To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - SUPERNATURAL: Winchesterowie kontra reszta świata i zaświata

Deanariell - Czw 23 Lip, 2009 21:55

lady_kasiek napisał/a:
no nie

Co nie? Jak tak! :P

Admete napisał/a:
W milczeniu? A od kiedy to uprawiasz cnotę milczenia?

Ciiiiiiiii... :cool: ;) No wiem... ciężko to sobie wyobrazić, ale kiedy patrzę na te oczy i usta :slina: - to nawet mnie czasami zatyka i mogę jedynie kontemplować w niemym zachwycie ten czar, ten urok... motyli trzepot rzęs czy ich dyskretny cień na piegowatym, wyrzeźbionym jak w marmurze nosku :thud: :mrgreen: :P Reszta jest milczeniem...

Admete napisał/a:
Semper Fi? Normalnie jak w Marines

Dokładnie - prywatna armia wielbicielek boskiego JA - generalskie szlify wyrabiałam sobie systematycznie od pierwszego sezonu Supernatural, nieprawdaż? ;) Nie czekałam, aż Dean urośnie do rangi V.I.P.a :P

Jak napisałaś na poprzedniej stronie wątku - lato :lol: - mózg się z gorąca rozpływa i człowiek staje się totalnie analfabetyczny (*wizja LA pod prysznicem - strużki zimnej wody ściekające po włosach, szyi, barkach, nagim torsie...* :paddotylu: Kroplą być, ach kroplą być... :P )

Anonymous - Czw 23 Lip, 2009 22:09

Deanariell napisał/a:
mogę jedynie kontemplować w niemym zachwycie ten czar, ten urok... motyli trzepot rzęs czy ich dyskretny cień na piegowatym, wyrzeźbionym jak w marmurze nosku

taaaak tego byliśmy właśnie świadkami :rotfl:

Deanariell - Pią 24 Lip, 2009 04:12

Cierpię chyba znów na jensenność :P Gdy rozum śpi, budzą się demony :twisted:

Śniłam na jawie ;) Oto podsumowanie:
- analfabetyczne lato (wiem, że to zdjęcie było już wielokrotnie, ale w upalne noce nabiera zupełnie innego wymiaru - o takie krople mi chodziło mniej więcej :P )

Gdybym była amerykańską nastolatką, lato w moich snach wyglądałoby prawdopodobnie tak :lol: :

Cute! :rotfl: Ale bądźmy poważni - nie jestem nastolatką :roll:
No więc, co my tu mamy... :mysle:

Crazy me :excited:

Nie ma przebacz :P

Zrobiło się jakby gorąco... No to trzeba poluzować krawacik dla nabrania oddechu...
:grobek:

BeeMeR - Pią 24 Lip, 2009 08:53

ładna seria pięknych Deanów z samego rana :serce:

ale te kiczowate mnie rozśmieszyły :rotfl:

Admete - Pią 24 Lip, 2009 09:26

To pod krawatem paradoksalnie najseksowniejsze ;)
Anaru - Pią 24 Lip, 2009 09:51

Wcale nie paradoksalnie :twisted:
Chociaż to pierwsze z tatuażem mhmmmm.....
Ale piękna seria :excited: :mrgreen:

Anonymous - Pią 24 Lip, 2009 10:04

Riella! rozpieszczasz nas :serduszkate:
Deanariell - Pią 24 Lip, 2009 10:09

Admete napisał/a:
To pod krawatem paradoksalnie najseksowniejsze

Bo to z krawatem wkleiłam z myślą o Tobie ;) Wiedziałam, że nie pozostaniesz obojętna - man in gajer :mrgreen:

BeeMeR napisał/a:
te kiczowate mnie rozśmieszyły

Widać, że też nie jesteś amerykańską nastolatką (z gatunku tych rozmiłowanych w kiczu) :rotfl:

BeeMeR napisał/a:
ładna seria pięknych Deanów z samego rana

Jensen z rana, jak śmietana :-P

Doczytałam się w Wikipedii, że nosi szkła kontaktowe - w sumie to podejrzewałam, bo na wielu zdjęciach prywatnych (zwłaszcza jak był młodszy) ma okulary, gdyby nie musiał, to by nie zakładał :mysle: Tylko teraz mam dylemat - jaki w takim razie jest prawdziwy kolor oczu Jensen'a? Bo może zakładać szkła zmieniające barwę tęczówki... czyżby ta zieleń była podrasowana? (pomijając już nawet różne "fotoszopy" i specyficzną kolorystykę taśmy filmowej oraz oświetlenie). Mój światopogląd legł w gruzach... :confused3:

Na dodatek poczułam pewien wyrzut sumienia - ja tu o takich "problemach" z rana, a tam nad Polską żywioły urządziły armageddon... :( Pomyślałam sobie, że jestem szczęściarą, skoro mam dach nad głową i mogę się beztrosko roztkliwiać nad "d... Maryni" :roll: Oby jak najdłużej... czego i Wam życzę z serca :hug_grupowy:

Admete - Pią 24 Lip, 2009 10:13

Cytat:
Admete napisał/a:
To pod krawatem paradoksalnie najseksowniejsze

Bo to z krawatem wkleiłam z myślą o Tobie Wiedziałam, że nie pozostaniesz obojętna - man in gajer

Jak Ty mnie dobrze znasz ;)

Co do tych klęsk, to faktycznie :( Oby do nas nie rpzyszło. I pamiętaj - dziś o 16 masz być ;)
Dziewczyny z Krakowa. Jestem w waszym pięknym mieście w poniedziałek. Może się jakoś spotkamy, jak wrócicie z pracy? Nocuję w Hucie, więc nie lecę do pociągu w poniedziałek.

