To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Komunikaty - Zrzutka na domenę/serwer 2015

BeeMeR - Czw 02 Lip, 2015 21:06

Ależ marudź ile dusza zapragnie w marudzalni :mrgreen:
ŁukaszG - Czw 02 Lip, 2015 21:13

Caroline napisał/a:
[...] Może wobec tego w przyszłym roku zrzutkę zorganizujemy we własnym zakresie, a Tobie po prostu przekażemy wskazaną kwotę na konto jednym przelewem?

Nie będę krył, że jestem mile zaskoczony takim pomysłem - podoba mi się :)

akne napisał/a:
[...]Serdecznie pozdrawiam, panie Łukaszu. Admete już podobno wszystko za mnie uregulowała.

Z tym "panem" to lekka przesada,
w sekundę dodałaś mi lata ;)

Admete nie tylko uregulowała,
bo i na maila poinformowała.

Pozdrawiam
Łukasz

Aragonte - Pon 06 Lip, 2015 09:24

Caroline napisał/a:
Łukasz, jesteśmy Ci bardzo wdzięczne za pomoc przy forum (która nota bene trwa nieustannie już od 9 lat!!!!!!). :thanx: :kwiatki_wyciaga:
Chyba czasem zdarza nam się zapominać, że nie łączy nas relacja Klient-Usługodawca, tylko że z czystej uprzejmości, zwyczajnie i po ludzku nam pomagasz.

Ano właśnie - Łukaszu :kwiatki_wyciaga: :love_shower:

Caroline napisał/a:
Myślę, że w takich kwestiach organizacyjnych to my powinnyśmy ułatwiać Tobie życie. Może wobec tego w przyszłym roku zrzutkę zorganizujemy we własnym zakresie, a Tobie po prostu przekażemy wskazaną kwotę na konto jednym przelewem?

Świetny pomysł, Caroline :)

Upewnię się jeszcze tylko: w tym roku wpłaty zostały już zakończone? Nie musimy nikogo poganiać bacikiem?

Agn - Pon 06 Lip, 2015 14:02

Mnie się także pomysł Caroline podoba. :)
trifle - Czw 09 Lip, 2015 22:20

Jeszcze ja, zapomniało mi się, a potem urlop, już zaraz to ogarniam, przepraszam bardzo za obsuwę :zawstydzona2: