To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Richard Armitage - Guy of Gisborne 3 (Robin Hood seria 3) 2009

Tamara - Sob 22 Lis, 2008 17:31

Hm , nie oglądam ja Robin Hooda więc na bieżąco nie jestem , ale do tych loków to mi jakoś torebki brakuje :mysle: *ucieka w podskokach*
Gosia - Czw 27 Lis, 2008 21:59

Na c19 pojawiła się nowa fotka Guya, księcia Jana (Toby Stevens) i dwóch innych panów.
Rys ma dlugie wlosy i wyglada jak w promo dla Lala TV. Albo jak jeden z Muszkieterów...

Gosia - Czw 27 Lis, 2008 23:13

Ja się już przyzwyczaiłam po pierwszym szoku: :paddotylu:
Nie mogę się już doczekać nowej serii, tyle że pewnie żadnego smoulder(ingu) już nie będzie :( bo w stosunku do kogo? :roll:

aneby - Czw 27 Lis, 2008 23:15

Gosiu, możesz rzucić linka do tych zdjęc ?
Gosia - Czw 27 Lis, 2008 23:17

Nie chciałam wrzucać, bo to się pojawiło na forum c19 i nie miałam upoważnienia do publikacji u nas.... a Brytyjczycy przywiązują wagę do takich rzeczy...
aneby - Czw 27 Lis, 2008 23:19

:zalamka: ja nie wiem, czy chce to oglądać....
trifle - Czw 27 Lis, 2008 23:21

Masakra. Co oni z nim zrobili :thud:
Gosia - Czw 27 Lis, 2008 23:38

Oki, tak będzie bezpieczniej, bo Armitage Army, z ktorego wzieto tą fotkę, też jest forum na ktorym trzeba sie logowac, zeby cos zobaczyc. A link do naszego forum jest na stronie: RAonline.
Gosia - Pią 28 Lis, 2008 07:57

Dzięki Mag :D Tak jest super!
To Rysio ma dublera? W scenach miłosnych też? :mrgreen:

praedzio - Pią 28 Lis, 2008 08:01

To będą jakieś sceny miłosne?? :excited:
Gosia - Pią 28 Lis, 2008 10:59

No właśnie chyba nie, bo już Marian nie ma :(
praedzio - Pią 28 Lis, 2008 11:19

Eeee... Idź... Smaku mi narobiłaś, a teraz co?
Gosia - Pią 28 Lis, 2008 17:05

I to on pewnie wystepował w słynnej scenie, w której zauważono, że to nie Ryś jedzie na koniu, tylko jego dubler. Ta scena jest w pierwszej serii, kiedy to Ryś miał jeszcze problemy ze swoim koniem Richie.
Gosia - Pią 28 Lis, 2008 18:28

Też mi się tak wydaje, jaka ta Marian była, taka była, ale przynajmniej Ryś przy niej miał okazje zagrać sceny miłosne, a teraz?
Oczywiście, że kocham sceny miłosne :serduszkate: a tu ich niestety nie będzie, więc czekam na tego RH aka GoG 3 ale czy seria będzie mi sie podobała, tego nie wiem.
Fajnie bedzie Rysia oglądać w filmie, może nawet nieco może ambitniejszym (choć tego nie wiadomo :roll: ) ale zabrano nam duży atut RH :(

ryszarda - Nie 30 Lis, 2008 20:01

mam pytanie czy druga seria Robin Hooda poleciała już w polskiej telewizji ? może już gdzieś jest to napisane ale ja nie mogę znalezć a postanowiłam nadrobić zaległości i obejrzeć wiadomo dla jakiego aktora :cool: bo co do treści to po przeczytaniu kilku waszych wypowiedzi nie spodziewam się niczego zachwycającego
Gosia - Nie 30 Lis, 2008 20:09

Druga seria nie była u nas pokazywana, ale generalnie jest lepsza niż pierwsza, głównie ze względu na rolę Rysia, który ma dużo interakcji z Marian ;) W kazdym razie druga część serii 2 jest pod tym wzgledem bardzo interesujaca :mrgreen:
Gosia - Nie 30 Lis, 2008 22:29

:rotfl: :confused3:
Gosia - Pon 01 Gru, 2008 08:27

Czemu czarno to widzisz? Przeleciałam tylko ten artykuł, ale nie odniosłam takiego wrażenia...
Gosia - Pon 01 Gru, 2008 12:03

To znaczy, ze chca przeksztalcic serial w bardziej przygodowy niz obecnie, co jest ciekawą alternatywą dla RH.
spin_girl - Pon 01 Gru, 2008 16:25

Myślę, że Richard nie podpisałby kontraktu na trzeci sezon, gdyby serial miał zupełnie zejść na psy. Podejrzewam, że scenarzyści mają jakiś bardzo konkretny pomysł na rozwiązanie akcji. Zresztą- poczekamy na premierowe odcinki i zobaczymy. Może czeka nas miła niespodzianka?
spin_girl - Wto 02 Gru, 2008 10:24

RA wygląda super jako Guy! Do twarzy mu w tych czarnych skórach, z przydługimi włosami i nawet z guylinerem :mrgreen:
BeeMeR - Wto 09 Gru, 2008 21:28

Nie mam bladego pojęcia czy było, ale podoba mi się ta składanka: :mrgreen:
http://www.youtube.com/wa...feature=related
może tylko pod koniec trochę traci tempo i zaczyna się powtarzać, ale co tam :mrgreen:
:lovera:

trifle - Czw 18 Gru, 2008 00:13

Oł men... Ja nie wiem, czy się śmiać czy płakać :roll: Nie podoba mi się.
Anonymous - Czw 18 Gru, 2008 09:44

o Matko wyglada ja skrzyżowanie szatanisty z emo :roll:
Gosia - Czw 18 Gru, 2008 10:32

Wygląda.... ciekawie :D