To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Filmy - Filmowe pocałunki które nas rozkładaja na łopatki....

Alison - Wto 13 Lut, 2007 13:34

Sie mi przypomniało! :razz:
Brandon Fraser się w którymś filmie całował bajecznie :serduszkate: . Nie wiem czy to nie było w tym filmie co grał dwóch bliźniaków i gdybym nie miała na nazwisko Alzaheimer, to bym sobie przypomniała, bo mi kiedyś stado dziewczynek ten tytuł przypominało. :? ??:
I w ogóle może zrobić ranking ust. Takich całuśnych, że uuh. Rysiek z Denisem niech oddadzą numerki i idą do szatni, bo nie mieszczą się nawet w kategorii Minimum. Za to Brandon... I kto tam jeszcze był taki całuśny...Kurcze to nazwisko mnie przytłacza....

Marija - Wto 13 Lut, 2007 13:37

Kaziuta napisał/a:
Mrija, a co ty stomatolog jesteś, że tak medycznie do tematu podchodzisz ?
:
Z wykształcenia tom jest historyk, więc stosunkowo najbliżej mi do żuchw kopalnych :grin: . Po prostu za nic nie jestem sobie w stanie przypomnieć takich romantycznych pocałunkow, jakie Wam dziesiątkami po głowie chodzą :cool: . Kmicic może i Oleńka? :shock: (na saniach).
QaHa - Wto 13 Lut, 2007 13:42

:rotfl: na nic innego mnie nie stac jak sobie poczytałam o całuśnikach i żuchwach :rotfl: :rotfl:
Marija - Wto 13 Lut, 2007 13:43

Alison napisał/a:
I w ogóle może zrobić ranking ust. Takich całuśnych, że uuh. Rysiek z Denisem niech oddadzą numerki i idą do szatni, bo nie mieszczą się nawet w kategorii Minimum.
Uszczypnijcie mnie w żuchwę, bo oczom nie wierzę :shock: . JA mam bronić Rysia przed Tobą? Usta ma mało całuśne? :twisted: Chyba się za późno tu urodziłam, widzę :thud: (hehe, zapał neofitki :wink: ).
QaHa - Wto 13 Lut, 2007 13:46

ja sie wyłamuje z tych rankingów bo za malo spostrzegawcza zuchwowo-całuśno jestem :mrgreen:
Pemberley - Wto 13 Lut, 2007 13:47

ja che tylko zwrocic uwage, ze szczeki szczekami, ale jeszcze jak dama na nie reaguje.
W NiS wszystko sie pieknie zgadza, ale jak pomysle o G. Paltrow, ktora calowali i Jeremy Northam i ethan Hawke i Jack Gyllenhaal i Viggo Mortenson i J. Fiennes i J.Law i juz nie wiem kto jeszcze i ciagle to bylo nie tak... to tak do refleksji, ze z proznego to i Salomon nie naleje..... :lol:

QaHa - Wto 13 Lut, 2007 13:49

Pemberley napisał/a:
ja che tylko zwrocic uwage, ze szczeki szczekami, ale jeszcze jak dama na nie reaguje.
W NiS wszystko sie pieknie zgadza, ale jak pomysle o G. Paltrow, ktora calowali i Jeremy Northam i ethan Hawke i Jack Gyllenhaal i Viggo Mortenson i J. Fiennes i J.Law i juz nie wiem kto jeszcze i ciagle to bylo nie tak... to tak do refleksji, ze z proznego to i Salomon nie naleje.....

:rotfl: :rotfl:
czyzyby prózna była G.Parlow, toz sie biedaczka załamie

QaHa - Wto 13 Lut, 2007 13:50

a z drgiej strony to moze ona si ejuz znieczulila jak ja tyle razy obłapiano
Marija - Wto 13 Lut, 2007 13:57

Pemberley napisał/a:
Każda dama na szczęki ze "Szczęk" zareagowałaby podręcznikowo: :shock: :thud: .

Marija - Wto 13 Lut, 2007 13:58

QaHa napisał/a:
ja sie wyłamuje z tych rankingów bo za malo spostrzegawcza zuchwowo-całuśno jestem :mrgreen:
Qaha, poobserwuj kolegów z pracy pod kątem ż-c. Tak dla rozgrzewki, tylko się z nimi nie całuj :? ??: .
QaHa - Wto 13 Lut, 2007 13:59

Marija napisał/a:
Wysłany: Dzisiaj 13:57

Pemberley napisał/a:
Każda dama na szczęki ze "Szczęk" zareagowałaby podręcznikowo: .

