Aktorzy - Ben Barnes
RaczejRozwazna - Pią 30 Maj, 2008 19:52
OGLĄDAŁO SIĘ??? To podziel się wrażeniami Kobieto!! Czekam z utęsknieniem
Mój Ojciec zwalił mnie dzisiaj z nóg, a raczej z krzesła. Siedzę sobie na kompie i oglądam po raz kolejny kawałki PC na teletubisiach (no cóż...), zaglądając co chwila na forum, i słyszę nagle taki dialog z drugiego pokoju:
Tato: Co ona tak siedzi na tym internecie?
Siostra: Zakochała się w Kaspianie
Tato: A co to za jeden? Korespondują ze sobą?
No w sumie nie miałabym nic przeciwko
Troska mojego Ojca jest naprawdę rozbrajająca, biorąc pod uwagę, że dawno już nie jestem "małą córeczką".
Agn - Pią 30 Maj, 2008 19:52
| Admete napisał/a: | Przystojniak jednak z niego, choć nie mój typ tak do końca. Oglądało mi sie świetnie. Na końcu to prawdziwy książę z bajki |
A wcześniej był jaki? Nieprawdziwy?
Jajo zniosę do poniedziałku, powiadam wam!!!
Rozważna...
Admete - Pią 30 Maj, 2008 19:53
Napiszę w odpowiednim wątku. Jak bardzo się pdoobało, niech zaświadczy fakt, że wybiorę się jeszcze raz i przeżyję ponownie dubbing. I kupię sobie potem obie części - pewnie będzie zestaw.
RaczejRozwazna - Pią 30 Maj, 2008 19:54
| Cytat: | Admete napisał/a:
Przystojniak jednak z niego, choć nie mój typ tak do końca. Oglądało mi sie świetnie. Na końcu to prawdziwy książę z bajki |
Oj był, dla mnie był... Koleżance chyba chodzi o kostiumy z koronacji i po, skądinąd fantastyczne
Agn - Pią 30 Maj, 2008 19:56
Tak, Z PEWNOŚCIĄ chodzi o kostiumy. I ta korona, mhmm...
Admete, kochanie ty moje... czyżbyś ty także odkryła w sobie niezmierzone pokłady masochizmu? No bo drugi raz męczyć się z dubbingiem... Podziwiam.
No gdzie ten poniedziałek?!!!
Admete - Pią 30 Maj, 2008 19:58
Zdecydowanie o kostiumy i koronę A co ja mam zrobić, jak grają li i jedynie z dubbingiem? Potem się będę rozkoszować prawdziwymi głosami. No chyba, że do K. pojadę. Rozważam...
RaczejRozwazna - Pią 30 Maj, 2008 20:01
| Admete napisał/a: | Zdecydowanie o kostiumy i koronę A co ja mam zrobić, jak graja li i jedynie z dubbingiem? Potem się będe rozkoszować prawdziwymi głosami. No chyba, że do K. pojadę. Rozważam... |
Ja pojadę na pewno, chyba, że cud się zdarzy i w jakimś kinie w okolicy pojawi się kopia z napisami. Ale kiedy to pierwsze albo drugie będzie...
Agn - Pią 30 Maj, 2008 20:03
Rozważ! Jeśli z dubbingiem ci się podobało, to pomyśl, co to będzie w oryginalne. Mrrrr...
Tak, wiedziałam. To te ciuchy!
RaczejRozwazna - Pią 30 Maj, 2008 20:29
Nie chcę przypominać, że od początku to mówiłam... Nie ma jak książęce kostiumy
Aragonte - Pią 30 Maj, 2008 21:12
| otherwaymistercollins napisał/a: | | Agn napisał/a: | | że w pewnym momencie w tym filmie facet mówi tak: "You've killed my father!" |
Dokładnie to mówi: Hello. My name is Inigo Montoya. You killed my father. Prepare to die |
"Narzeczona księcia", co?
| otherwaymistercollins napisał/a: | A ja nie zaliczyłam dziś Księcia Kaspiana, bo były tylko seanse z dubbingiem |
Zamknij uszy, Otherway, i myśl o Kaspianie
RaczejRozwazna - Pią 30 Maj, 2008 22:18
Agn, moja rzeczona siostra wydała jęk pełen zachwytu gdy przypadkiem zobaczyła Twojego avka
Nie mogłam jej odgonić od komputera
W sumie ją rozumiem. Ona "odkryła" Bena dopiero wczoraj...
