Komunikaty - Spotkanie górsko-sielskie
Anonymous - Sob 31 Mar, 2012 21:00
Aragonte - znajdz najlepiej w tym samym terminie, w ktorym ja bede
Barbarella - Sob 04 Lut, 2017 17:39
Chciałam tak nieśmiało zapytać o wyjazd nad morze w czasie wakacji. Albo w góry. Czy któraś z was jest nadal chętna?
Jeżeli nad morze, to wydaje mi się, że dobrze byłoby zarezerwować jakiś nocleg.
akne - Sob 04 Lut, 2017 23:50
| Barbarella napisał/a: | Chciałam tak nieśmiało zapytać o wyjazd nad morze w czasie wakacji. Albo w góry. Czy któraś z was jest nadal chętna?
Jeżeli nad morze, to wydaje mi się, że dobrze byłoby zarezerwować jakiś nocleg. |
Ja nad morze odpadam, ale w jakieś fajne niemęczące góry na parę dni bym się wyrwała. Nie mam jeszcze pomysłów. Na pewno w lipcu mi pasuje.
Admete - Nie 05 Lut, 2017 07:58
Ja tez nad morze nie. Za daleko, za dużo pieniędzy. Ale góry, zwłaszcza gdzieś tu blisko - być może.
Barbarella - Nie 05 Lut, 2017 15:23
Góry jak najbardziej. Mnie pasuje po 10 lipca.
Taka luźna propozycja: może Jura Krakowska?
BeeMeR - Nie 05 Lut, 2017 15:24
| Barbarella napisał/a: | | Taka luźna propozycja: może Jura Krakowska? | Super, dołączyłabym przynajmniej na trochę
Kocham Jurę
akne - Nie 05 Lut, 2017 16:38
Myślałam o czymś typu Beskidy, Bieszczady, Gorce, mniej oblegane, ale jednak góry miłe dla oka a nie skałki... Jura to nie są góry No i blisko smogu krakowskiego. Ale tak sobie kombinuję, że trzeba by znaleźć kilka propozycji ciekawych miejsc - fajny wygodny nocleg, nie za trudne szlaki, cos do zwiedzenia lub po prostu odpoczynek w ślicznym miejscu typu ekożarełko i święty spokój itd. Na razie nie miałam czasu poszukać nic. Jestem wzrokowcem i przemawiają do mnie konkretne obrazy Może każda się rozejrzy w internecie i potem coś się wybierze? Może być po 10 lipca. Tak na 5 - 6 dni.
Kto chce, zapraszam do poszukiwań.
Wiecie ile mamy górskich miejsc? https://pl.wikipedia.org/wiki/G%C3%B3ry_w_Polsce
Barbarella - Nie 05 Lut, 2017 16:57
Mówię, że to luźna propozycja. W Bieszczadach ani w Gorcach jeszcze nie byłam.
Akne, latem w Krakowie chyba nie ma smogu?
akne - Nie 05 Lut, 2017 17:08
| Barbarella napisał/a: | Mówię, że to luźna propozycja. W Bieszczadach ani w Gorcach jeszcze nie byłam.
Akne, latem w Krakowie chyba nie ma smogu? |
Kochana, w Krakowie Smog/K JEST ZAWSZE W poprzednie wakacje byłam w Szczawnciy, płaciłam klimatyczną opłatę, a przed wyjazdem sprawdziłam jakość powietrza masakra.
Ok, to cieszę się, że Ci się propozycja podoba. Może Admete się przyłączy, jeśli nie jedzie do Gdańska. Ja się rozejrzę w lutym, Ty też coś polukaj o fajnych miejscach. W marcu trzeba by rezerwować.
Barbarella - Nie 05 Lut, 2017 17:14
| akne napisał/a: | Kochana, w Krakowie Smog/K JEST ZAWSZE |
| akne napisał/a: | | Ja się rozejrzę w lutym, Ty też coś polukaj o fajnych miejscach. W marcu trzeba by rezerwować. |
Zrobi się.
|
|
|