Anaru - Pią 24 Lip, 2009 10:14

Admete napisał/a:
Dziewczyny z Krakowa. Jestem w waszym pięknym mieście w poniedziałek. Może się jakoś spotkamy, jak wrócicie z pracy? Nocuję w Hucie, więc nie lecę do pociągu w poniedziałek.

Daj znać tylko kiedy i gdzie :mrgreen:

BeeMeR - Pią 24 Lip, 2009 10:26

Anaru napisał/a:
Daj znać tylko kiedy i gdzie :mrgreen:
mnie też :)

Ja lubię kicz! Tylko akurat nie taki :P

Admete - Pią 24 Lip, 2009 10:26

Napisałam do Ani na pw :)
Deanariell - Pią 24 Lip, 2009 10:27

Anaru napisał/a:
Chociaż to pierwsze z tatuażem mhmmmm.....

Taaaaa... sterczące sutki :rotfl:

Anaru napisał/a:
Ale piękna seria

Cieszę się, że sprawiłam Wam przyjemność ;) :kwiatek:

lady_kasiek napisał/a:
Riella! rozpieszczasz nas

Raczej siebie - głównie :-P Podobają mi się jensenowe "metamorfozy" - w filmie czy na fotosach reklamowych potrafi być nieziemsko wystylizowany i zabójczo przystojny - a w ujęciach prywatnych bywa czasem tak zwykły, że aż wręcz brzydki, jak noc bezgwieznda w pochmurny dzień :P Widać prawdziwe piękno nie znosi ideałów (mam tylko nadzieję, że oprócz perfekcyjnej opieki dentystycznej nie korzystał nigdy ze skalpela chirurgicznego...) ;) Najkoszmarniej wypada z zarostem i brodą - zupełnie jak mój ślubny (i to kolejne podobieństwo, którego się doszukałam :lol: )

Deanariell - Pią 24 Lip, 2009 10:28

Admete napisał/a:
Jak Ty mnie dobrze znasz

No trochę ;)

BeeMeR - Pią 24 Lip, 2009 10:28

Admete napisał/a:
Napisałam do Ani na pw :)
to żaden problem przekleić treść i do mnie na pw :foch2:
;)

Deanariell - Pią 24 Lip, 2009 11:05

A "pady" Calipso to gdzie zniknęły? :shock: (tu była taka piękna *mądra wypowiedź* ;) )

No to jeszcze trochę Jensen'a w różnych wersjach :) Najpierw dla Kasiek, żeby pamiętała z kim ma do czynienia :P

I inne:

Anonymous - Pią 24 Lip, 2009 11:07

Deanariell napisał/a:
Najpierw dla Kasiek, żeby pamiętała z kim ma do czynienia

kasiek czuje się zaszczycony i zaraz oglądnie ten epizod.....

a dziś z Mamą kolej na Krwawą Mery

Deanariell - Pią 24 Lip, 2009 11:14

No to na pożegnanie (na dziś :P )...

Dla Admete ;)

Admete - Pią 24 Lip, 2009 11:17

Dzięki - ta niebieska tapeta też boska...Ustawiłam na próbę jako tło i musiałam zmienic, bo zbyt piekna i mnie rozpraszała ;) Poza tym moi bracia mają zwyczaj korzystać z mojego kompa bez uprzedzenia, jak przychodzą z wizytą i zaraz bym miała jakieś komentarze ;)
BeeMeR - Pią 24 Lip, 2009 11:41

Admete napisał/a:
Dzięki - ta niebieska tapeta też boska...Ustawiłam na próbę jako tło i musiałam zmienic, bo zbyt piekna i mnie rozpraszała ;) Poza tym moi bracia mają zwyczaj korzystać z mojego kompa bez uprzedzenia, jak przychodzą z wizytą i zaraz bym miała jakieś komentarze ;)
z tego względu zrezygnowałam w pracy z pięknego niebieskiego Jensena :mrgreen:
Calipso - Pią 24 Lip, 2009 12:32

Deanariell napisał/a:
A "pady" Calipso to gdzie zniknęły?

Wpadły za calipso do dołka kałuży.Myślałam że masa Jensenów poprawi mi nastrój,ale nic z tego.Czas do grobu :grobek:

Caitriona - Pią 24 Lip, 2009 13:07

Boże, ile dobra Jensenowego.... :thud: :serce2: :serce2:

Tapetka niebeiska wyjątkowo cudowna - też sobie ustawiłam :serduszkate:

Dzięki Riella!

Admete - Pią 24 Lip, 2009 14:16

BeeMeR napisał/a:
Admete napisał/a:
z tego względu zrezygnowałam w pracy z pięknego niebieskiego Jensena :mrgreen:

Będę sobie wieczorami ustawiac ;)
Teraz czekamy na główna kapłankę Sama vel Zama ;)

Anonymous - Pią 24 Lip, 2009 14:19

no ba! Aby i "Zam tu był" :mrgreen:
praedzio - Pią 24 Lip, 2009 14:54

:mrgreen:

Ktoś mnie wzywał?