Komunikaty - Ważne! Odpowiedź z firmy Epelpol.
GosiaJ - Nie 27 Sty, 2008 15:13
Nie wiem, czy Epelpol ma zamiar wydać film z dodatkami, ale jeśli tak, to warto podkreślić i poprosić, by napisy znajdowały się także w dodatkach. W wydaniach filmów bollywoodzkich filmy są dostępne opcjonalnie z napisami lub lektorem, dodatki - tylko z lektorem, niestety.
Film musi być dostępny w wersji z napisami, w ogóle nie biorę innej możliwości pod uwagę. Ale sądzę, że w tym wypadku Epelpol wie, że powinien być lektor i napisy do wyboru - mam nadzieję
Jak mówiłam, nie chcę wychodzić na osobę, która "wybrzydza na zapas". Jednak z drugiej strony - "klient - nasz pan". Epelpol, chcąc zarobić na wydaniu seriali kostiumowych, musi zdawać sobie sprawę, że odbiorcy nie kupią byle czego. Tym bardziej, że część osób ma już wydania sprowadzone z zagranicy, dobrej jakości - i ma z czym porównywać.
Trzymam kciuki
trifle - Nie 27 Sty, 2008 15:17
A Gosiu, wysłałaś tego maila, który chyba tutaj był wklejony? Może jakoś zareagują.. Mi w tym poprzednim poście ze sprawdzeniem napisów chodziło o jakość, a nie o to, czy w ogóle są, bo są na pewno w mojej DiU. Dziwne jest to wydawanie bez napisów.. Nie wiem, kto wydał Branaghowe Wiele hałasu o nic i Hamleta, ale tam właśnie tylko lektor polski jest, nie ma napisów..
Gosia - Nie 27 Sty, 2008 17:41
Jeszcze nie wyslalam, zrobie to dzis wieczorem lub jutro rano.
Czekam na uwagi odnoszące się do przytoczonego tekstu.
Anonymous - Nie 27 Sty, 2008 19:35
No, ba ma być lektor i napisy, lektor na wypadek gdybym miała coś robić, albo chciała pousypiać przy Rysiu. A napisy w celu uwielbienia MIstrza
Gosia - Nie 27 Sty, 2008 19:41
Nie wiem jak mozna spac przy Rysiu To absolutnie niemożebne jest...
Anonymous - Nie 27 Sty, 2008 19:45
Nie spać. Pousypiać. Ostatnio jak wracałam do domu skonana i chciałam się lekko rozerwać włączałam sobie serial i odpoczywałam, a oglądanie serialu i czytanie; dialogów jest utrudnione z napisami. Lektor by pomógł
Harry_the_Cat - Nie 27 Sty, 2008 22:18
Pozwoliłam sobie dać znać Annette ze strony RichardArmitageOnline: http://www.richardarmitageonline.com/ - w sekcji "latest news"
Gosia - Nie 27 Sty, 2008 22:42
O Harry, dzieki! Teraz juz nie maja wyjscia
Jeannette - Pon 28 Sty, 2008 09:37
Podzielam waszą radość, bo mam inną, cichutką nadzieję - może jak film to i książka po naszemu?
Anetam - Pon 28 Sty, 2008 15:29
| Jeannette napisał/a: | Podzielam waszą radość, bo mam inną, cichutką nadzieję - może jak film to i książka po naszemu? |
To by był już szczyt marzeń
Gosia - Śro 30 Sty, 2008 07:43
Dostalam odpowiedz z Epelpolu na swoj mail. Dzis ją zamieszcze.
Prosze o chwilę cierpliwości.
Wiadomosc jest bardzo dobra!
Gitka - Śro 30 Sty, 2008 08:34
Oj tak bardzo, bardzo, bardzo dobra
Anetam - Śro 30 Sty, 2008 11:55
Gosieńko cekamy z niecieplifością
Gosia - Śro 30 Sty, 2008 19:45
Oto odpowiedz na moj mail podpisana przez samego prezesa Epelpolu - Pana Piotra Epelbauma:
http://forum.northandsout...p=135612#135612
krzysztof - Pią 01 Lut, 2008 18:19
Dzięki cudowne nowiny
|
|
|