To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Aktorzy - Ben Barnes

RaczejRozwazna - Pią 30 Maj, 2008 19:52

OGLĄDAŁO SIĘ??? To podziel się wrażeniami Kobieto!! Czekam z utęsknieniem :-P

Mój Ojciec zwalił mnie dzisiaj z nóg, a raczej z krzesła. Siedzę sobie na kompie i oglądam po raz kolejny kawałki PC na teletubisiach (no cóż...), zaglądając co chwila na forum, i słyszę nagle taki dialog z drugiego pokoju:

Tato: Co ona tak siedzi na tym internecie?
Siostra: Zakochała się w Kaspianie
Tato: A co to za jeden? Korespondują ze sobą?

No w sumie nie miałabym nic przeciwko :lol: :lol: :lol:

Troska mojego Ojca jest naprawdę rozbrajająca, biorąc pod uwagę, że dawno już nie jestem "małą córeczką".

Agn - Pią 30 Maj, 2008 19:52

Admete napisał/a:
Przystojniak jednak z niego, choć nie mój typ tak do końca. Oglądało mi sie świetnie. Na końcu to prawdziwy książę z bajki :-D

A wcześniej był jaki? Nieprawdziwy?

Jajo zniosę do poniedziałku, powiadam wam!!! :excited:

Rozważna... :rotfl:

Admete - Pią 30 Maj, 2008 19:53

Napiszę w odpowiednim wątku. Jak bardzo się pdoobało, niech zaświadczy fakt, że wybiorę się jeszcze raz i przeżyję ponownie dubbing. I kupię sobie potem obie części - pewnie będzie zestaw.
RaczejRozwazna - Pią 30 Maj, 2008 19:54

Cytat:
Admete napisał/a:
Przystojniak jednak z niego, choć nie mój typ tak do końca. Oglądało mi sie świetnie. Na końcu to prawdziwy książę z bajki

Oj był, dla mnie był... :serduszkate: Koleżance chyba chodzi o kostiumy z koronacji i po, skądinąd fantastyczne :-)

Agn - Pią 30 Maj, 2008 19:56

Tak, Z PEWNOŚCIĄ chodzi o kostiumy. I ta korona, mhmm... ;)

Admete, kochanie ty moje... czyżbyś ty także odkryła w sobie niezmierzone pokłady masochizmu? No bo drugi raz męczyć się z dubbingiem... Podziwiam.

No gdzie ten poniedziałek?!!!

Admete - Pią 30 Maj, 2008 19:58

Zdecydowanie o kostiumy i koronę :-D A co ja mam zrobić, jak grają li i jedynie z dubbingiem? Potem się będę rozkoszować prawdziwymi głosami. No chyba, że do K. pojadę. Rozważam...
RaczejRozwazna - Pią 30 Maj, 2008 20:01

Admete napisał/a:
Zdecydowanie o kostiumy i koronę :-D A co ja mam zrobić, jak graja li i jedynie z dubbingiem? Potem się będe rozkoszować prawdziwymi głosami. No chyba, że do K. pojadę. Rozważam...

Ja pojadę na pewno, chyba, że cud się zdarzy i w jakimś kinie w okolicy pojawi się kopia z napisami. Ale kiedy to pierwsze albo drugie będzie... :cry2:

Agn - Pią 30 Maj, 2008 20:03

Rozważ! Jeśli z dubbingiem ci się podobało, to pomyśl, co to będzie w oryginalne. Mrrrr...

Tak, wiedziałam. To te ciuchy! :mrgreen:

RaczejRozwazna - Pią 30 Maj, 2008 20:29

Nie chcę przypominać, że od początku to mówiłam... Nie ma jak książęce kostiumy :lol:
Aragonte - Pią 30 Maj, 2008 21:12

otherwaymistercollins napisał/a:
Agn napisał/a:
że w pewnym momencie w tym filmie facet mówi tak: "You've killed my father!"

Dokładnie to mówi: Hello. My name is Inigo Montoya. You killed my father. Prepare to die :mrgreen:

"Narzeczona księcia", co? :wink:

otherwaymistercollins napisał/a:
A ja nie zaliczyłam dziś Księcia Kaspiana, bo były tylko seanse z dubbingiem :obrzydzenie:

Zamknij uszy, Otherway, i myśl o Kaspianie :mrgreen:

RaczejRozwazna - Pią 30 Maj, 2008 22:18

Agn, moja rzeczona siostra wydała jęk pełen zachwytu gdy przypadkiem zobaczyła Twojego avka :lol:
Nie mogłam jej odgonić od komputera :mrgreen:
W sumie ją rozumiem. Ona "odkryła" Bena dopiero wczoraj...

Anonymous - Pią 30 Maj, 2008 22:27

Aragonte napisał/a:
"Narzeczona księcia", co?

