Filmy - Filmowe pocałunki które nas rozkładaja na łopatki....
Alison - Wto 13 Lut, 2007 13:34
Sie mi przypomniało! :razz:
Brandon Fraser się w którymś filmie całował bajecznie . Nie wiem czy to nie było w tym filmie co grał dwóch bliźniaków i gdybym nie miała na nazwisko Alzaheimer, to bym sobie przypomniała, bo mi kiedyś stado dziewczynek ten tytuł przypominało. ??:
I w ogóle może zrobić ranking ust. Takich całuśnych, że uuh. Rysiek z Denisem niech oddadzą numerki i idą do szatni, bo nie mieszczą się nawet w kategorii Minimum. Za to Brandon... I kto tam jeszcze był taki całuśny...Kurcze to nazwisko mnie przytłacza....
Marija - Wto 13 Lut, 2007 13:37
| Kaziuta napisał/a: | Mrija, a co ty stomatolog jesteś, że tak medycznie do tematu podchodzisz ?
: | Z wykształcenia tom jest historyk, więc stosunkowo najbliżej mi do żuchw kopalnych :grin: . Po prostu za nic nie jestem sobie w stanie przypomnieć takich romantycznych pocałunkow, jakie Wam dziesiątkami po głowie chodzą . Kmicic może i Oleńka? (na saniach).
QaHa - Wto 13 Lut, 2007 13:42
na nic innego mnie nie stac jak sobie poczytałam o całuśnikach i żuchwach
Marija - Wto 13 Lut, 2007 13:43
| Alison napisał/a: | | I w ogóle może zrobić ranking ust. Takich całuśnych, że uuh. Rysiek z Denisem niech oddadzą numerki i idą do szatni, bo nie mieszczą się nawet w kategorii Minimum. | Uszczypnijcie mnie w żuchwę, bo oczom nie wierzę . JA mam bronić Rysia przed Tobą? Usta ma mało całuśne? Chyba się za późno tu urodziłam, widzę (hehe, zapał neofitki ).
QaHa - Wto 13 Lut, 2007 13:46
ja sie wyłamuje z tych rankingów bo za malo spostrzegawcza zuchwowo-całuśno jestem
Pemberley - Wto 13 Lut, 2007 13:47
ja che tylko zwrocic uwage, ze szczeki szczekami, ale jeszcze jak dama na nie reaguje.
W NiS wszystko sie pieknie zgadza, ale jak pomysle o G. Paltrow, ktora calowali i Jeremy Northam i ethan Hawke i Jack Gyllenhaal i Viggo Mortenson i J. Fiennes i J.Law i juz nie wiem kto jeszcze i ciagle to bylo nie tak... to tak do refleksji, ze z proznego to i Salomon nie naleje.....
QaHa - Wto 13 Lut, 2007 13:49
| Pemberley napisał/a: | ja che tylko zwrocic uwage, ze szczeki szczekami, ale jeszcze jak dama na nie reaguje.
W NiS wszystko sie pieknie zgadza, ale jak pomysle o G. Paltrow, ktora calowali i Jeremy Northam i ethan Hawke i Jack Gyllenhaal i Viggo Mortenson i J. Fiennes i J.Law i juz nie wiem kto jeszcze i ciagle to bylo nie tak... to tak do refleksji, ze z proznego to i Salomon nie naleje..... |
czyzyby prózna była G.Parlow, toz sie biedaczka załamie
QaHa - Wto 13 Lut, 2007 13:50
a z drgiej strony to moze ona si ejuz znieczulila jak ja tyle razy obłapiano
Marija - Wto 13 Lut, 2007 13:57
| Pemberley napisał/a: | | ja che tylko zwrocic uwage, ze szczeki szczekami, ale jeszcze jak dama na nie reaguje. | Każda dama na szczęki ze "Szczęk" zareagowałaby podręcznikowo: .
Marija - Wto 13 Lut, 2007 13:58
| QaHa napisał/a: | ja sie wyłamuje z tych rankingów bo za malo spostrzegawcza zuchwowo-całuśno jestem | Qaha, poobserwuj kolegów z pracy pod kątem ż-c. Tak dla rozgrzewki, tylko się z nimi nie całuj ??: .
QaHa - Wto 13 Lut, 2007 13:59
| Marija napisał/a: | Wysłany: Dzisiaj 13:57
Pemberley napisał/a:
ja che tylko zwrocic uwage, ze szczeki szczekami, ale jeszcze jak dama na nie reaguje.
