Komunikaty - Nowe emotki?
BeeMeR - Czw 05 Kwi, 2007 20:32
ta mi się strasznie podoba:
i ta:
migotka - Pią 06 Kwi, 2007 09:30
cudna;)
praedzio - Pon 04 Cze, 2007 22:22
Mnie brakuje jednej:
A te bardzo lubię: , ,
No, i alternatywa dla baseballa:
Chociaż może lepiej z przemocą się wstrzymać...?
Narya - Wto 05 Cze, 2007 18:50
Praedzio I i IV popieram. Rzeczywiście ich brakuje w naszym zasobniku
malmik - Wto 05 Cze, 2007 21:41
Są rewelacyjne - zwłaszcza te które lubisz
praedzio - Wto 05 Cze, 2007 21:48
Cieszę się bardzo! Te również lubię, choć już nie tak bardzo :grin: : , ,
ŁukaszG - Wto 05 Cze, 2007 21:49
Witam
Wrzuciłem trzy nowe, są na samym końcu.
Jeśli chcecie, to napiszcie w tym wątku kilka postów, wstawiając Wasze ulubione emotki, te, które najczęściej wykorzystujecie, to przesunę je na początek... jeśli ma to dla Was jakieś znaczenie.
Pozdrawiam
Luc
praedzio - Wto 05 Cze, 2007 21:52
Hehe! Widzę, że "uzi" przypadło do gustu naszemu Adminowi! A za "klaszczącą" emotkę bardzo, bardzo, bardzo dziękuję! Na pewno się przyda!
Anaru - Wto 05 Cze, 2007 21:58
Śliczne
Czym je zamieszczasz, że są wklejone bez klikalnego linka? (to takie pytanko techniczne....)
praedzio - Wto 05 Cze, 2007 22:03
Czy to pytanie do mnie? Używam www.photobucket.com. Podejrzałam kiedyś, jak Harry to robi, więc ją naśladuję...
P.S. Aha, i oczywiście wklejam je otagowane, czyli z IMG na początku i końcu adresu.
Anaru - Wto 05 Cze, 2007 22:31
| praedzio napisał/a: | | Czy to pytanie do mnie? |
Tak
Coś mi nie idzie.....
ale kombinuję..... może sie uda.....
| praedzio napisał/a: | | Aha, i oczywiście wklejam je otagowane, czyli z IMG na początku i końcu adresu. |
Jak sobie wrzucę obrazek, to gdzie mam szukać tego otagowanego adresu? Czy sama go stworzyć? Aaaa! Właśnie odkryłam jak!
Dzięki wielkie!
a wlaściwie takie:
One siedzą w albumie, to i później można wykorzystać, nie? Zamiast jednorazowo jak w imageshack
praedzio - Wto 05 Cze, 2007 22:34
| Anaru napisał/a: | | One siedzą w albumie, to i później można wykorzystać, nie? Zamiast jednorazowo jak w imageshack |
Zgadza się. To jest bardzo wygodny sposób - taki podręczny zestaw własnych obrazków.
P.S. Cieszę się, że mogłam pomóc!
Anaru - Wto 05 Cze, 2007 23:08
Działa!
Wielce inteligentnie nie zauważyłam, że na dole strony są adresy
i szukałam dookoła....
Ja jeszcze tą lubię, taką grupową:
i te smutniejsze:
i radośniejsze:
i zdezorientowane:
i napominające:
i zmęczoną:
i zapracowaną:
i ta mnie tez oczarowała - ktos tu na forum ją zastosował
a z agresywnych, oprócz cudnego bejsbola, najbardziej kocham to:
W ogóle je uwielbiam, całym wielkim stadkiem
a ta mi wyjątkowo pasuje do tych forumowych intruzów (na szczęście rzadkich)
praedzio - Wto 05 Cze, 2007 23:21
Kurczę, niezły zestaw! Myślę, że ta waląca głową w mur powinna wejść do naszego zestawu, byłaby pewnie często używana w Pytaniach technicznych
Uroczy jest gostek podskakujący w serduszkach, naprawdę niezła jest również emotka pytająca, czy coś ją ominęło ( ), no i rewelacyjna emotka agresywna!
Podobała mi się również emotka, którą ktoś tu kiedyś zamieścił w jakimś poście, przedstawiająca śmiertelnie zmęczoną osóbkę, która kładzie się w grobie i wywiesza napis Good night! Nie mogę jej znaleźć, a chętnie bym sobie wkleiła do mojego albumu...
Anaru - Wto 05 Cze, 2007 23:34
| praedzio napisał/a: | Kurczę, niezły zestaw! |
To tylko te moje ulubione, jest ich ogólnie masa, u mnie na dysku siedzi kilkaset, jak właśnie zauważyłam, (i powoli sobie jeszcze troche powsadzam do albumu ). A przeciez jest sporo stronek z emotkami, których nie mam u siebie
Dlatego strasznie się cieszę z tego albumu
Nie kojarze tej z grobkiem, pewnie była w którymś z zignorowanych przeze mnie wątków.... Może ktos ją jeszcze zastosuje ponownie
Ja znam tylko taką z grobkiem jako takim...
Narya - Śro 06 Cze, 2007 00:57
Dziewczyny skąd bierzecie te cudne emotki? Ja też bym kciała
Anaru - Śro 06 Cze, 2007 02:01
| Narya napisał/a: | Dziewczyny skąd bierzecie te cudne emotki? Ja też bym kciała |
A to z tej stronki, to z tamtej, chodzimy po róznych forach i kradniemy gdzie się da i co sie da przynajmniej ja tak robię
Tak szczerze, to ja nawet nie wiem skąd je mam - czasem z jakichś stronek, część pozbierałam na różnych forach, część z naszego, coś tam dopadłam przypadkiem nawet na jakimś odmiennym seksualnie, ale nie zamieściłam, bo średnio poprawne politycznie...
Marija - Śro 06 Cze, 2007 07:44
wrrrr......
....Udało się, udało się!!!
Dziewczyny, mobilizujecie mnie do pracy nad sobą!!
, bo stygnie poranna
Mag - Śro 06 Cze, 2007 12:18
Jak zadziała, to
dla Dam tłumaczących
Pemberley - Czw 21 Cze, 2007 11:50
| praedzio napisał/a: |
Podobała mi się również emotka, którą ktoś tu kiedyś zamieścił w jakimś poście, przedstawiająca śmiertelnie zmęczoną osóbkę, która kładzie się w grobie i wywiesza napis Good night! Nie mogę jej znaleźć, a chętnie bym sobie wkleiła do mojego albumu... |
| Anaru napisał/a: |
i ta mnie tez oczarowała Obrazek - ktos tu na forum ją zastosował |
Its Moi!!!
praedzio - Czw 21 Cze, 2007 11:56
Hurraa!!!
Dzięki, Pem!
O tą z grobkiem mi właśnie chodziło.
Pemberley - Czw 21 Cze, 2007 12:21
| praedzio napisał/a: | Hurraa!!! Obrazek
Dzięki, Pem! Obrazek
O tą z grobkiem mi właśnie chodziło. |
You welcome
praedzio - Czw 21 Cze, 2007 12:26
O-o. Niedobrze... Widzę białe króliczki...
Marija - Czw 21 Cze, 2007 12:50
| praedzio napisał/a: | O-o. Niedobrze... Widzę białe króliczki... | Hehehehehehe, no nie, na salonach - pękam ze śmiacia .
Ta też jest niezła, acz mało emocjonalna: spadanie ze śmiechu z krzesła
Balbina - Czw 21 Cze, 2007 12:51
To dobrze że nie myszki
|
|
|