To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Richard Armitage - Robin Hood (Seria 1) 2006

Matylda - Pon 24 Lip, 2006 22:56

Ale na DVD będzie później :? ??:
Mara7 - Pon 24 Lip, 2006 23:24

Ach Rysio jest tak przystojny że zawsze i wszędzie ŚWIETNIE wygląda!! :banan: :banan: Nawet nie zauważyłam że przytył,dziewczyny-naprawde?! :roll: :mrgreen:
Matylda - Pon 24 Lip, 2006 23:29

Ja patrzyłam na misternie zasznurowane sznurówki więc nie zauważyłam czy przytył :oops:
Caitriona - Wto 25 Lip, 2006 01:23

Ta historia z koniem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Uśmiałam się.Co tu dużo mówić, rysiu fajny facet jest i basta ;)

Ciekawe czy kiedykolwiek (np. za dziesięć lat) pokazą ten serial w naszej TV?...

Aga85 - Wto 25 Lip, 2006 09:59

Caitriona napisał/a:
Ta historia z koniem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Uśmiałam się.Co tu dużo mówić, rysiu fajny facet jest i basta ;)

Ciekawe czy kiedykolwiek (np. za dziesięć lat) pokazą ten serial w naszej TV?...

Nadzieję zawsze można mieć...
A co do tego konia, to ja też nieźle się uśmiałam :lol: Rysiu jest spoko! :grin: Takich zabawnych, miłych, a przy tym skromnych facetów, to ze świecą szukać!

GosiaJ - Wto 25 Lip, 2006 23:49

No no, widzę, że niektóre :wink: dopiero teraz się przekonują, jaki to świetny facet! Lepiej późno niż wcale! :grin:
Marta - Sob 29 Lip, 2006 20:41

Ojej... zobaczyłam właśnie zdjęcie tej fanki (JAK JA JEJ ZAZDROSZCZę!!!) i przejechałam je od góry do dołu, i gdzieś tak w połowie, dostałam takich wypieków, że jjjeeejjj :oops: :oops: :oops: chciałam się tym podzielić, ale nie byłam pewna, czy można tu o tym napisać, ale widzę, ze można... Mam na myśli oczywiście te sznurówki... :oops: :wink:
Gosia - Sob 29 Lip, 2006 21:06

Rzeczywiscie, sznurowki przyciagaja uwage ;)
Marta - Sob 29 Lip, 2006 21:12

A tak poza sznurówkami, to chyba wolę go w krótszych włosach, albo gdyby chociaż nie były uczesane tak, jak nosi moja ciotka, byłoby lepiej...
Ciałka trochę może i przybyło, ale mam wrażenie, że to bardziej mięśnie niż coś mieciutkiego, bo spójrzcie na jego biorda (jeśli dacie radę oderwać wzrok od sznurówek :wink: ), jakie są szczupłe w porównaniu do barków... czyli nie mam nic przeciwko :grin:

Aragonte - Nie 30 Lip, 2006 18:41

Matylda napisał/a:
Na te Węgry nie jest tak daleko
Do kiedy to kręcą i gdzie dokładnie to jest?? :wink:

Hmmm, rodzinka będzie niebawem w okolicach Egeru... Może by tak ich napuścić na Rysia i wysępić autograf albo cuś? :mrgreen:
I chyba jednak pozostanę na razie wierna Thorntonowi - to tak a propos rozważań o urodzie Rysia (zaznaczam, że "Impresjonistów" nie widziałam)

A tak w ogóle, kto na forum ma BBC1?

Aragonte - Nie 30 Lip, 2006 18:42

Gosia napisał/a:
Rzeczywiscie, sznurowki przyciagaja uwage ;)

Sznurówkek nie da się przegapić :wink:

A list Rysia świetny :lol:

Harry_the_Cat - Wto 01 Sie, 2006 00:58

Na forum angielskim pojawiło sie info (za Amazonem), że planowana data DVD to 13 listopada.
Niwiele wynika ze strony Amazonu (nawet nie wiadomo na 100%, czy to o tego RH chodzi - przynajmniej ja nie znalazłam potwierdzenia...), ale i tak podaję:

Robin Hood w Amazonie

Harry_the_Cat - Śro 02 Sie, 2006 18:46

BBC przygotowało nowy teaser RH, ale na razie nie jest jeszcze pokazywany w TV. trwa 1 min 20 sek, boski RA pojawia się 2 razy, na bardzo krótko.

