To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Richard Armitage - Siurpryza, czyli niespodzianka! :)

Anonymous - Pią 29 Sie, 2008 20:39

ha, nawet ja wyczulam powage chwili odczuwajac dume z przynaleznosci w tej grupie mlodych dam :D
aneby - Pią 29 Sie, 2008 20:48

No jeżeli tak pisze osoba władająca tylko niemieckim to pogratulować! :wink: Świetnie to napisałaś Mag :oklaski:
Anonymous - Pią 29 Sie, 2008 21:28

Mag jak to czytam to mi się buziak śmieje automatycznie :kwiatki_wyciaga:
Anonymous - Pią 29 Sie, 2008 21:44

Dla Niego to był wysiłek póki co jednorazowy a co My biedne musimy znosić. Chłystkowatego Robina i częste napady głupawki
Anonymous - Pią 29 Sie, 2008 21:57

ano, właśnie o tym mówię. Zastanawiam się Mag czy nie pójść w Twe ślady. Tylko adresat inny. Zaimponowałaś mi słowo(może nie słowo studenta bo to mało wiarygodne, ale słowo :wink: )
Anonymous - Pią 29 Sie, 2008 22:10

Cytat:
że aktorzy to nieomal bogowie.

myślisz, że to samo odnosi się do piłkarzy? :ops1:

Fajnie musi być Twoim studentom.

A Ryśka ucieszył taki list, kogo by nie ucieszył?

Anonymous - Pią 29 Sie, 2008 22:18

to może poczekam z oświadczynami :wink:
Rysiek jest miły Jemu można by się spróbować oswiadczyć

maenka - Pią 29 Sie, 2008 22:37

Jesteście wielcy: R.A i ty Mag. :thud:
agnesa - Sob 30 Sie, 2008 00:00

Mag13, brawo. W takim razie Twój niemiecki musi być perfekcyjny.
Jak mógłby nie odpisać na taki list. Musiał poczuć się mile połechtany Twoimi ostatnimi zdaniami. I może trochę zachęcony do bardziej ambitnych produkcji. :mrgreen:

Serenissima - Sob 30 Sie, 2008 00:55

Agn napisał/a:
No, Rysiu, jeśli twoje fanki do tej pory tylko cię grzały swą miłością, to teraz czeka cię efekt cieplarniany... :mrgreen:

W moim wypadku tak właśnie jest :) Ze względu na to, że jestem "nową" wielbicielką Richarda, to moje uczucie jest raczej bliższe początkowej fazie zwariowanego zakochania niż, spokojnego uczucia, a teraz to już przepadłam ;)

Mag - wspaniały pomysł! :kwiatki_wyciaga:

lady_kasiek - przyznam się, że mam za sobą list to mojego ukochanego piłkarza, z prośbą o autograf :ops1: , ale niestety nie odpisał. Nie jest więc taki słodki jak RA :)

Alicja - Sob 30 Sie, 2008 08:43

piłkarze niestety tak

dla Mag jestem pełna podziwu
Mag13 napisał/a:
Jedyną moją motywacją jest niezmiennie głębokie uczucie do RA.
motywacja musi być z pewnością bardzo silna, skoro osba nieużuwająca języka tylko kwadrans musiała zastanawiać się nad zdaniami. :-)
aneby - Sob 30 Sie, 2008 09:52

Mag widzę że zrobiłaś użytek z Rysiowego listu :mrgreen:
Gosia - Sob 30 Sie, 2008 18:03

List bardzo fajny, choc można by to i owo dodać ;) A propos co bylo w nawiasach kwadratowych? ;)
Tak naprawdę, ja bym na pewno tak dobrze nie napisala, bo moja znajomosc jezyka jest raczej czysto bierna. Nad kilkoma zdaniami mysle godzine ;)
Rozbawil mnie fragment: "especially the transformation of BBC series Robin Hood into a Guy of Gisborne Story!" :mrgreen:
Ciesze sie, ze Richard ten list przeczytal i dowiedzial sie o polskim forum i o grupie osob, ktore interesuja sie nie tylko jego aktorstwem, ale i literaturą i kultura brytyjską.
A jego aktorstwo cenią - zwlaszcza w ambitnych produkcjach ;)
Dzieki Mag :kwiatek:
:lovera:

Gosia - Sob 30 Sie, 2008 19:13

Zdaje sobie doskonale sprawę, że list nie moze byc za dlugi, bo to zniecheca.
Taki jaki jest, jest okay :D

Gosia - Sob 30 Sie, 2008 19:26

o tym to nawet nie ma co marzyc, skoro sporadycznie wspolpracuje z forami brytyjskimi i z żadnym zagranicznym.
Odpowiedz na ten list byl przemilym gestem aktora, ktoremu sodowka do glowy nie uderzyla i chwała mu za to!
A listow od fanow ma z pewnoscia mnostwo i to z calego świata. Nasz rynek jest jednym z bardzo wielu i raczej tym mniejszym

agnesa - Nie 31 Sie, 2008 00:14

Mag13 napisał/a:
Cel został osiągnięty, o czym jeszcze marzyć?

Co do marzeń to ośmielę się zasugerować wizytę RA w Polsce. :mrgreen:
Ciekawe, czy dla Niego Polska jawi się jako kraj egzotyczny? Bo niestety niektóre gwiazdy nie są nawet w stanie zlokalizować, że Polska leży w Europie. :rotfl:
On by się chyba jednak przygotował? Na takiego mi wygląda. :lol:

Gunia - Nie 31 Sie, 2008 00:31

agnesa napisał/a:
Bo niestety niektóre gwiazdy nie są nawet w stanie zlokalizować, że Polska leży w Europie. :rotfl:

No z tym bym polemizowała. Znacząca większość wie gdzie - w Rosji! :wink:

Serenitka - Sob 06 Wrz, 2008 20:26

okazuje sie ze nie tylko my forumowiczki jestesmy pod wrazenieniem lisciku pozdrowieniami od Richarda :) ,
ostatnio napisalam o liscie Mag do kolezanki z youtube (ktora jest amerykanką i rowniez jest ogromna fanka Richarda i wiktorianskich ekranizacji), Morgan byla pod ogromnym wrazeniem tego ze Richard tak sie postaral i napisal nazwe forum w jezyku polskim :oklaski: , ach ten nasz Richard :serce:

trifle - Czw 11 Wrz, 2008 18:23

Wow, a ja dopiero teraz widzę siurpryzę! Ale fajnie no :mrgreen:

PS. "o w pysk testrala" dodam sobie do słownika, Agn :lol:

nyota - Wto 16 Wrz, 2008 19:54

Prawdziwe perełki na forum widzę :-D
Krybofa - Pią 19 Wrz, 2008 20:45

To min ta "siurpryza" spowodowała, że jestem częścią tego forum :lovera:
Gosia - Pon 29 Wrz, 2008 18:19

Kazdy pretekst jest dobry, zeby napisać do Rysia :mrgreen: Mam nadzieje, ze go pozdrowilas od naszego forum :rumieniec:
anika - Wto 30 Wrz, 2008 16:18

Jesteś niesamowita Mag.
:kwiatek:

Anonymous - Wto 30 Wrz, 2008 16:31

Tylko Mag mogła strofowac Rysia w liście dziękczynnym :paddotylu: :rotfl:
aneby - Wto 30 Wrz, 2008 20:16

Tia, przecież Ty tylko po niemiecku panimajesz :wink: :mrgreen: