Seriale - Fringe
trifle - Sob 14 Lut, 2009 23:05
Obejrzałam drugi odcinek i uważam się za wciągniętą. Podoba mi się cała główna trójka - Olivia, Peter i Walter.
aneby - Sob 14 Lut, 2009 23:29
He he kolejna zaraza się szerzy
Harry_the_Cat - Nie 15 Lut, 2009 11:28
Obejrzałam do odc. 13. Interesujące, ale jakąś wielką fanką się nie stałam. Zbyt chyba paranaukowe, jak dla mnie. Olivia w dalszym ciągu wydaje mi się zbyt sztywna - głównie w sposobie mówienia. Ale baaaaardzo lubię Petera . I on mnie przy Fringe zatrzyma
Admete - Nie 15 Lut, 2009 12:12
Zawsze to całkiem przyzwoity powód Mnie akurat ta paranaukowośc odpowiada.
Harry_the_Cat - Nie 15 Lut, 2009 20:25
Też uważam, że to przyzwoity powód
aneby - Nie 15 Lut, 2009 20:50
| Harry_the_Cat napisał/a: | | I on mnie przy Fringe zatrzyma |
Tia... Widzę, że jest nas więcej
aneby - Śro 18 Lut, 2009 23:39
Następny odcinek "już" 7 kwietnia
http://fringe.com.pl/comp...cinek-fringe-za
SPN też nie ma ...... Pozostaje TB
trifle - Nie 22 Lut, 2009 00:22
Oglądam właśnie 11. odcinek. Uwielbiam Waltera Ten obrzydliwy robal z kolcami latał po sali wykładowej, a on go zakrył wiadrem i mówi: takie rzeczy często zdarzały się w laboratorium. it makes me nostalgic
Walter i Peter - to jest to w tym serialu. Podoba mi się ich relacja.
Olivia jest trochę zbyt odważna
I te wszystkie dziwaczne pomysły - trochę zbyt dziwaczne i odjechane (np poruszanie się w czasoprzestrzeni i objawienie się mężczyzny w kręgu światła, no bez przesady ). FBI i ich wielkie akcje - nigdy tego nie lubiłam w filmach i gdziekolwiek.
Oglądam dla ojca i syna No i już się jednak trochę wciągnęłam i jestem całkiem ciekawa, co to będzie dalej.
trifle - Pią 17 Kwi, 2009 23:12
Obejrzałam sobie nowy odcinek, właściwie przedostatni nowy, bo już 16. jest. Mam ochotę jak House rzec: Interesting...
Ciekawy przypadek chłopca, bo nie można go nazwać dzikim dzieckiem, zbyt łatwo się hmm dostosował, prawie zero wrogości do ludzi, strachu. Dobrze znowu oglądać główną trójkę. Peter mnie się bardzo podoba. Walter też. Nie wiem, który bardziej
aneby - Sob 18 Kwi, 2009 17:18
Czy ja już mówiłam, że nienawidzę robali ? Brrrrrr
Nie mniej odc. 16 mi sie podobał, bardzo trzymający w napięciu. A agentka Olivia pokazuje ludzką twarz, już nie wygląda na taką twardzielkę. I mi się to podoba, ze lubi dzieci.
Caitriona - Sob 18 Kwi, 2009 18:18
Ten odcinek o chłopcu był całkiem interesujący. Można rzec, że Obserwatorzy biorą się z piwnic, bo rozumiem że taka przyszłość czeka tego chłopca.
Walter miał kilka niezłych wejść
Lubię ten serial.
trifle - Sob 18 Kwi, 2009 19:14
| aneby napisał/a: | Czy ja już mówiłam, że nienawidzę robali ? Brrrrrr
Nie mniej odc. 16 mi sie podobał, bardzo trzymający w napięciu. A agentka Olivia pokazuje ludzką twarz, już nie wygląda na taką twardzielkę. I mi się to podoba, ze lubi dzieci.
|
A ja właśnie zamierzałam obejrzeć jedząc kolacyję. To może coś innego sobie puszczę dla towarzystwa...
Caitriona - Czw 23 Kwi, 2009 18:17
Czekałam kiedy się pojawi w serialu jakiś genetyczny mutant i się doczekałam Naprawdę niezły odcinek, biednemu Charliemu (lubię faceta) się dostała rola ofiary... I to zakończenie, rzeczywiście Olivia nie jest aż tak twarda
trifle - Pią 24 Kwi, 2009 18:30
Odcinek z robalami był okropeczny Zwłaszcza te robale widoczne na brzuchu Charliego
A 17 - bo już jest - interesujący. Zwłaszcza zakończenie... Ten serial to też trochę takie pranie mózgu - ogląda się i w sumie nie wiadomo, na ile te wszystkie cuda są/nie są możliwe. Tak to tłumaczą, że wszystko wydaje się prawdopodobne i logiczne
Co my wiemy o naszym świecie tak naprawdę?
Admete - Pią 24 Kwi, 2009 18:39
16 odcinek był niezbyt udany. To chyba taki odpowiednik spnowego monster of the week. Natomiast 17 - dobra, dobra. Klimatyczna i jest kilka ładnych momentów między Peterem i olivią.
Caitriona - Pią 24 Kwi, 2009 19:01
| Admete napisał/a: | | 16 odcinek był niezbyt udany |
Nie zgadzam się To taki kanoniczny przypadek był: potwór staorzony przez człowieka. Do tego wyrzuty Bishopa, który w końcu dojrzał, że jego eksperymenty nie zawsze służą nauce, a niosą tylko zagrożenie.
aneby - Śro 06 Maj, 2009 11:21
Będzie drugi sezon http://film.interia.pl/te...-fringe,1301156
trifle - Śro 06 Maj, 2009 20:01
A ile odcinków będzie miał pierwszy?
Harry_the_Cat - Śro 06 Maj, 2009 20:04
chyba musze nadgonic...
Caitriona - Śro 06 Maj, 2009 20:10
No i fajnie! polubiłam ten serial, szczególnie Olivię i obu Bishopów Bardzo się cieszę!
Admete - Pon 11 Maj, 2009 22:38
Cudnie, że jednak będzie drugi sezon, bo pierwszy zrobił się niesamowity. Bardzo mi się podobał ostatni odcinek. Jeszcze tylko jeden i koniec serii.
trifle - Pon 11 Maj, 2009 23:08
A który to ostatni? Ja mam tu prośbę, jak Anaru chyba w House'ie - piszmy o odcinkach z numerami, bo "nowy" lub "najnowszy" po jakimś czasie niewiele mówią
Ja jestem w trakcie oglądania 19., właściwie dopiero zaczęłam. Coś ciekawego dzieje się z Olivią - ma jakieś halucynacje, przewidzenia...
A w ogóle to - opowiedziałam o tym serialu mojej przyjaciółce, obejrzała kilka odcinków, ale się nie wciągnęła specjalnie. Zapoznała za to z nim jakiegoś kolegę i ten wpadł po uszy
aneby - Pon 11 Maj, 2009 23:30
Ja właśnie skończyłam 19. Baaardzo dobry odcinek Nie pozbawiony akcentów humorystycznych ( aluzja do Ghostbusters )
Bardzo jestem ciekawa do czego zmierzają te eksperymenty.....
Przez chwilę podejrzewałam, że Bell nie żyje, a wszystkim kieruje Nina, ale chyba się mylę
Admete - Pon 11 Maj, 2009 23:35
Miałam na mysli własnie odcinek 19.
trifle - Wto 12 Maj, 2009 01:34
Skończyłam 19. odcinek. O rany Walter??
|
|
|