Aktorzy - Daniel Craig
miłosz - Czw 23 Lis, 2006 15:36
Takie pierdołki wynalezione na poratalu "Gali":
"Ma słabość do pięknych kobiet, wódki z Martini, szybkich samochodów i pokera. To wiemy. Jak jednak wytłumaczyć fakt, że w roli najsłynniejszego agenta jej królewskiej mości obsadzano zazwyczaj spokojnych pantoflarzy? Ale to się zmieniło. Daniel Craig, najnowszy James Bond, ma bogatą kartotekę. Właściwy człowiek na właściwym miejscu.
Nareszcie Bond z krwi i kości! Daniel Craig cieszy się w ojczyźnie zasłużoną sławą bezwzględnego podrywacza. Jego jedyne małżeństwo - na początku lat 90. skończyło się po zaledwie kilkunastu miesiącach. Zbyt pociągało go towarzystwo pięknych kobiet. Z Kate Moss romansował zaledwie cztery miesiące. Kilka razy spotkał się ze Sienną Miller i "odstąpił" ją swojemu przyjacielowi (zresztą o równie zszarganej reputacji) Jude'owi Law. Przez jakiś czas kochał się w Heike Makatsch - niemieckiej prezenterce, ale porzucił ją dla producentki Satsuki Mitchell. W Londynie, gdzie do niedawna był gwiazdą teatru Royal Shakespeare Company, mówi się, że Daniel lubi trójkąty i dla dobrej zabawy jest gotów zrobić wszystko. Jeśli to nie jest dobra rekomendacja dla odtwórcy roli najsłynniejszego playboya świata, to co nią może być? Malkontenci narzekali wprawdzie, że choć charakterologicznie Craig pasuje, to dyskwalifikują go blond włosy i niski ("zaledwie" 180 cm!) wzrost."
Harry_the_Cat - Czw 23 Lis, 2006 15:49
No wiesz, ale on własnie jako jedyny Bond chyba się zackochał...
miłosz - Czw 23 Lis, 2006 15:51
| Harry_the_Cat napisał/a: | | No wiesz, ale on własnie jako jedyny Bond chyba się zackochał... |
acha a Lazenby się żęnił tyż jako jedyny
Agn - Nie 26 Lis, 2006 21:47
Widziałam! Widzialam Jamesa B.!
Po wrażenia proszę się udać do "Fajny film wczoraj widziałem..."
miłosz - Pon 27 Lis, 2006 15:20
"Daniel Craig wyjawił sekret jego udanego związku. Otóż jest to ciężka praca.
Nowy odtwórca roli Bonda spotyka się z amerykańską producentką Satsuki Mitchell. Aktor uważa, że wiele par oczekuje, że w związku wszystko będzie się dobrze układać zapominając, że nad miłością trzeba pracować tak samo jak nad innymi rzeczami w życiu.
- Ludzie często nie dbają o siebie nawzajem - powiedział Craig. - Miłość nie polega na chodzeniu razem na przyjęcia i do luksusowych hoteli, ale na tym by być z odpowiednią osobą i czuć jej bliskość. A to wymaga wiele pracy.
38-letni aktor, który był wcześniej w związku z Sienną Miller i Kate Moss, twierdzi, że potrafi być dobrym partnerem, ponieważ szanuje kobiety.
- Mam duży szacunek w stosunku do kobiet. Nauczyłem się tego od mojej matki i siostry. Ale to nie oznacza, że nie popełniałem w swoim życiu błędów."
a zakupy jak biedaczyna robi - normalnie od jutra sie przeprowadzę do 3krotki ona ma tesco pod nosem, może poczuję duchową więż
miłosz - Pią 01 Gru, 2006 10:02
nie było tego u nas - ale wygląda ciekawie http://www.youtube.com/watch?v=l6hvf_t9C4s
a tu z filmweba tereść podłog Gitki : "Guy Crouchback, potomek arystokratycznej angielskiej rodziny, po rozwodzie z żoną, Virginią, stroni od przyjaciół i znajomych. Gdy wybucha II wojna światowa, zaciąga się do wojska, by dowieść, że jest wart byłej żony. Niestety, im bardziej stara się wyróżnić na froncie, tym większe spotykają go upokorzenia."
no i obsada ciekawa
http://www.filmweb.pl/Mie...Roles,id=129524
Harry_the_Cat - Pon 04 Gru, 2006 01:20
Tu można ściągnąć wideo z najnowszego Bonda - nie widzialam jeszcze, wiec nie wiem:
http://lidi.livejournal.com/154310.html
Caitriona - Pon 04 Gru, 2006 23:01
Dla Miłosza:
miłosz - Wto 05 Gru, 2006 09:14
kofana......................
