Muzyka - ROMANTYCZNE PIOSENKI
Narya - Wto 20 Mar, 2007 19:14
To z pewnością znacie. Ja znam od dawna, ale dopiero teraz poznalam wykonawcę i mogłam znaleźć clip na YT Stanowczo podoba mi się ta piosenka
Mark Anthony "You sang to me"
1agawa - Wto 20 Mar, 2007 20:02
| bezpaznokcianka napisał/a: | Admete - to czekaj. Czekanie też jest dobre, zwłaszcza jak jest na co
na kolejny popis wokalny Ewana McGregora of course! |
Przeglądam kolejny temat - coraz mniej do nadrobienia. A sterta do prasowania rośnie
Oglądam Wasze ulubione piosenki i na Youtube znalazłam:
Ewan singing "Let Me Teach You How To Dance" - Miss Potter
praedzio - Pon 27 Sie, 2007 08:12
A może cuś z klasyki?
http://www.youtube.com/watch?v=49JQF7hgt4Q
Jefferson Airplane - Today
Today I feel like pleasing you more than before
Today I know what I want to do but I don't know what for
To be living for you is all I want to do
To be loving you it'll all be there when my dreams come true
Today you'll make me say that I somehow have changed
Today you'll look into my eyes, I'm just not the same
To be anymore than all I am would be a lie
I'm so full of love I could burst apart and start to cry
Today everything you want, I swear it all will come true
Today I realize how much I'm in love with you
With you standing here I could tell the world what it means to love
To go on from here I can't use words, they don't say enough
Please, please listen to me
It's taken so long to come true
And it's all for you
all for you....
miłosz - Sob 06 Paź, 2007 09:41
o to ja tak romantycznie dodając, że kocham to filmidło miłością bezgraniczną
http://www.youtube.com/watch?v=F_bMFVDu9yo
małgo - Pon 15 Paź, 2007 23:45
naj naj naj cudowniejsze są włoskie piosenki....... eros , tiziano, laura........ no po prostu genialne polecam wszystkim....... a im starsze włoskie kawałki tym przekonuje się że lepsze....
Jeannette - Pią 19 Paź, 2007 10:22
Może było, ale ten klip....
http://pl.youtube.com/watch?v=8t3sSYdMnYs
Narya - Pią 19 Paź, 2007 11:51
Uwielbiam bajki Disney'a Miło je sobie przypomnieć
Admete - Pią 19 Paź, 2007 12:46
To ja mam straszne zaległości...Może jeden z tych filmów widziałam...
Narya - Pią 19 Paź, 2007 13:00
Ja większość Tylko jednej pary nie znam - pojawiają się ok 2:59, przed Śnieżką. Ktoś ich rozpoznaje?? A - i jeszcze nie oglądałam Dzwonnika z Notre Dame
Alison - Pią 19 Paź, 2007 13:06
| Narya napisał/a: | Ja większość Tylko jednej pary nie znam - pojawiają się ok 2:59, przed Śnieżką. Ktoś ich rozpoznaje?? A - i jeszcze nie oglądałam Dzwonnika z Notre Dame |
Ja też uwielbiam i widziałam prawie wszystkie, miałam pretekst bo dziecku trzeba było pokazać i zabrać je do kina. Z Dzwonnikiem to mieliśmy fajną przygódkę. Bo Wojtek miał wtedy jakieś 4-5 lat. Cały film niemal przepłakał. Tak się strasznie wzruszał losem i matki Quasiego, i jego samego, i Cyganki, po prostu ciekł cały film, a ja z nim od czasu do czasu. Jak tylko leciały napisy powycierał się dokładnie, a jak zapaliło się światło, pociągnął mnie za rękaw i wyszeptał do ucha: Mamusiu wieesz, o mało się nie popłakałem...
Mam kasetę z muzyką z tego filmu, swego czasu bardzo dużo jej słuchałam.
Marija - Pią 19 Paź, 2007 13:28
| Alison napisał/a: | Jak tylko leciały napisy powycierał się dokładnie, a jak zapaliło się światło, pociągnął mnie za rękaw i wyszeptał do ucha: Mamusiu wieesz, o mało się nie popłakałem... . | Twardziel, myślałby kto .
