Filmy - Ten Inch Hero
Harry_the_Cat - Wto 24 Lut, 2009 18:42
Dark Angel to ja nawet lubię. Alec jest fajny
BeeMeR - Wto 24 Lut, 2009 18:46
O, to dobrze wiedzieć bo już na około 90 % mamy
Harry_the_Cat - Wto 24 Lut, 2009 18:49
W pierwszym sezonie Jensen jest tylko w jednym odcinku. W sezonie 2 jest stałym członkiem obsady.
Anaru - Wto 24 Lut, 2009 21:42
| Harry_the_Cat napisał/a: | | W pierwszym sezonie Jensen jest tylko w jednym odcinku. W sezonie 2 jest stałym członkiem obsady. |
A bu TYLKO w JEDNYM????
praedzio - Wto 24 Lut, 2009 21:54
Mnie się w tym jednym o wiele bardziej podobał niż później w całym sezonie. Jensen - psychopata - yeeeeeeah....
Admete - Śro 25 Lut, 2009 00:27
W Dark Angel to ja się pewnie będę zachwycac aktorem, który teraz gra w NCIS
BeeMeR - Śro 25 Lut, 2009 08:50
| praedzio napisał/a: | Jensen - psychopata - yeeeeeeah.... |
To samo mogę powiedzieć o Jaredzie - tez mi się najbardziej podoba jako "Evil Sam"
Harry_the_Cat - Śro 25 Lut, 2009 08:54
| Anaru napisał/a: | | Harry_the_Cat napisał/a: | | W pierwszym sezonie Jensen jest tylko w jednym odcinku. W sezonie 2 jest stałym członkiem obsady. |
A bu TYLKO w JEDNYM???? |
To chyba dobrze, że Was uprzedziłam
BeeMeR - Śro 25 Lut, 2009 09:06
Ja słyszałam, ale nie chciałam Ani martwić ani zniechęcać do serialu
Anaru - Śro 25 Lut, 2009 09:23
| BeeMeR napisał/a: | Ja słyszałam, ale nie chciałam Ani martwić ani zniechęcać do serialu |
Stuk!
To zamiast się bawić w zamulanie kompa osobiście przez kilka dni, pozwoliłabym Ci działać w pracy bez pośpiechu...
Ale drugi sezon już wypełniony, nawet jeśli rola nie najlepsza
| BeeMeR napisał/a: | | praedzio napisał/a: | Jensen - psychopata - yeeeeeeah.... |
To samo mogę powiedzieć o Jaredzie - tez mi się najbardziej podoba jako "Evil Sam" |
No baaaa!
Ten od Tudorów też mi się spodobał jak psychopatycznie łysnął oczami
BeeMeR - Śro 25 Lut, 2009 09:32
| Anaru napisał/a: | Stuk! | ale i tak powiedziałam Ci oględnie, że ginie w pierwszym sezonie by pojawić się w drugim
Harry_the_Cat - Śro 25 Lut, 2009 09:33
Ja lubię postać Jensena w drugim sezonie
Anaru - Śro 25 Lut, 2009 09:54
| BeeMeR napisał/a: | ale i tak powiedziałam Ci oględnie, że ginie w pierwszym sezonie by pojawić się w drugim |
Ale myślałam, że się może dłużej przewija, to mi nie przeszkadza, a on się tylko pojawia i umiera? I czeka na drugi sezon... bu...
Ale obejrzymy
soph - Pon 14 Wrz, 2009 15:27
Dobra dusza wskazała mi ten wątek . TIH wywarł na mnie pozytywne wrażenie - taki ciepły, sympatyczny film, wracam do niego, gdy dopada mnie deprecha.
|
|
|