Komunikaty - Panowie i Panie Wroclaw na planie...
Anonymous - Pią 11 Lut, 2011 11:21
Dobrze im z oczek patrzy
BeeMeR - Pią 11 Lut, 2011 16:14
Maraton Władcy, zwłaszcza rozszerzonej wersji jest świetnym pomysłem - sama bym też chciała z Wami obejrzeć, ale to za daleko
elbereth - Pon 14 Mar, 2011 17:41
I wygląda, że temat umarł... Chyba że jakiś tajny maraton się odbył?
Jeśli propozycja aktualna to u mnie można zrobić spotkanie filmowe (czyli mniej więcej takie, jak było dwa dni temu, tylko tym razem obejrzymy film ).
Termin dowolny, byle tylko Calipso wyzdrowiała
Calipso - Pon 14 Mar, 2011 17:57
| elbereth napisał/a: | | czyli mniej więcej takie, jak było dwa dni temu |
A ja nawet się spakowałam
| elbereth napisał/a: | | Termin dowolny, byle tylko Calipso wyzdrowiała |
Dzięki Muszę to wyleżeć i do końca tygodnia powinno być lepiej Tyle że niedługo zacznie mi się praca od 9 do 20
elbereth - Pon 14 Mar, 2011 18:03
| Calipso napisał/a: | Tyle że niedługo zacznie mi się praca od 9 do 20 |
Ale przecież nie siedem dni w tygodniu?
Calipso - Pon 14 Mar, 2011 18:13
No nie, ale weekendy też mam pracujące. Na razie do czwartku jestem na zwolnieniu lekarskim I mam dobrą herbatę
Calipso - Nie 27 Mar, 2011 22:01
I znów ja
Anaru, Agn, Elbereth, Loano, Spinko dziękuję Wam za spotkanie Już dawno tak świetnie się nie bawiłam
Szkoda że dzisiaj musiałam pójść do pracy
Mam nadzieję że jeszcze kiedyś to powtórzymy
*obiecuje być grzeczna*
Deanariell - Pon 28 Mar, 2011 01:30
| Calipso napisał/a: | | Anaru, Agn, Elbereth, Loano, Spinko dziękuję Wam za spotkanie |
Zazdraszczam takiego spotkania! Ja chcę przynajmniej do Krakowaaaaa! I nie wiem, kiedy będzie to możliwe...
elbereth - Pon 28 Mar, 2011 09:25
To my dziękujemy! I oczywista, że powtórzymy!
Tylko ja proszę o info z wyprzedzeniem, żebym mogła sobie cały weekend zarezerwować następnym razem. Ciekawam, czy damy dotarły w końcu na wystawę aktu męskiego...
A kiedy będą zdjęcia?
Deanariell - Pon 28 Mar, 2011 15:21
| elbereth napisał/a: | | czy damy dotarły w końcu na wystawę aktu męskiego |
Też bym poszła.
BeeMeR - Pon 28 Mar, 2011 15:26
Riella, to przyjedź z Admete do Krakowa zanim się rozdwoję - czyli zostało raptem kilka tygodni
Ja mam czasu a czasu (i jeszcze się ruszam, acz coraz wolniej ) mogę się dostosować *kusi*
Deanariell - Pon 28 Mar, 2011 15:31
| BeeMeR napisał/a: | | Riella, to przyjedź z Admete do Krakowa zanim się rozdwoję |
Kusisz. Niestety to kompletnie niemożliwe. Admete raczej chyba za bardzo teraz czasu nie ma, a ja nie widzę siebie jadącej pociągiem z Annarielką - gdybym tylko to prawko miała, to pewnie i rozmowa byłaby inna. Dla mnie w zasadzie to kwestia transportu, bo czas bym znalazła. Cóż, trudno.
BeeMeR - Pon 28 Mar, 2011 15:36
wiem, ale pomarzyć można
Anonymous - Pon 28 Mar, 2011 19:35
| Deanariell napisał/a: | | Ja chcę przynajmniej do Krakowaaaaa! |
Jak się obronię do Was przyjadę. Okazało się, ze oto mam pociąg z i do T.
Deanariell - Pon 28 Mar, 2011 19:51
| BeeMeR napisał/a: | | wiem, ale pomarzyć można |
Zawsze. Na pewno przyjadę do Was z Annarielką wcześniej czy później, masz Basiu jak w banku. Może nawet już jakoś w te wakacje? Dzidziuś już też nie będzie taki malutki, a moja przecież skończy w czerwcu roczek. Z roczniakiem dałoby się przeżyć podróż - nawet pociągiem. Przygoda taka.
| lady_kasiek napisał/a: | | Jak się obronię do Was przyjadę. Okazało się, ze oto mam pociąg z i do T. |
No widzisz. To czekamy.
Anonymous - Wto 29 Mar, 2011 01:13
| Deanariell napisał/a: | Dzidziuś już też nie będzie taki malutki, a moja przecież skończy w czerwcu roczek. Z roczniakiem dałoby się przeżyć podróż - nawet pociągiem. Przygoda taka. |
Jest cus takiego jak przedzial dla matki z dzieckiem.
Miraszek po raz pierwszy odwiedzil babcie jak mial ciut wiecej niz roczek. I do dzisn bardzo sobie chwali podroze pociagowe, chociaz trasa Katowice - Bialystok krotka nie jest
Anonymous - Pon 12 Gru, 2011 20:53
Jak kiedyś się dotocze do Wrocka to coś Ci przywiozę Synu, dzięki Tobie upolowałam w Matrasie kilka książek więc coś Ci jestem winna
Agn - Pon 12 Gru, 2011 22:02
| lady_kasiek napisał/a: | Jak kiedyś się dotocze do Wrocka to coś Ci przywiozę Synu, dzięki Tobie upolowałam w Matrasie kilka książek więc coś Ci jestem winna |
Ale... ale ja ci tylko podałam godziny otwarcie księgarni w Lublinie... nic więcej sobie nie przypominam ze swych zasług dla ojca...
Ale nalewki nie odmówię z zasługami czy bez! PRZYBYWAJ!
Anonymous - Pon 12 Gru, 2011 22:03
| MojaMonia napisał/a: | | zawsze możesz skorzystać z ciepłego kątka u mnie i rano ruszyć dalej... |
Nawet nie wiesz jaką mam ochotę.
Ojcze, ale to dzięki Tobie, znajac godziny otwarcia mogłam się zerwać z jednego panelu i udać się do Mekki
Agn - Pon 12 Gru, 2011 22:11
Namówiłam dziadka na zryw... no ładnie!
Calipso - Śro 14 Gru, 2011 17:26
| AineNiRigani napisał/a: | | Anaru, Ociec - jak mam do Was przyjechac? |
To gdzie w końcu robicie tego sylwestra ??
Anaru - Śro 14 Gru, 2011 19:33
U Ciebie
Anonymous - Śro 14 Gru, 2011 20:14
już któryś raz widzę to pytanie... coś organizacja siadła... czy siada...
Anaru - Śro 14 Gru, 2011 20:35
| lady_kasiek napisał/a: | | już któryś raz widzę to pytanie... |
Już któryś raz odpowiadam
| AineNiRigani napisał/a: | | Anaru, Ociec - jak mam do Was przyjechac? W wersji blond, czy wiewiorczej? |
Wiewiórczej
(podpisano: Anaru i Ociec )
Anaru - Śro 14 Gru, 2011 20:38
PS Ociec pisze: Kaśku, a ty przybywasz? Może być na deskorolce albo konno, gdzieś ci ogiera zadekujem... Jakkolwiek bądź, byleś dała radę!
|
|
|