Seriale - SUPERNATURAL: Winchesterowie kontra reszta świata i zaświata
Deanariell - Czw 23 Lip, 2009 21:55
| lady_kasiek napisał/a: | | no nie |
Co nie? Jak tak!
| Admete napisał/a: | | W milczeniu? A od kiedy to uprawiasz cnotę milczenia? |
Ciiiiiiiii... No wiem... ciężko to sobie wyobrazić, ale kiedy patrzę na te oczy i usta - to nawet mnie czasami zatyka i mogę jedynie kontemplować w niemym zachwycie ten czar, ten urok... motyli trzepot rzęs czy ich dyskretny cień na piegowatym, wyrzeźbionym jak w marmurze nosku Reszta jest milczeniem...
| Admete napisał/a: | | Semper Fi? Normalnie jak w Marines |
Dokładnie - prywatna armia wielbicielek boskiego JA - generalskie szlify wyrabiałam sobie systematycznie od pierwszego sezonu Supernatural, nieprawdaż? Nie czekałam, aż Dean urośnie do rangi V.I.P.a
Jak napisałaś na poprzedniej stronie wątku - lato - mózg się z gorąca rozpływa i człowiek staje się totalnie analfabetyczny (*wizja LA pod prysznicem - strużki zimnej wody ściekające po włosach, szyi, barkach, nagim torsie...* Kroplą być, ach kroplą być... )
Anonymous - Czw 23 Lip, 2009 22:09
| Deanariell napisał/a: | | mogę jedynie kontemplować w niemym zachwycie ten czar, ten urok... motyli trzepot rzęs czy ich dyskretny cień na piegowatym, wyrzeźbionym jak w marmurze nosku |
taaaak tego byliśmy właśnie świadkami
Deanariell - Pią 24 Lip, 2009 04:12
Cierpię chyba znów na jensenność Gdy rozum śpi, budzą się demony
Śniłam na jawie Oto podsumowanie:
- analfabetyczne lato (wiem, że to zdjęcie było już wielokrotnie, ale w upalne noce nabiera zupełnie innego wymiaru - o takie krople mi chodziło mniej więcej )
Gdybym była amerykańską nastolatką, lato w moich snach wyglądałoby prawdopodobnie tak :
Cute! Ale bądźmy poważni - nie jestem nastolatką
No więc, co my tu mamy...
Crazy me
Nie ma przebacz
Zrobiło się jakby gorąco... No to trzeba poluzować krawacik dla nabrania oddechu...
BeeMeR - Pią 24 Lip, 2009 08:53
ładna seria pięknych Deanów z samego rana
ale te kiczowate mnie rozśmieszyły
Admete - Pią 24 Lip, 2009 09:26
To pod krawatem paradoksalnie najseksowniejsze
Anaru - Pią 24 Lip, 2009 09:51
Wcale nie paradoksalnie
Chociaż to pierwsze z tatuażem mhmmmm.....
Ale piękna seria
Anonymous - Pią 24 Lip, 2009 10:04
Riella! rozpieszczasz nas
Deanariell - Pią 24 Lip, 2009 10:09
| Admete napisał/a: | | To pod krawatem paradoksalnie najseksowniejsze |
Bo to z krawatem wkleiłam z myślą o Tobie Wiedziałam, że nie pozostaniesz obojętna - man in gajer
| BeeMeR napisał/a: | | te kiczowate mnie rozśmieszyły |
Widać, że też nie jesteś amerykańską nastolatką (z gatunku tych rozmiłowanych w kiczu)
| BeeMeR napisał/a: | | ładna seria pięknych Deanów z samego rana |
Jensen z rana, jak śmietana
Doczytałam się w Wikipedii, że nosi szkła kontaktowe - w sumie to podejrzewałam, bo na wielu zdjęciach prywatnych (zwłaszcza jak był młodszy) ma okulary, gdyby nie musiał, to by nie zakładał Tylko teraz mam dylemat - jaki w takim razie jest prawdziwy kolor oczu Jensen'a? Bo może zakładać szkła zmieniające barwę tęczówki... czyżby ta zieleń była podrasowana? (pomijając już nawet różne "fotoszopy" i specyficzną kolorystykę taśmy filmowej oraz oświetlenie). Mój światopogląd legł w gruzach...
Na dodatek poczułam pewien wyrzut sumienia - ja tu o takich "problemach" z rana, a tam nad Polską żywioły urządziły armageddon... Pomyślałam sobie, że jestem szczęściarą, skoro mam dach nad głową i mogę się beztrosko roztkliwiać nad "d... Maryni" Oby jak najdłużej... czego i Wam życzę z serca
Admete - Pią 24 Lip, 2009 10:13
| Cytat: | Admete napisał/a:
To pod krawatem paradoksalnie najseksowniejsze
Bo to z krawatem wkleiłam z myślą o Tobie Wiedziałam, że nie pozostaniesz obojętna - man in gajer |
Jak Ty mnie dobrze znasz
Co do tych klęsk, to faktycznie Oby do nas nie rpzyszło. I pamiętaj - dziś o 16 masz być
Dziewczyny z Krakowa. Jestem w waszym pięknym mieście w poniedziałek. Może się jakoś spotkamy, jak wrócicie z pracy? Nocuję w Hucie, więc nie lecę do pociągu w poniedziałek.
