Kącik graficzny - Pokaż mi swój pulpit...
Anaru - Pon 27 Paź, 2008 20:44
| Calipso napisał/a: | Tak myślę,że chyba nie chcecie zobaczyć mojej(nie-mojej) tapetki Jest taka....trochę piwna |
Piwna, powiadasz...?
Rozdzielczości to najmniejszy problem, zawsze się da dostosować
Calipso - Pon 27 Paź, 2008 20:51
| Anaru napisał/a: | Piwna, powiadasz...? |
Piwna
Oto i ona
Brat rządzi :
Gosia - Pon 27 Paź, 2008 20:57
A ja dzis, z okazji Rysiowego wywiadu, wyciagnelam na ekran laptopika inną tapetkę

trifle - Pon 27 Paź, 2008 21:27
| Harry_the_Cat napisał/a: | Zdaję się, że moje rozdzielczości Ci pasują Trifle |
Da Póki co bracia się utrzymują
BeeMeR - Pon 27 Paź, 2008 22:34
A ja nudna jestem i dają sobie na tapety zdjęcia - krajobrazy.
Obecnie jest ta:

Caitriona - Pon 27 Paź, 2008 22:37
Ja większość (jak nie wszystkie) tapetek robię w rozmiarach 1280x1024 bo mam taki ekran. Zrobilam sobie kolejną (choć z efektu pracy nie jestem do końca zadowolona):

Anaru - Pon 27 Paź, 2008 22:44
Ja lubię takie bardziej gładkie, żeby mi nie zaciemniały obrazu - mało treści tam, gdzie mam ikonki, bo mi potem wizualnie giną
Anonymous - Pon 27 Paź, 2008 22:55
z okazji tryumfu Realu wczorajszego
Król powrócił
nie wiem czy wiecie, ale bardzo lubię tego Pana
Harry_the_Cat - Pon 27 Paź, 2008 23:02
| lady_kasiek napisał/a: | | nie wiem czy wiecie, ale bardzo lubię tego Pana |
serio???
Anaru - Pon 27 Paź, 2008 23:03
E, chyba nikt nie zauważył dotychczas
trifle - Pon 27 Paź, 2008 23:39
| Harry_the_Cat napisał/a: | | lady_kasiek napisał/a: | | nie wiem czy wiecie, ale bardzo lubię tego Pana |
serio??? |
To miała być moja kwestia
Zauważyłam, że - póki co - tylko ja korzystam z Visty... Czy to coś o mnie mówi? Oprócz tego, że mam chorą głowę używając tego sakradonnerwetter... nowoczesnego systemu
aneby - Pon 27 Paź, 2008 23:40
Kasiek, jaki porządek na pulpicie Ikonki równiutko w dwóch rządeczkach
trifle - Pon 27 Paź, 2008 23:40
Hyhyhy a to dobre jest
Harry_the_Cat - Pon 27 Paź, 2008 23:44
| trifle napisał/a: | | Zauważyłam, że - póki co - tylko ja korzystam z Visty |
Ja w ogóle z Windowsa nie korzystam, jeśli Cię to pocieszy
trifle - Pon 27 Paź, 2008 23:46
| Harry_the_Cat napisał/a: | | trifle napisał/a: | | Zauważyłam, że - póki co - tylko ja korzystam z Visty |
Ja w ogóle z Windowsa nie korzystam, jeśli Cię to pocieszy |
Też zauważyłam Ale nie wiem, czy mnie to pociesza..
maniutka - Pon 27 Paź, 2008 23:52
| trifle napisał/a: | | Zauważyłam, że - póki co - tylko ja korzystam z Visty... |
Ja też mam viste i nie narzekam, bo się nie znam
A oto mój pulpit:

Harry_the_Cat - Pon 27 Paź, 2008 23:55
Jak Wam wszystkim udaje się utrzymać takie puste pulpity...
Ja codziennie walczę żeby coś pochować, poprzerzucać, pokasować... a potem znaleźć nie mogę
Anaru - Pon 27 Paź, 2008 23:57
| Harry_the_Cat napisał/a: | Jak Wam wszystkim udaje się utrzymać takie puste pulpity...
Ja codziennie walczę żeby coś pochować, poprzerzucać, pokasować... a potem znaleźć nie mogę |
Nie ściągam na pulpit niczego, wszystko od razu do odpowiednich katalogów
trifle - Pon 27 Paź, 2008 23:58
| Harry_the_Cat napisał/a: | | Jak Wam wszystkim udaje się utrzymać takie puste pulpity... |
Przecież specjalnie wyczyściłam ze zbędnych plików, żeby nikt bajzlu nie widział Porządek mam tylko we własnych zdjęciach i w filmach, pozostałe pliki - żyją własnym życiem... gdzieś tam...
maniutka - Wto 28 Paź, 2008 00:00
Nie lubie mieć zaśmieconedo komputera więc staram się zgrywać na płyty co mogę, a co mi nie potrzebne wyrzucać
trifle - Wto 28 Paź, 2008 00:04
| Anaru napisał/a: | | Nie ściągam na pulpit niczego, wszystko od razu do odpowiednich katalogów |
A ja zawsze na pulpit Dopiero jak się nazbiera tak, że prawie cały jest zarzucony to hurtowo wrzucam do folderów
Anaru - Wto 28 Paź, 2008 00:07
Uhm, ale to strata czasu jest, a poza tym zaciemnia pulpit.
Wolę od razu posegregować, bo się potem zbierają zaległości
We wszystkich ustawieniach mam odfajkowane ściąganie czegokolwiek na pulpit, a w segregacji i odnajdowaniu tego, co pościągałam, pomaga mi Total Commander
Harry_the_Cat - Wto 28 Paź, 2008 00:09
| trifle napisał/a: | | Anaru napisał/a: | | Nie ściągam na pulpit niczego, wszystko od razu do odpowiednich katalogów |
A ja zawsze na pulpit Dopiero jak się nazbiera tak, że prawie cały jest zarzucony to hurtowo wrzucam do folderów |
bratnia dusza....
Ja wiem to wszystko o odpowiednich folderach... ale nie umiem zastosować...
Dobrze, że w pracy mam blokadę na pulpit założoną chociaż...
Anonymous - Wto 28 Paź, 2008 08:02
| Harry_the_Cat napisał/a: | | lady_kasiek napisał/a: | | nie wiem czy wiecie, ale bardzo lubię tego Pana |
serio??? |
mogło umknąć staram się nie afiszować
| Cytat: | | Kasiek, jaki porządek na pulpicie Ikonki równiutko w dwóch rządeczkach |
to może ja się wytłumaczę. mam komputer nowy.... nie zdążyłąm nabałaganić.... bo tak jak i Obecne w tym wątku osoby ściągam wszyyyystko na pulpit jak już jest strrraszny bajzel wtedy hurtem, albo usuwam(skróty) albo wrzucam do folderów jeżeli naiwnie wierzę, że mi się przyda.... :|
trifle - Wto 28 Paź, 2008 19:42
| lady_kasiek napisał/a: | | jeżeli naiwnie wierzę, że mi się przyda.... |
Ja zawsze wierzę i zawsze wrzucam do folderów
|
|
|