 10 Maj, 2010 10:45

Kocham Wyborczą :)
http://www.dodatkidogazet...e-cz-1-i-2.html
W serii ukażą się także:
Perswazje 1995
Emma (Andrew Daviesa)
Opactwo Northanger (stara wersja)
Mansfield Park w dwóch częściach (stara wersja)
Rozważna i romantyczna (1980)
Nareszcie za rozsądną cenę uzupełnię swoją kolekcję :)

Trzykrotka - Pon 10 Maj, 2010 12:31

Perswazje z 95 :banan: :excited:
Caitriona - Pon 10 Maj, 2010 14:12

Wszystko już mam poza Opactwem, więc sobie je zakupię ;)
Trzykrotka - Czw 13 Maj, 2010 21:13

Jutro DiU w Wyborczej! :thud:
Caitriona - Czw 19 Sie, 2010 15:02

Wiem, że są tu fanki Jamesa McAvoy'a, więc śpieszę donieść, ze z Olivią można za 7.99 zakupić film akcji z wyzej wymienionym Wanted.
Sofijufka - Sob 09 Paź, 2010 13:10

Admete napisał/a:
W zeszłym tygodniu pojawił się w kioskach Constantine ( seria Wybrańcy mocy ).

ŻaLuję, że wtedy nic o tym filmie nie wiedziałam. Obejrzałam wczoraj "Constantine'a" i bardzo mi sie podobał...

Caitriona - Śro 20 Paź, 2010 14:11

Ja też sobie niedawno odświeżyłam ten film, mam nawet Constantina na tapecie ;) A za filmem się rozejrzę, moze jeszcze gdzieś dorwę.