Anaru - Pią 24 Lip, 2009 10:14
| Admete napisał/a: | | Dziewczyny z Krakowa. Jestem w waszym pięknym mieście w poniedziałek. Może się jakoś spotkamy, jak wrócicie z pracy? Nocuję w Hucie, więc nie lecę do pociągu w poniedziałek. |
Daj znać tylko kiedy i gdzie
BeeMeR - Pią 24 Lip, 2009 10:26
| Anaru napisał/a: | Daj znać tylko kiedy i gdzie | mnie też
Ja lubię kicz! Tylko akurat nie taki
Admete - Pią 24 Lip, 2009 10:26
Napisałam do Ani na pw
Deanariell - Pią 24 Lip, 2009 10:27
| Anaru napisał/a: | | Chociaż to pierwsze z tatuażem mhmmmm..... |
Taaaaa... sterczące sutki
| Anaru napisał/a: | | Ale piękna seria |
Cieszę się, że sprawiłam Wam przyjemność
| lady_kasiek napisał/a: | | Riella! rozpieszczasz nas |
Raczej siebie - głównie Podobają mi się jensenowe "metamorfozy" - w filmie czy na fotosach reklamowych potrafi być nieziemsko wystylizowany i zabójczo przystojny - a w ujęciach prywatnych bywa czasem tak zwykły, że aż wręcz brzydki, jak noc bezgwieznda w pochmurny dzień Widać prawdziwe piękno nie znosi ideałów (mam tylko nadzieję, że oprócz perfekcyjnej opieki dentystycznej nie korzystał nigdy ze skalpela chirurgicznego...) Najkoszmarniej wypada z zarostem i brodą - zupełnie jak mój ślubny (i to kolejne podobieństwo, którego się doszukałam )
Deanariell - Pią 24 Lip, 2009 10:28
| Admete napisał/a: | | Jak Ty mnie dobrze znasz |
No trochę
BeeMeR - Pią 24 Lip, 2009 10:28
| Admete napisał/a: | Napisałam do Ani na pw | to żaden problem przekleić treść i do mnie na pw
Deanariell - Pią 24 Lip, 2009 11:05
A "pady" Calipso to gdzie zniknęły? (tu była taka piękna *mądra wypowiedź* )
No to jeszcze trochę Jensen'a w różnych wersjach Najpierw dla Kasiek, żeby pamiętała z kim ma do czynienia
I inne:
Anonymous - Pią 24 Lip, 2009 11:07
| Deanariell napisał/a: | Najpierw dla Kasiek, żeby pamiętała z kim ma do czynienia
|
kasiek czuje się zaszczycony i zaraz oglądnie ten epizod.....
a dziś z Mamą kolej na Krwawą Mery
Deanariell - Pią 24 Lip, 2009 11:14
No to na pożegnanie (na dziś )...
Dla Admete
Admete - Pią 24 Lip, 2009 11:17
Dzięki - ta niebieska tapeta też boska...Ustawiłam na próbę jako tło i musiałam zmienic, bo zbyt piekna i mnie rozpraszała Poza tym moi bracia mają zwyczaj korzystać z mojego kompa bez uprzedzenia, jak przychodzą z wizytą i zaraz bym miała jakieś komentarze
BeeMeR - Pią 24 Lip, 2009 11:41
| Admete napisał/a: | Dzięki - ta niebieska tapeta też boska...Ustawiłam na próbę jako tło i musiałam zmienic, bo zbyt piekna i mnie rozpraszała Poza tym moi bracia mają zwyczaj korzystać z mojego kompa bez uprzedzenia, jak przychodzą z wizytą i zaraz bym miała jakieś komentarze | z tego względu zrezygnowałam w pracy z pięknego niebieskiego Jensena
Calipso - Pią 24 Lip, 2009 12:32
| Deanariell napisał/a: | | A "pady" Calipso to gdzie zniknęły? |
Wpadły za calipso do dołka kałuży.Myślałam że masa Jensenów poprawi mi nastrój,ale nic z tego.Czas do grobu
Caitriona - Pią 24 Lip, 2009 13:07
Boże, ile dobra Jensenowego....
Tapetka niebeiska wyjątkowo cudowna - też sobie ustawiłam
Dzięki Riella!
Admete - Pią 24 Lip, 2009 14:16
| BeeMeR napisał/a: | | Admete napisał/a: | Dzięki - ta niebieska tapeta też boska...Ustawiłam na próbę jako tło i musiałam zmienic, bo zbyt piekna i mnie rozpraszała Poza tym moi bracia mają zwyczaj korzystać z mojego kompa bez uprzedzenia, jak przychodzą z wizytą i zaraz bym miała jakieś komentarze | z tego względu zrezygnowałam w pracy z pięknego niebieskiego Jensena |
Będę sobie wieczorami ustawiac
Teraz czekamy na główna kapłankę Sama vel Zama
Anonymous - Pią 24 Lip, 2009 14:19
no ba! Aby i "Zam tu był"
praedzio - Pią 24 Lip, 2009 14:54
Ktoś mnie wzywał?
|
|
|