Ogłoszenia drobne - Mam, szukam, oddam w dobre ręce :)
Balbina - Pią 13 Mar, 2009 08:54
Pisałam już w Fantastyce, bo potrzebuje pomocy
czy ktoś nagrywał z telewizorni Gwiezdne Wojny na DVD. Moje dziecko wczoraj się popłakało tak uwielbia GW. Płytka z trzecią częścią "Zemsta Sithów" się przestała otwierać jest jakiś błąd. Plisss poratujcie jak możecie
aneby - Pią 13 Mar, 2009 09:25
Zajrzyj na PW Balbino
Agn - Sob 30 Maj, 2009 14:03
Dam się pochlastać za te filmy:
Łuk triumfalny (Arch of triumph) z 1948 r. z Ingrid Bergman (Broń Eru z Anthonym Hopkinsem - to już widziałam i nie podobało mi się).
Czas życia i czas śmierci (A time to live and a time to die), chyba z 1958 roku.
Oba na podstawie powieści E.M.Remarque'a.
Nigdzie nie mogę znaleźć, może ktoś ma jakieś lepsze źródła informacji.
Oddam 10 lat życia!
Sofijufka - Sob 30 Maj, 2009 14:31
Bergman Ci sie nie spodoba, Charles Boyer - może być...
Agn - Sob 30 Maj, 2009 14:52
Czyżbyś posiadała???
Sofijufka - Sob 30 Maj, 2009 15:00
już nie.... miałam, ale oddałam
Agn - Sob 30 Maj, 2009 15:15
Powiedz, że na VHS, to nie będę płakała.
Kasety i tak nie miałabym jak odtworzyć, więc ból byłby tylko połowiczny...
Sofijufka - Sob 30 Maj, 2009 16:42
dobra, to skłamię...
Agn - Sob 30 Maj, 2009 17:30
UUUUUEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
malmik - Sob 11 Lip, 2009 20:28
Nie wiecie przypadkiem jak dorwać muzykę Michała Lorenca z filmu Wino truskawkowe???
Anonymous - Sob 11 Lip, 2009 21:53
genialna muzyka, nie?
Sama jestem ciekawa, ale film jeszcze chyba nie wszedl do kin, wiec o soundtrack trudno...
miłosz - Sob 11 Lip, 2009 22:02
| AineNiRigani napisał/a: | genialna muzyka, nie?
Sama jestem ciekawa, ale film jeszcze chyba nie wszedl do kin, wiec o soundtrack trudno... |
Aine film już przeszedł przez kina
malmik - Nie 12 Lip, 2009 12:51
No właśnie jakimś ostatnim rzutem na festiwalu filmów byłam na "Winie..." choć mocno się tego obawiałam - poszłam ze względu na sentyment do Beskidu Niskiego i pod presją psychiczną męża (bo on przewodnik po beskidach wschodnich) i nie dość że świetnie się ubawiłam (mimo, że nie zawsze tam tematy do śmiechu) to jeszcze ta muzyka......Na końcu filmu jak pomyślałam, że strasznie świetny sountrack to się dopiero dowiedziałam że to Lorenc i już wszystko było jasne - mogę słuchać wszystkiego cokolwiek ten facet wyprodukuje....No i słucham bez przerwy zwiastuna:
http://www.youtube.com/wa...feature=related
Anonymous - Nie 12 Lip, 2009 20:26
no to mam niezle tyly...
Irm - Wto 14 Lip, 2009 14:01
"Wino truskawkowe" też mi się bardzo podobało Podziwiam tak dobre sfilmowanie, tak niefilmowej prozy
A z niewydanej muzyki Lorenca, to OST do "Wszystko będzie dobrze" zrobił na mnie dobre wrażenie.
No i strasznie chciałbym być dorwać soundtrack Kaczmarka z "Braci Karamazow" (rewelacyjna adaptacja Dostojewskiego i świetny film - polecam!) Petra Zelenki, bo był świetny. Sam film też zresztą muszę kupić.
Hortensja - Czw 16 Lip, 2009 14:46
| AineNiRigani napisał/a: | | no to mam niezle tyly... |
Och, ja to mam tyly. I bede miec, bo szans na obejrzenie tego filmu we Francji raczej nie bedzie A tak lubie Lorenca i Stasiuka , a Beskid Niski niski jest mym ukochanym miejscem na Ziemi (a szczegolnie tereny gdzie wlasnie mieszka Stasiuk ).
Anonymous - Nie 19 Lip, 2009 14:18
Jest któraś z Was może w posiadaniu płyty pt. "Defined" grupy Amici Forever, albo wie gdzie mozna coco jambo? bo już przekopałam chyba wszytsko
Anaru - Nie 19 Lip, 2009 21:58
A dysponuje któraś utworem Victor Lazlo: take me?
aneby - Sob 22 Sie, 2009 19:25
Gosiu, a tutaj patrzyłaś ? http://www.musiccorner.pl...%2F+PRZYBIELSKI to sklep internetowy Cornera
Anonymous - Sob 22 Sie, 2009 20:00
Gosiu psoprawdzam swoje kanały i dam znać
aneby - Sob 22 Sie, 2009 20:39
Wysyłałam ostatnio płyty za niecałe 5 zeta, jeżeli to jest taniej niż oni liczą, to mogę zajrzeć po niedzieli do tego sklepu i Ci kupić.
Aragonte - Sob 22 Sie, 2009 23:52
Ja bym jeszcze porównała ceny w sklepie stacjonarnym i internetowym - może się okazać, że wyjdzie niemal na to samo, bo w stacjonarnych książki czy płyty są często droższe.
achata - Czw 10 Wrz, 2009 22:50
Czy w czasach, gdy serial leciał w TVP, udało się którejś z Was nagrać "Czasy w których przyszło nam żyć"?
trifle - Śro 30 Wrz, 2009 14:28
Muszę sobie kupić telefon, bo mój został skradziony i w ogóle nie wiem, jak się do tego zabrać. Potrzebuję rad i przykładów telefonów, które wam się dobrze używają Bo tyle tego jest, że ja tylko tak:
Anonymous - Śro 30 Wrz, 2009 15:43
Jak ja kupowalam, to ktoras z dziewczyn mi doradzila orange:
http://www.orange.pl/klienci_ind/telefony?redir=0
Mozna sobie odfajkowac to, na czym Ci zalezy i system wyszuka Ci modele. W zasadzie kazdy operator ma takowy, mozna sie rozgladnac...
|
|
|