Agn - Wto 05 Gru, 2006 11:55
Nie jezdem Miłoszem, ale...
Anonymous - Wto 05 Gru, 2006 16:38
Jej, a ja my ślałam, że on ma tą główkę obandażowaną po tych skokach z dachu...
A to czapeczka...
Caitriona - Wto 05 Gru, 2006 20:27
| miłosz napisał/a: |
kofana...................... |
Naprawdę się podoba? Bo jeśli jakieś sugestie, to ja jestem otwarta :grin:
miłosz - Wto 05 Gru, 2006 22:46
| Caitriona napisał/a: | | miłosz napisał/a: |
kofana...................... |
Naprawdę się podoba? Bo jeśli jakieś sugestie, to ja jestem otwarta :grin: |
spoko wodza może co zasugeruję a mój małżonek na widok tego zdjęcia orzekł: wyglada jak bezdomny chłopy to jednak maja inaczej
Caitriona - Śro 06 Gru, 2006 00:46
Oj, chłopy mają wszystko na opak!
To jak by co to daj znać
Marija - Śro 06 Gru, 2006 08:36
| miłosz napisał/a: | spoko wodza może co zasugeruję a mój małżonek na widok tego zdjęcia orzekł: wyglada jak bezdomny chłopy to jednak maja inaczej | Hm, coś jest na rzeczy :neutral: z tym bezdomnym
Caitriona - Śro 06 Gru, 2006 22:33
Miłosz, w 'Kinie Domowym' (19,90zł) jest film dvd Okop z Twoim ulubieńcem w roli głównej. Jedno ale: jest to film o I wojnie światowej...
http://www.filmweb.pl/Film?id=113259
miłosz - Śro 06 Gru, 2006 22:48
Dzieki
cytat z recenzji:
"jeden z filmów
wpisujących się w linię "Na Zachodzie bez zmian" czy "Gallipoli". Bez bohaterstwa, bez fanfaronad, z wielką ilością nadziei, planów, strachu, bezsensu... Ostatnie trzy dni życia... "
Caitriona - Śro 06 Gru, 2006 22:58
Nie ma za co A tu zdjęcie z najnowszej 'Gali' (z artykułu o Green):
Alison - Czw 07 Gru, 2006 08:37
Ale popatrzcie na ten nos i usta, no sorry Vinnetou, ale Sjemion Sjergiejewicz Kuzniecow.
Aua, auaaaa, nie bijta mnie... :sad:
Admete - Czw 07 Gru, 2006 12:28
A kto zacz ten Kuzniecow? Zreszta panowie dla mnie nie musza byc przystojni, tylko musza mieć to coś. Im ładniejszy, tym gorzej
Alison - Czw 07 Gru, 2006 13:07
| Admete napisał/a: | A kto zacz ten Kuzniecow? Zreszta panowie dla mnie nie musza byc przystojni, tylko musza mieć to coś. Im ładniejszy, tym gorzej |
Kuzniecow to tylko przykład, ja też nie lubię "ładnych chłopców" ale on ma tak "radziecki" wyraz twarzy, że no nie mogie...Dobrze, obiecuję, że się nie będę w tej sprawie odzywać, bo kocham Gosza_Miłosza i w ogóle szanuje gust innych, ale na Boga co one w nim widzą! ??:
Marija - Czw 07 Gru, 2006 14:35
| Alison napisał/a: | ale na Boga co one w nim widzą! ??: [/size] | Hehehe, może muskulaturę piersi wynurzającą się z wody?
miłosz - Czw 07 Gru, 2006 16:04
Marija dobrze kombinujesz
acha i śpieszę donieść, że zakupiłam "Okop" za całe 19,90!!!!!!!!!!!!!!!!!! Oglądnę i powiem
Harry_the_Cat - Pią 08 Gru, 2006 22:59
Znasz miłoszu?
http://www.dedicatedtodaniel.com/
miłosz - Sob 09 Gru, 2006 09:29
dzieki słoneczko znam, się zalogowałam nawet Wendy (autorka strony jest absolutnie trzasnieta na punkcie) - a do tego towarzystwo jakie tam pisuje jest z całego świata - od Rosji po Dubaj (oczywiście przy Rosji Matka Alison winna się usmiechnąć )
|
|
|