Si. Jeden z moich ulubionych filmów z dzieciństwa :mrgreen:
Cytat:
Zamknij uszy, Otherway, i myśl o Kaspianie

To ja już wole zęby zacisnąć i przeczekać do poniedziałku na seans z napisami :wink:

Agn - Pią 30 Maj, 2008 22:38

RaczejRozwazna napisał/a:
Agn, moja rzeczona siostra wydała jęk pełen zachwytu gdy przypadkiem zobaczyła Twojego avka :lol:

Khe khe khe, pozdrów siostrę. :mrgreen:
A avka nie oddam. Mhhhrrrr...

Nie no, doceniam ironię tej sytuacji. Pukacz w głowę wymiękł. Hehehe! You don't know the power of the dark side.

Gunia - Pią 30 Maj, 2008 23:39

A to widziałyście? :D
KLIK

Admete - Sob 31 Maj, 2008 10:20

A dlaczego miałybysmy widzieć? Hitman?
Agn - Sob 31 Maj, 2008 11:09

Mi ten filmik nie działa, usiłowałam znaleźć na YT. Nie widzę związku z Benem. Guniu?
Gunia - Sob 31 Maj, 2008 16:19

Nie ten link, przepraszam! :kwiatki_wyciaga:
Już wyedytowałam.
Ostrzegam, że ten trailer jest trochę hm... nieapetyczny.

Agn - Sob 31 Maj, 2008 16:20

Szukałam tego filmu WSZĘDZIE! Ale jest tylko z parszywym niemieckim dubbingiem. Niestety. :(
Gunia - Pią 06 Cze, 2008 15:17

Jak on się pięknie uśmiecha...
Podoba mi się to zdjęcie:
.

Agn - Sob 07 Cze, 2008 21:54

Niom. W ogóle cała ta sesja jest niezła.
Gunia napisał/a:

Ten typ tak ma. Le mrrrruuu...

Gunia - Sob 07 Cze, 2008 23:16

Agn napisał/a:
Niom. W ogóle cała ta sesja jest niezła.
Gunia napisał/a:

Ten typ tak ma. Le mrrrruuu...

A są jeszcze jakieś zdjęcia z rowerowej sesji?! Przetrząsnęłyśmy już chyba wszystkie strony, łącznie z norweskimi, ale trafiłam na to jedno. No chyba, że na fanklubie Bena, bo tam jest prawie 8000 fot i na razie tylko trochę widziałam.
A czytałyście o planie urodzinowym? :mrgreen:

Diana - Sob 07 Cze, 2008 23:26

Ja nic nie wiem. Co to za plan?
Gunia - Sob 07 Cze, 2008 23:33

http://benbarnesonline.net/birthdayproject.htm
Cytat:
So you would put together your page (A4 size 210 × 297 mm ) a letter a poem a drawing if you want to sew you can as long as it is stuck on to a paper background whatever you want please no fan fic though.

Ciekawe dlaczego? :twisted:
Najbardziej lubię ten kawałek:
Cytat:
Don't send me random comments about the film or how hot Ben is this blocks up my inbox.

:rotfl:
W ogóle mam głupawkę. Właśnie od przyjaciółki, która dzieli ze mną Benomanię i dostałam to:
Cytat:
BRAVO GiRL Nr 12/2008
W twoim kiosku już 5 czerwca! ; cena - 1,99 zł

Plakaty: Ben Barnes = książę Kaspian oraz Matt Pokora (A4)
Pupa jak marzenie Co zrobić, by mieć pośladki jak Ashley Tisdale?

KLIK
Umieramy... :lol:
Edit:
Thin, już mam tę sesję. :D

Agn - Nie 08 Cze, 2008 11:35

Nie, sorry Ben, ale nawet dla ciebie nie kupię Bravo Grill...

No właśnie chciałam dać ci sznurka, bo skoro znasz stronę bbonline, to zdziwiłam się, że nie wlazłaś tam na galerię i nie widziałaś tej sesji. Mnie się najbardziej podoba to, gdzie jest w dżinsach, koszuli, czymś w rodzaju marynarki, ma krawat, okulary, frontem do kamery i wiatr mu włosy rozwiewa. Amerykańskie, ale w dobrym stylu. :mrgreen:
O, to zdjęcie:
http://benbarnesonline.ne...?album=55&pos=5
A to jest totalnie rozbrajające:
http://benbarnesonline.ne...?album=55&pos=4
Sierotka sobie klapnęła na krawężniku... :mrgreen:

Gunia - Nie 08 Cze, 2008 11:43

Bardzo mi się jeszcze podoba "czerwona" sesja. :D
Zauważyłaś, że on czasem nosi dżinsy biodrówki-rurki? :roll:
A na tym wygląda jak pan Darcy ;) :
.
Ja się zniżyłam do tego czynu. Kupiłam gazetę, wyjęłam dwa plakaty z Benem i pacnęłam do śmieci resztę tego crapa. Niestety nie poczytałam o pośladkach Ashley jakiejś-tam. :lol: