To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Fantastyka - Haven

Eeva - Nie 19 Wrz, 2010 22:03

oj Duke, duke, dla mnie ma swój urok i wole go od Nathana
praedzio - Nie 19 Wrz, 2010 22:05

Chyba se na koszulce wyhaftuję: Team Nathan. :mrgreen:
Admete - Nie 19 Wrz, 2010 22:07

To jesteś w mniejszości ;) Nie lubie takich postaci jak Duke, a gdybym spotkała kogoś takiego w prawdziwym życiu, to omijałabym szerokim łukiem. W serialach natomiast lubię tych pokręconych nieco i mrukliwych ;) No i aktor ma dziwną urodę. Zwłaszcza jak mu tak dziwnie włosy układają. Biedak powinien pozwać charakteryzatorów :roll:
Caitriona - Pon 20 Wrz, 2010 12:53

To ja też: nie, tylko nie Duke! :mrgreen: Nie mam nic przeciwko, jak się kręci dookoła, może być z niego niezły kumpel, ale nic więcej. Praedziu, możesz i mi wyhaftować Team Nathan :mrgreen:
praedzio - Pon 20 Wrz, 2010 13:08

I znów się będziecie śmiać, że haftuję w barwach wojskowych. ;)
Admete - Pon 20 Wrz, 2010 13:09

Ja jestem z dala od wszelkich teamów ;) , ale wolę Nathana.
Caitriona - Pon 20 Wrz, 2010 15:36

praedzio napisał/a:
znów się będziecie śmiać, że haftuję w barwach wojskowych
:mrgreen: :mrgreen:
Admete - Sob 25 Wrz, 2010 16:25

A w ostatnim Haven było zabawne nawiązanie do Archiwum X - przynajmniej ja odebrałam to jako nawiązanie do Archiwum ;)
praedzio - Sob 25 Wrz, 2010 16:39

Haven obejrzę sobie wieczorkiem. :excited: Właśnie wróciłam z grzybów. :mrgreen:
Admete - Sob 25 Wrz, 2010 16:44

To znaczy, że zdrowa już jestes ;) Dobry odcinek. Ojciec Nathana to niezły manipulator. Nie dziwię się, że Nathan mu nie ufa.
praedzio - Sob 25 Wrz, 2010 16:48

Admete napisał/a:
To znaczy, że zdrowa już jestes

Niestety, jeść ich nie będę. :roll:
Admete napisał/a:
Dobry odcinek. Ojciec Nathana to niezły manipulator. Nie dziwię się, że Nathan mu nie ufa.

Chrzanić wieczór! Odpalam teraz! :excited:

Admete - Sob 25 Wrz, 2010 16:50

Właściwa decyzja ;)
Eeva - Sob 25 Wrz, 2010 17:18

No niezły ten odcinek, jestem bardzo ciekawa o co chodziło z tym ojcem Nathana i opcją zeby Audrey została w Haven ?
Caitriona - Sob 25 Wrz, 2010 17:45

Może dziwnie to zabrzmi, ale chyba chodzi o to, żeby Audrey została tam na stałe i pilnowała 'kłopotów' w Haven. Mam wrażenie, że szeryf chyba zaczyna żegnać się z życiem, jakiś rak płuc może i ktoś musi przejąć po nim schedę.

Admete, o jakie nawiązanie Ci chodziło do Archiwum? O ten odcinek ze statkiem?

Eeva - Sob 25 Wrz, 2010 18:05

Tak myślałam, że może o to chodzić, ale nie moge się oprzeć wrażeniu że coś w tym jeszcze jest ;-)
praedzio - Sob 25 Wrz, 2010 18:46

Caitriona napisał/a:
Admete, o jakie nawiązanie Ci chodziło do Archiwum? O ten odcinek ze statkiem?

Była taka scenka, kiedy Audrey rozmawiała ze swoim przełożonym z FBI i z przekąsem mówiła o gościu z FBI, który uganiał się za kosmitami. ;)

Caitriona - Sob 25 Wrz, 2010 18:49

Cholera, nie wyłapałam, ale dzięki za informację ;)
Eeva - Sob 25 Wrz, 2010 19:01

I jeszcze chyba było o tym, że ten gościu nie skończył za dobrze?
praedzio - Sob 25 Wrz, 2010 19:22

Tak, było o tym.

Audrey: At least I'm not like that one guy you trained...that was chasing aliens... What was his name?
Szef z FBI: Hey, he was a genius. What happened to him the last few years was a tragedy, but that's beside the point.

Caitriona - Sob 25 Wrz, 2010 19:39

No tak, właśnie tak się kończy oglądanie serialu, gdy czterolatek z siedmiolatką buszują po pokoju ;) Kompletnie tego nie wyłapałam.
Admete - Sob 25 Wrz, 2010 21:31

A ja od razu i miałam archiwalne skojarzenia ;) A tak poza tym, to dość zabawne, że na forum poświęconym powieści z XIX wieku, jest tyle fanek fantastyki ;)
asiek - Pon 27 Wrz, 2010 19:44

Obejrzałam drugi odcinek Haven... Ubawiłam się, kiedy agentka Parker została pokonana przez poliestrową włóczkę. :rotfl:
Admete - Pon 27 Wrz, 2010 20:14

Serial ma takie dziwne pomysły :) Ale ma też taki sympatyczny klimat ;)
praedzio - Pon 27 Wrz, 2010 20:39

Fajni są ci bracia pracujący w lokalnej gazecie. :lol:
Admete - Pią 01 Paź, 2010 17:12

Praedzio masz może ochotę na ff z Haven? ;)

http://www.fanfiction.net...ns_of_the_Heart