Alison - Pią 19 Paź, 2007 14:24
Maryś nie chodź tak za mną, bo normalnie mi ciśnienie skacze...
Albo nie, chodź, trudno się mówi. Żyć można krótko, byle intensywnie
Marija - Pią 19 Paź, 2007 14:31
| Alison napisał/a: | Maryś nie chodź tak za mną, bo normalnie mi ciśnienie skacze...
Albo nie, chodź, trudno się mówi. Żyć można krótko, byle intensywnie | Ale ja specyjalnie tak latam, potem mnie miłosiernie wytną . Im dłużej patrzę na siebie, tym bardziej się sobie podobam
trifle - Pią 19 Paź, 2007 15:27
| Narya napisał/a: | Uwielbiam bajki Disney'a Miło je sobie przypomnieć |
No Ja to pamiętam jak polowałam w bibliotece na książki - takie ładne wydania, duże, w twardej oprawie, a jak kiedyś dostałam "Pocahontas" na urodziny to umierałam ze szczęścia To były czasy..
snowdrop - Pią 19 Paź, 2007 17:43
Piękne.
Dawno temu oglądałam Casablancę. Ale nic nie pamiętam. Chyba muszę wrócić do tego filmu.
Jeannette - Pią 19 Paź, 2007 19:41
| Narya napisał/a: | | Tylko jednej pary nie znam - pojawiają się ok 2:59, przed Śnieżką. Ktoś ich rozpoznaje?? |
Mulan i Shang
Caitriona - Pią 19 Paź, 2007 19:50
Sori za offtop - Jeannette, boski avek!!
Narya - Pią 19 Paź, 2007 21:42
| Jeannette napisał/a: | | Narya napisał/a: | | Tylko jednej pary nie znam - pojawiają się ok 2:59, przed Śnieżką. Ktoś ich rozpoznaje?? |
Mulan i Shang |
Dzięki Tak mi się wydawało, ale nie pamiętam tego momentu w filmie. Chyba go trzeba sobie przypomnieć
Jeannette - Sob 20 Paź, 2007 10:53
| Caitriona napisał/a: | | Sori za offtop - Jeannette, boski avek!! |
Dziękuję. Też mi się podoba. ;D
A z innej beczki....strasznie lubię tę piosenkę
http://www.youtube.com/watch?v=T1sLrRlCobY
snowdrop - Sob 20 Paź, 2007 18:44
Kiedyś ją słyszałam ale chyba tylko raz, dzięki. Jest piekna.
Ulka - Nie 21 Paź, 2007 12:58
| Jeannette napisał/a: | | Narya napisał/a: | | Tylko jednej pary nie znam - pojawiają się ok 2:59, przed Śnieżką. Ktoś ich rozpoznaje?? |
Mulan i Shang |
O chyba nie, Mulan i Shang są wcześniej ale w 2:59 jest moim zdaniem inna para z filmu "Mulan 2". Nie wiem kto, bo dwójki nie widziałam tylko jakieś migawki (może i lepiej...)
Narya - Nie 21 Paź, 2007 15:19
Dwójki też nie widzaiałam... Czy jest na sali specjalista?? Bo się problem pojawił
Jeannette - Nie 21 Paź, 2007 16:32
To jest Mulan i Shang, tylko, że w 2! Oglądałam 3 razy, to pamiętam.
Ulka - Nie 21 Paź, 2007 17:05
Naprawdę? Nigdy bym nie powiedziała. :o
bezpaznokcianka - Czw 25 Paź, 2007 14:11
| Narya napisał/a: | Ja większość Tylko jednej pary nie znam - pojawiają się ok 2:59, przed Śnieżką. Ktoś ich rozpoznaje?? A - i jeszcze nie oglądałam Dzwonnika z Notre Dame |
Mulan i Szang
pytasz eksperta.. ja widziałam wszystkie te bajki, większość mam na video. Uwielbiam Disneya
|
|
|