G. Paltrow do Szczęk IV czy ile tam ich było mozere to podziała ożywczo i sie Pemberly spodoba

Pemberley - Wto 13 Lut, 2007 13:59

Marija napisał/a:
Pemberley napisał/a:
Każda dama na szczęki ze "Szczęk" zareagowałaby podręcznikowo: :shock: :thud: .

no jeszcze byl Jack Sparrow, ktory zawolal " witaj bestio"

QaHa - Wto 13 Lut, 2007 14:00

Marija napisał/a:
Qaha, poobserwuj kolegów z pracy pod kątem ż-c. Tak dla rozgrzewki, tylko się z nimi nie całuj .

na litosć boską z czterdziestu chłopa sie całaowac litosci, z czego wiekszosc nie domyta nie ogolona :? ??:

Pemberley - Wto 13 Lut, 2007 14:02

QaHa napisał/a:

G. Paltrow do Szczęk IV czy ile tam ich było mozere to podziała ożywczo i sie Pemberly spodoba

ja do Gwyneth nic nie mam, nie wszystkie sceny musza sie udac, ale powoli sobie mysle, ze to nie moze byc pech przy takiej ilosci przez lata....

QaHa - Wto 13 Lut, 2007 14:02

Marija napisał/a:
Qaha, poobserwuj kolegów z pracy pod kątem ż-c.

raport
atrakcyjne żuchwy w wiekszości wyladowały na innym placu budowy obecne brygady wykazują sie znikoma ilością ciekawych żuchw.
ps. Na ten inny plac budowy wybieram sie jutro :mrgreen:

Marija - Wto 13 Lut, 2007 14:09

QaHa napisał/a:
na litosć boską z czterdziestu chłopa sie całaowac litosci, z czego wiekszosc nie domyta nie ogolona :? ??:
No przecież mówię, żeby się nie całować :wink: .
Marija - Wto 13 Lut, 2007 14:10

QaHa napisał/a:
raport
atrakcyjne żuchwy w wiekszości wyladowały na innym placu budowy obecne brygady wykazują sie znikoma ilością ciekawych żuchw.
ps. Na ten inny plac budowy wybieram sie jutro :mrgreen:
Jutro zatem oczekujemy na sprawozdanie, czy trafiła się żuchwa filmowo-całuśna na swojskim placu budowy :banan:
przecinek - Wto 13 Lut, 2007 14:20

Lista moich ulubionych scen całuśnych jest bardzo długa, a na jej szczycie jest ta właśnie

http://www.youtube.com/watch?v=xzvEn4QX9pw

Reszta później, nie wypada w końcu w pracy takich rzeczy oglądać.

Pemberley - Wto 13 Lut, 2007 14:35

przecinek napisał/a:
Lista moich ulubionych scen całuśnych jest bardzo długa, a na jej szczycie jest ta właśnie

Reszta później, nie wypada w końcu w pracy takich rzeczy oglądać.

Amelia jest swietna, tak sie calowali, ze sie nie pocalowali.

czekamy na wiecej.
a ja zapomnialam podac linka do wzgorza nadziei, co poprawiam:
http://youtube.com/watch?...related&search=

uwielbiam ten moment, kidey Jude Law caluje Nicole nie zamykajac oczu do konca....

bezpaznokcianka - Wto 13 Lut, 2007 14:36

Przecinku!!! czytasz w moich myślach... wspaniała scena :thud:
monika29.09 - Wto 13 Lut, 2007 14:45

Pemberley napisał/a:
uwielbiam ten moment, kidey Jude Law caluje Nicole nie zamykajac oczu do konca....

Powiedziałam sobie, że na razie nie wchodzę do wątku, co by żal nie było, że życie się tak odległe zrobiło od filmów ;) , ale gdy zobaczyłam nazwisko JL, nie mogłam nie wpaść :)

Dzięki Dziewczyny,

m.

QaHa - Wto 13 Lut, 2007 15:17

przecinek napisał/a:

ach przewcinku juz zapomnialam jaka to wspaniala scena była DZIĘKI

Marija - Wto 13 Lut, 2007 15:20

Pemberley napisał/a:
Przecież zeza mógł dostać :roll: . Może zrobili "sowę"? :mrgreen:
QaHa - Wto 13 Lut, 2007 15:27

Marija napisał/a:
Przecież zeza mógł dostać . Może zrobili "sowę"?

pewnei zeza juz mial a i zamiłowanie do sów tez sie pewnie na wojnie wskutek przemykania po nocach przyplątało :mrgreen:

Admete - Wto 13 Lut, 2007 16:14

Całuśne usta to dla mnie ostatnio ma Jensen Ackles ;-) Nic na to nie poradze. A w połączeniu z oczami następuje tzw. Jensen Effect ;-)