Każda dama na szczęki ze "Szczęk" zareagowałaby podręcznikowo: .
|
G. Paltrow do Szczęk IV czy ile tam ich było mozere to podziała ożywczo i sie Pemberly spodoba
Pemberley - Wto 13 Lut, 2007 13:59
| Marija napisał/a: | | Pemberley napisał/a: | | ja che tylko zwrocic uwage, ze szczeki szczekami, ale jeszcze jak dama na nie reaguje. | Każda dama na szczęki ze "Szczęk" zareagowałaby podręcznikowo: .
|
no jeszcze byl Jack Sparrow, ktory zawolal " witaj bestio"
QaHa - Wto 13 Lut, 2007 14:00
| Marija napisał/a: | | Qaha, poobserwuj kolegów z pracy pod kątem ż-c. Tak dla rozgrzewki, tylko się z nimi nie całuj . |
na litosć boską z czterdziestu chłopa sie całaowac litosci, z czego wiekszosc nie domyta nie ogolona ??:
Pemberley - Wto 13 Lut, 2007 14:02
| QaHa napisał/a: |
G. Paltrow do Szczęk IV czy ile tam ich było mozere to podziała ożywczo i sie Pemberly spodoba |
ja do Gwyneth nic nie mam, nie wszystkie sceny musza sie udac, ale powoli sobie mysle, ze to nie moze byc pech przy takiej ilosci przez lata....
QaHa - Wto 13 Lut, 2007 14:02
| Marija napisał/a: | | Qaha, poobserwuj kolegów z pracy pod kątem ż-c. |
raport
atrakcyjne żuchwy w wiekszości wyladowały na innym placu budowy obecne brygady wykazują sie znikoma ilością ciekawych żuchw.
ps. Na ten inny plac budowy wybieram sie jutro
Marija - Wto 13 Lut, 2007 14:09
| QaHa napisał/a: | na litosć boską z czterdziestu chłopa sie całaowac litosci, z czego wiekszosc nie domyta nie ogolona ??: | No przecież mówię, żeby się nie całować .
Marija - Wto 13 Lut, 2007 14:10
| QaHa napisał/a: | raport
atrakcyjne żuchwy w wiekszości wyladowały na innym placu budowy obecne brygady wykazują sie znikoma ilością ciekawych żuchw.
ps. Na ten inny plac budowy wybieram sie jutro | Jutro zatem oczekujemy na sprawozdanie, czy trafiła się żuchwa filmowo-całuśna na swojskim placu budowy
przecinek - Wto 13 Lut, 2007 14:20
Lista moich ulubionych scen całuśnych jest bardzo długa, a na jej szczycie jest ta właśnie
http://www.youtube.com/watch?v=xzvEn4QX9pw
Reszta później, nie wypada w końcu w pracy takich rzeczy oglądać.
Pemberley - Wto 13 Lut, 2007 14:35
| przecinek napisał/a: | Lista moich ulubionych scen całuśnych jest bardzo długa, a na jej szczycie jest ta właśnie
http://www.youtube.com/watch?v=xzvEn4QX9pw
Reszta później, nie wypada w końcu w pracy takich rzeczy oglądać. |
Amelia jest swietna, tak sie calowali, ze sie nie pocalowali.
czekamy na wiecej.
a ja zapomnialam podac linka do wzgorza nadziei, co poprawiam:
http://youtube.com/watch?...related&search=
uwielbiam ten moment, kidey Jude Law caluje Nicole nie zamykajac oczu do konca....
bezpaznokcianka - Wto 13 Lut, 2007 14:36
Przecinku!!! czytasz w moich myślach... wspaniała scena
monika29.09 - Wto 13 Lut, 2007 14:45
| Pemberley napisał/a: | | uwielbiam ten moment, kidey Jude Law caluje Nicole nie zamykajac oczu do konca.... |
Powiedziałam sobie, że na razie nie wchodzę do wątku, co by żal nie było, że życie się tak odległe zrobiło od filmów , ale gdy zobaczyłam nazwisko JL, nie mogłam nie wpaść
Dzięki Dziewczyny,
m.
QaHa - Wto 13 Lut, 2007 15:17
ach przewcinku juz zapomnialam jaka to wspaniala scena była DZIĘKI
Marija - Wto 13 Lut, 2007 15:20
| Pemberley napisał/a: | | uwielbiam ten moment, kidey Jude Law caluje Nicole nie zamykajac oczu do konca.... | Przecież zeza mógł dostać . Może zrobili "sowę"?
QaHa - Wto 13 Lut, 2007 15:27
| Marija napisał/a: | | Przecież zeza mógł dostać . Może zrobili "sowę"? |
pewnei zeza juz mial a i zamiłowanie do sów tez sie pewnie na wojnie wskutek przemykania po nocach przyplątało
Admete - Wto 13 Lut, 2007 16:14
Całuśne usta to dla mnie ostatnio ma Jensen Ackles Nic na to nie poradze. A w połączeniu z oczami następuje tzw. Jensen Effect
|
|
|