Filmy - ANKIETA - ranking SUPERTBOHATERÓW Salonu Prawdziwych Dam
Anonymous - Sob 25 Lis, 2006 14:05
Oj Kocia, zaznaczyłam, że niektózy kandydaci ( których się zapomniało w natłoku , ale byliby na pewno, bo cieszą się na forum poparciem - wchodzą decyzją Jury. Tak było z Hanem Solo i tak jest z Indianą ).
Mam władze !!!
Anonymous - Sob 25 Lis, 2006 16:16
A ja kciałam poprzeć Pancerniaków i psa koniecznie (dla mamusi)
Anonymous - Sob 25 Lis, 2006 16:46
He he - podliz nieudany
Pancerniacy to kandydatura Miłosza. Ale głos zaliczony
Anonymous - Sob 25 Lis, 2006 17:37
A ja oddaję głos na Rouxa. Z przyczyn nadprzyrodzonych
przecinek - Sob 25 Lis, 2006 17:45
To żeby nie było wątpliwości i na pewno był w ścisłym finale – Stanisław Wokulski, jedyny i niepowtarzalny. Do tego dokładam Bohuna książkowego, Skrzetuskiego filmowego i Geralta książkowego (tu to rozgraniczenie jest na pewno konieczne). Chcę dodać jeszcze wicehrabię de Valmont i Diabła – prokuratora z książek wcześniejszych książek Chmielewskiej (nie pamiętam czy on był Diabeł czy Szatan, i czy był przedstawiony z imienia i nazwiska, a wszystkie moje „chmielewskie” zostały wypożyczone i nie mam, w czym sprawdzić). Na koniec, tak nieśmiało mój osobisty faworyt, zaraz po Wokulskim, ma się rozumieć, sir Percy Blakeney znany również jako Szkarłatny Kwiat, bohater stworzony przez Baronową Orczy, ale lepiej prezentujący się w filmach i serialach, taki pradziadek Bonda.
przecinek - Sob 25 Lis, 2006 17:49
P.S. Nie widzę też pana Knightleya. Jeśli go przeoczyłam to wybaczcie, a jeśli nie, to proszę o dopisanie do listy.
Anonymous - Sob 25 Lis, 2006 18:32
dopisani i mozna głosować czy przejdą.
Caroline - Sob 25 Lis, 2006 19:12
No to głos na Knightleya.
I proponuję jeszcze Hrabiego Monte Christo czyli Edmunda Dantesa
a także Tajemniczego gościa z "Dear Frankie" przyobleczonego w osobę Gerarda Butlera
A teraz się przypnę, bo zrzędliwa jestem Edward Rochester
Anonymous - Sob 25 Lis, 2006 20:02
Edek jest (jakbym mogła o nim zapomnieć? No jak? No JAK????)
A ty Carolinko lejesz miód w me serce Frankiem :D
Admete - Sob 25 Lis, 2006 20:14
Pana Knightley'a poprosze Za Wokulskiego dziekuje - dla mnie to uosobienie męskiej głupoty
Caitriona - Sob 25 Lis, 2006 20:16
Popieram: Soplicę, Toma Quinna, Pana Knightley'a i Valmonta!!!!!!!
Ps. Rozumiem, ze Mulder już jest w finale??
Caitriona - Sob 25 Lis, 2006 20:19
Zgłaszam jednynego i niepowtarzalnego: Jakuba Wędrowycza!!!
Anonymous - Sob 25 Lis, 2006 21:40
Knightley, Valmont i Tom już w finale. Mulder takoż (uzupełniam na bieżąco )
Kaziuta - Nie 26 Lis, 2006 01:28
Niezły misz masz się robi. Mam pewne obawy czy uda sie ankiete przeprowadzic do końca przy takich rozmiarach naszych serc.
Gunia - Nie 26 Lis, 2006 12:25
Damy radę, w kocu jestesmy lepsze niż Bob Budowniczy!
sunshine - Nie 26 Lis, 2006 12:30
czy mi sie wydaje czy brakuje tu Rysia z klanu?
Anonymous - Nie 26 Lis, 2006 14:19
Sushine, to byłoby już zboczenie!!
Alison - Nie 26 Lis, 2006 16:16
| Kaziuta napisał/a: | Niezły misz masz się robi. Mam pewne obawy czy uda sie ankiete przeprowadzic do końca przy takich rozmiarach naszych serc. |
Chyba trzeba będzie zwiększyć limity dopuszczalności, albo niech będzie mozna głosować na 20!
Mnie tam wystarczy 5, no może 7, dobra Top Ten i jestem usatysfakcjonowana
Trzykrotka - Nie 26 Lis, 2006 23:04
Rysio z Klanu!! \Wiedziałam! Wiedzialm, ze mi tu brakuje bohatera naszych czasów! Sunshine, dzięki, ja popieram
Anonymous - Pon 27 Lis, 2006 00:39
Drogie panie ankieta przedwstępna zamknieta (zakłódkowana, zapieczętowana na amen).
Jutro głosujemy już na konkretnych kandydatów. Przykro mi, ale nie wszyscy kandydaci się zakwalifikowali ...
Ankieta zostanie zakończona niemal dokładnie za tydzień w niedziele o godz. 23:59
|
|
|