Seriale - Co ludzie powiedzą
Anonymous - Sob 14 Sie, 2010 22:32
eee tam. Hiacynta potrafila - to i my sobie poradzimy...:P
Calipso - Sob 14 Sie, 2010 22:38
No nie wiem, nikt nie potrafił śpiewać tak jak ona
Anonymous - Sob 14 Sie, 2010 23:00
O przepraszam -nie slyszalas jak ja spiewam !!!!!!!
Hiacynta przy mnie to male Miki.
Calipso - Sob 14 Sie, 2010 23:02
| AineNiRigani napisał/a: | | O przepraszam -nie slyszalas jak ja spiewam |
O przepraszam, kilka razy słyszałam
Trzykrotka - Sob 14 Sie, 2010 23:11
Rozrywki akwa... jakieś tam i małe suareee przy świecach. Kiedyś w elegenckim sklepie z porcelaną zobaczyła w gablotce serwis Royal-Dutton (nie wiem, czy z podwójnym obrąbkiem ) i aż musiałam wyjść, tak mi się śmiać chciało.
Calipso - Sob 14 Sie, 2010 23:18
Zrobiłaś zdjecie ?
Anonymous - Sob 14 Sie, 2010 23:23
ja sie zastanawiam, czy ten serial i Hiacynta nie zrobily antyreklame firmie...
A moze reklame? Sama bym kupila zestawik - glownie ze wzgledu na Hiacynte...
P.S. Cal, no dobra, slyszalas jak spiewam. Chyba jako jedyna (i prosze nie dzielic sie wrazeniami - bo udusze). Z gitara brzmie lepiej, przyznaje, chociaz spiewam lepiej niz gram.
Calipso - Nie 15 Sie, 2010 09:14
A gdzież bym śmiała coś mówić
Trzykrotka - Pon 16 Sie, 2010 09:46
| Calipso napisał/a: | Zrobiłaś zdjecie ? |
Nie ośmieliłam się, taki to był sklep . Zupełnie jak dla takich Hiacynt wszelkich maści i miast.
Przypominacie sobie jej telefony do elektrowni z pytaniem, czy jej prąd jest na pewno doskonałej jakości?
Calipso - Pon 16 Sie, 2010 21:56
| Trzykrotka napisał/a: | | Przypominacie sobie jej telefony do elektrowni z pytaniem, czy jej prąd jest na pewno doskonałej jakości? |
No ba! Do tego miny zestresowanego mleczarza, listonosza, elektryka, sąsiada, pastora....
Ale i tak najlepszy był Powolniak i jego pies
Agn - Wto 17 Sie, 2010 21:40
E tam, nie znacie się. Najlepsze kawałki... to znaczy najbardziej Bukietowe są chyba te wstawki, gdy odbiera telefon i oświadcza:
- Elżbiecie, że to jej siostra Violet, ta która wyszła za mąż za księgowego, ma domek, basen i miejsce na kucyka, a także mercedesa
- "Nie, nie może pan zamówić podwójnego zestawu numer pięć. To jest prywatny, perłowo biały, elegancki telefon, który nie ma nic wspólnego z czymkolwiek azjatyckim!"
Trzykrotka - Wto 17 Sie, 2010 22:08
I jeszcze "opływowy" . I to przywitanie: rezydencja Bukietów, przy telefonie pani domu
Agn - Pią 20 Maj, 2016 00:14
O rany, ależ tu pajęczyn! 4 lata nikt tu nie odkurzał.
Wiem, że to temat stary, ale właśnie się na to nadziałam z impetem i... czy wyście to kiedykolwiek widziały???
https://www.youtube.com/watch?v=aZKpofeGoiM
Anonymous - Pią 20 Maj, 2016 10:49
ZA TO Z JAKIM IMPETEM ODKURZYLAS !!
Aragonte - Śro 06 Lut, 2019 14:36
Odkurzam
Aktorzy z "Co ludzie powiedzą" po latach:
https://www.o2.pl/galeria...208100959873g/6
Ciekawe, co to za serial o młodej Hiacyncie
Agn - Śro 06 Lut, 2019 16:35
Skoro byl mlody Sheldon, to mogla byc i mloda Hiacynta.
Mnie zawsze zastanawialo, jakim sposobem Ryszard wdepnal w to wszystko. Ale z drugiej strony... Czy ja naprawde chce wiedziec wiecej o Hiacyncie?
Aragonte - Śro 06 Lut, 2019 16:48
A ja bym sobie obejrzała, gdyby było gdzie Dzieje się to chyba w latach 50.
https://www.imdb.com/title/tt5628334/
Ania Aga - Śro 06 Lut, 2019 17:57
Zmarł aktor grający Ryszarda
Aragonte - Śro 06 Lut, 2019 18:00
Tak, i grający Powolniaka też. I obie aktorki grające Różę.
Ale pozostali żyją.
Agn - Śro 06 Lut, 2019 23:39
Mark Addy gra tam "Tatusia". Ciekawe, jak wyglądał ten jego "wybitny umysł" za młodu.
Aragonte - Czw 07 Lut, 2019 00:29
| Agn napisał/a: |
Mark Addy gra tam "Tatusia". Ciekawe, jak wyglądał ten jego "wybitny umysł" za młodu. |
Chyba był umysłem alkoholika
Nie nakręcili chyba serialu tylko pojedynczy film/odcinek.
Tamara - Nie 06 Kwi, 2025 20:33
Po latach od emisji, ale wreszcie zaczęłam oglądać Hiacyntę i jestem absolutnie powalona na łopatki. ten serial to mistrzostwo
Ciekawa jestem , na ile osób był serwis Royal Doulton po babci ręcznie malowany, skoro Elżbieta tłukła filiżanki równo, a one nadal były
Trzykrotka - Nie 06 Kwi, 2025 22:28
Elżbieta (nieszczęsna kobieta ) raczej wylewała niż tłukła i zawsze dostawała gorszą zastawę, a raz nawet kubeczek z "dzióbkiem" jak dla osesków
Jak ja kocham Hiacyntę Bukietową i jej "Richard, don't be silly." I śpiewne "Rezydencja Bukietów, przy telefonie pani domu." I całokształt
Tamara - Pon 07 Kwi, 2025 10:10
W pierwszej serii stłukła trzy filiżanki ręczne malowane
I to, że wszyscy z Bouquet robią Bucket
Trzykrotka - Pon 07 Kwi, 2025 23:17
Biedna była z nią ta Lizka... Bo już Emmet czasami potrafił się pięknie odciąć. Choćby zabierając Hiacyntę na konną przejażdżkę
|
|
|