Anonymous - Pią 30 Maj, 2008 22:27
| Aragonte napisał/a: | | "Narzeczona księcia", co? |
Si. Jeden z moich ulubionych filmów z dzieciństwa
| Cytat: | | Zamknij uszy, Otherway, i myśl o Kaspianie |
To ja już wole zęby zacisnąć i przeczekać do poniedziałku na seans z napisami
Agn - Pią 30 Maj, 2008 22:38
| RaczejRozwazna napisał/a: | Agn, moja rzeczona siostra wydała jęk pełen zachwytu gdy przypadkiem zobaczyła Twojego avka |
Khe khe khe, pozdrów siostrę.
A avka nie oddam. Mhhhrrrr...
Nie no, doceniam ironię tej sytuacji. Pukacz w głowę wymiękł. Hehehe! You don't know the power of the dark side.
Gunia - Pią 30 Maj, 2008 23:39
A to widziałyście?
KLIK
Admete - Sob 31 Maj, 2008 10:20
A dlaczego miałybysmy widzieć? Hitman?
Agn - Sob 31 Maj, 2008 11:09
Mi ten filmik nie działa, usiłowałam znaleźć na YT. Nie widzę związku z Benem. Guniu?
Gunia - Sob 31 Maj, 2008 16:19
Nie ten link, przepraszam!
Już wyedytowałam.
Ostrzegam, że ten trailer jest trochę hm... nieapetyczny.
Agn - Sob 31 Maj, 2008 16:20
Szukałam tego filmu WSZĘDZIE! Ale jest tylko z parszywym niemieckim dubbingiem. Niestety.
Gunia - Pią 06 Cze, 2008 15:17
Jak on się pięknie uśmiecha...
Podoba mi się to zdjęcie:
.
Agn - Sob 07 Cze, 2008 21:54
Niom. W ogóle cała ta sesja jest niezła.
Ten typ tak ma. Le mrrrruuu...
Gunia - Sob 07 Cze, 2008 23:16
| Agn napisał/a: | Niom. W ogóle cała ta sesja jest niezła.
Ten typ tak ma. Le mrrrruuu... |
A są jeszcze jakieś zdjęcia z rowerowej sesji?! Przetrząsnęłyśmy już chyba wszystkie strony, łącznie z norweskimi, ale trafiłam na to jedno. No chyba, że na fanklubie Bena, bo tam jest prawie 8000 fot i na razie tylko trochę widziałam.
A czytałyście o planie urodzinowym?
Diana - Sob 07 Cze, 2008 23:26
Ja nic nie wiem. Co to za plan?
Gunia - Sob 07 Cze, 2008 23:33
http://benbarnesonline.net/birthdayproject.htm
| Cytat: | | So you would put together your page (A4 size 210 × 297 mm ) a letter a poem a drawing if you want to sew you can as long as it is stuck on to a paper background whatever you want please no fan fic though. |
Ciekawe dlaczego?
Najbardziej lubię ten kawałek:
| Cytat: | | Don't send me random comments about the film or how hot Ben is this blocks up my inbox. |
W ogóle mam głupawkę. Właśnie od przyjaciółki, która dzieli ze mną Benomanię i dostałam to:
| Cytat: | BRAVO GiRL Nr 12/2008
W twoim kiosku już 5 czerwca! ; cena - 1,99 zł
Plakaty: Ben Barnes = książę Kaspian oraz Matt Pokora (A4)
Pupa jak marzenie Co zrobić, by mieć pośladki jak Ashley Tisdale? |
KLIK
Umieramy...
Edit:
Thin, już mam tę sesję.
Agn - Nie 08 Cze, 2008 11:35
Nie, sorry Ben, ale nawet dla ciebie nie kupię Bravo Grill...
No właśnie chciałam dać ci sznurka, bo skoro znasz stronę bbonline, to zdziwiłam się, że nie wlazłaś tam na galerię i nie widziałaś tej sesji. Mnie się najbardziej podoba to, gdzie jest w dżinsach, koszuli, czymś w rodzaju marynarki, ma krawat, okulary, frontem do kamery i wiatr mu włosy rozwiewa. Amerykańskie, ale w dobrym stylu.
O, to zdjęcie:
http://benbarnesonline.ne...?album=55&pos=5
A to jest totalnie rozbrajające:
http://benbarnesonline.ne...?album=55&pos=4
Sierotka sobie klapnęła na krawężniku...
Gunia - Nie 08 Cze, 2008 11:43
Bardzo mi się jeszcze podoba "czerwona" sesja.
Zauważyłaś, że on czasem nosi dżinsy biodrówki-rurki?
A na tym wygląda jak pan Darcy :
.
Ja się zniżyłam do tego czynu. Kupiłam gazetę, wyjęłam dwa plakaty z Benem i pacnęłam do śmieci resztę tego crapa. Niestety nie poczytałam o pośladkach Ashley jakiejś-tam.
|
|
|