Komunikaty - Zrzutka na domenę/serwer 2015
BeeMeR - Czw 02 Lip, 2015 21:06
Ależ marudź ile dusza zapragnie w marudzalni
ŁukaszG - Czw 02 Lip, 2015 21:13
| Caroline napisał/a: | | [...] Może wobec tego w przyszłym roku zrzutkę zorganizujemy we własnym zakresie, a Tobie po prostu przekażemy wskazaną kwotę na konto jednym przelewem? |
Nie będę krył, że jestem mile zaskoczony takim pomysłem - podoba mi się
| akne napisał/a: | | [...]Serdecznie pozdrawiam, panie Łukaszu. Admete już podobno wszystko za mnie uregulowała. |
Z tym "panem" to lekka przesada,
w sekundę dodałaś mi lata
Admete nie tylko uregulowała,
bo i na maila poinformowała.
Pozdrawiam
Łukasz
Aragonte - Pon 06 Lip, 2015 09:24
| Caroline napisał/a: | Łukasz, jesteśmy Ci bardzo wdzięczne za pomoc przy forum (która nota bene trwa nieustannie już od 9 lat!!!!!!).
Chyba czasem zdarza nam się zapominać, że nie łączy nas relacja Klient-Usługodawca, tylko że z czystej uprzejmości, zwyczajnie i po ludzku nam pomagasz. |
Ano właśnie - Łukaszu
| Caroline napisał/a: | | Myślę, że w takich kwestiach organizacyjnych to my powinnyśmy ułatwiać Tobie życie. Może wobec tego w przyszłym roku zrzutkę zorganizujemy we własnym zakresie, a Tobie po prostu przekażemy wskazaną kwotę na konto jednym przelewem? |
Świetny pomysł, Caroline
Upewnię się jeszcze tylko: w tym roku wpłaty zostały już zakończone? Nie musimy nikogo poganiać bacikiem?
Agn - Pon 06 Lip, 2015 14:02
Mnie się także pomysł Caroline podoba.
trifle - Czw 09 Lip, 2015 22:20
Jeszcze ja, zapomniało mi się, a potem urlop, już zaraz to ogarniam, przepraszam bardzo za obsuwę
|
|
|