Richard Armitage - Robin Hood (seria 2) 2007
damamama - Śro 17 Gru, 2008 10:01
Widocznie mało szczegółowo doczytałam wątki o Robin Hood'zie, albo na starość mam kłopoty z czytaniem ze zrozumieniem tekstu Po czterech odcinkach stwierdzam, że ona tak samo dręczyła biednego Robina.
| Mag13 napisał/a: | | Nam jest żal Guya..... |
To jest bardzo ciekawe w dobie potępiania wszystkiego co złe taka fascynacja i zażarta obrona czarnego charakteru ze względu na jego wzrok, to chyba jakaś zbiorowa hipnoza
aneby - Śro 17 Gru, 2008 10:34
| damamama napisał/a: | | tak samo dręczyła biednego Robina |
Ale Robina nam nie żal
damamama - Śro 17 Gru, 2008 10:38
No wiesz, taki pozytywny charakter a Wy przeciwko niemu?
Sofijufka - Śro 17 Gru, 2008 10:59
pozytywny ... zapatrzony w siebie szczeniak, ot co!
damamama - Śro 17 Gru, 2008 11:10
Z założenia pozytywny, ale postaram mu się w trakcie oglądania znaleźć trochę plusów. Tak trochę z przekory
Gosia - Śro 17 Gru, 2008 19:09
Oglądaj, oglądaj, potem sytuacja stanie się jasna, że Marian to "zła kobieta była"
damamama - Śro 17 Gru, 2008 21:26
| Mag13 napisał/a: | | a złu trzeba pomóc! Nie ustajemy w wysiłkach.... |
Szczególnie jak zło jest takie przystojne.
aneby - Śro 17 Gru, 2008 22:49
A kto to w ogóle jest Robin ?
Anonymous - Śro 17 Gru, 2008 22:55
| aneby napisał/a: | | A kto to w ogóle jest Robin ? |
za każdym razem jak słyszę tytuł serialu się zastanawiam. Pewnie to jakiś czeski błąd
aneby - Śro 17 Gru, 2008 23:11
Szczerze mówiąc, gdyby nie wierne fanki Guya, serial miałby znikomą oglądalność
damamama - Wto 06 Sty, 2009 12:23
Zobaczyłam odcinek dziesiąty. Przyznaję Wam rację jeśli chodzi o tłumaczenie, że jest to serial nakręcony przeciwko wojnie w Iraku (walka zahipnotyzowanego żołnierza, który walczy w współczesnych spodniach wojskowych ). Jeśli chodzi o Marian, to dalej zachowuje się poprawnie. Uśmiecha się na widok Robina a łasi do Guya, gdy chce wyciągnąć od niego jakieś informacje. Zobaczymy co będzie dalej.
asiani - Pon 16 Mar, 2009 09:43
Wczoraj skończyłam oglądać drugi sezon Robina i jestem w szoku.
Co prawda wiedziałam jakie będzie zakończenie, ale zupełnie inaczej jest zobaczyć to na własne oczy .
Strasznie dziwnie się sytuacja rozwinęła .
A ja przez cały czas oglądając, żałowałam Gaya i nawet zabicie Marian nie zmieniło mojego nastawienia .
Informacje dotyczące trzeciego sezonu nie brzmią zbyt zachęcająco...
|
|
|