W 1. wejsciu widać głowę i ramiona, RA przechyla lekko głowę, 2. to zbliżenie twarzy i RA mówi: 'He is an outlaw' - czyli "On jest wyjęty spod prawa".

Opis opisem, ale ja bym bardzo chciała to zobaczyć. I usłyszec, of kors.

Zródło: c19

Gosia - Śro 02 Sie, 2006 19:00

Ja tez :D :D
Wreszcie Rysiu sie pojawia w ruchu w "Robin Hoodzie"! :banan:
Nie moge sie doczekac !

Gosia - Sob 05 Sie, 2006 09:11

Dzis wieczorem teaser "Robin Hooda" pojawi sie w BBC One, wiec najpozniej jutro go zobaczymy, bo jestem pewna ze ktos z C19 zaraz go nagra i zamiesci :D

Dodatek z ostatniej chwili: dzis go nie pokazali, ku rozpaczy wielu fanow, moze pokaza go dopiero w przyszlym tygodniu ..

Harry_the_Cat - Nie 06 Sie, 2006 11:19

Taki podpis pojawił się u jednego z uzytkowników angielskiego (chociaż w sumie to chyba amerykańskiego) forum:

Moim zdaniem wygląda duuuużo lepiej niz na zdjęciu z ta fanką...

Gosia - Nie 06 Sie, 2006 13:21

To ciekawe. Skad ta fotka ? :D
Fotomontaz jak sie domyslam, wykorzystano jakies inne zdjecie Rysia.

Harry_the_Cat - Nie 06 Sie, 2006 13:27

Fotka z C19 - nie wiem skąd ujęcie, ale ktoś zasugerował, że ze Sparkhouse.

Znalazłam jeszcze jeden banner:

(źródło to samo)

Gosia - Nie 06 Sie, 2006 14:25

Sparkhouse ? to prawdopodobne.
Trzeba bedzie jeszcze poczekac na wiarygodne zdjecia z samego filmu.

Harry_the_Cat - Pon 07 Sie, 2006 23:25

Na C19 pojawił sie link do trailera:

trailer RH

Mogą byc problemy ze ściągnięciem, mi się udało za 5 razem.
Ostrzegam - jakość fatalna (delikatnie mówiąc...), ale co tam - 1 rzut oka na Guya!!!
Okazało się, że te bannery są z prawdziwym Guyem!!!

Niestety jakość obrazu jest tak słaba (dzwięku w ogóle prawie nie ma) , że naprawdę cięzko coś powiedzieć.

Gosia - Wto 08 Sie, 2006 10:02

Faktycznie jakosc jest fatalna, Rys przez moment pojawia sie na ekranie, ale dobrze go nie widac. Trzeba poczekac na lepszy filmik.
marianna1 - Wto 08 Sie, 2006 13:42

Co z tego, że słabo go widać, i tak wygląda świetnie :P !! On jest stworzony do tej roli!!
achata - Śro 09 Sie, 2006 09:03

A wie ktoś co to za postać, co ją Rysiu gra? Duże ma znaczenie w filmie, czy raczej mało go będzie?
Harry_the_Cat - Śro 09 Sie, 2006 10:14

achata napisał/a:
A wie ktoś co to za postać, co ją Rysiu gra? Duże ma znaczenie w filmie, czy raczej mało go będzie?

achato, jak możesz! :shock:

Guya, oczywiscie! I na razie można łypnąć tylko na ten marny trailer (i jeszcze jeden, który Gosia podawała wcześniej...), więc ciężko powiedzieć. Na pewno jest wymieniony w obsadzie 1. odcinka (z 13) - dalej nie wiadomo. Ale ponieważ w dalszym ciągu siedzi na Węgrzech i ma tam podobno jeszcze pobyć, to myslę, że będzie go w tym RH nawet, nawet...

achata - Śro 09 Sie, 2006 14:02

Harry_the_Cat napisał/a:
achata napisał/a:

achato, jak możesz! :shock:

Jak co mogę? Oczywiście znam imię tej postaci, ale to mi nic nie mówi. Chciałabym wiedzieć czy to pozytyw czy negatyw. Co ten cały Guy ma do historii Robin Hooda, "jakie są jego pasje, upodobania, dążenia..."? (cytując pewną romantyczną :) )