Aktorzy z wrzosowisk Haworth - Toby Stephens
Harry_the_Cat - Nie 21 Paź, 2007 17:04
| Alison napisał/a: | | NIGDY nie opusciłyśmy Tobika, ale widać ostatnio za mało się stara |
Wiesz, nie na tym polaga potęga miłości, żeby byc przy kims jak się stara...
Anonymous - Nie 21 Paź, 2007 17:57
W wątku Dzemikowym Tobik wczoraj sie przewinal. Ba, nawet stwierdzilysmy, ze ma najbardziej całuśne usta.
Harry_the_Cat - Nie 21 Paź, 2007 18:37
Czy już żaden wątek nie jest dla mnie bezpieczny?
Anonymous - Nie 21 Paź, 2007 19:18
od Tobika? Toż to jego watek ...
Alison - Nie 21 Paź, 2007 19:37
| Harry_the_Cat napisał/a: | | Alison napisał/a: | | NIGDY nie opusciłyśmy Tobika, ale widać ostatnio za mało się stara |
Wiesz, nie na tym polaga potęga miłości, żeby byc przy kims jak się stara... |
Ależ Harryś, mężczyzna powinien starać się o kobietę całe życie, a ona powinna tak postępować, żeby mu się starać chciało. Teraz trochę od siebie odpoczywamy, ale wciąż się kochamy i to jest potęga miłości, Koteczku
Caitriona - Nie 21 Paź, 2007 19:48
| Harry_the_Cat napisał/a: | Czy już żaden wątek nie jest dla mnie bezpieczny? |
Chyba żaden
Bardzo lubię tą ekranizację. Mogliby znowu zaserwować ją w tv...
Alison - Nie 21 Paź, 2007 20:04
| Harry_the_Cat napisał/a: | Czy już żaden wątek nie jest dla mnie bezpieczny? |
Przepraszam czy tu biją?
Jak Ci ktoś robi krzywdę Harry, tylko powiedz, skopiemy mu tyłek. Damy w obronie dam, gotowe są na wszystko
malmik - Nie 21 Paź, 2007 20:05
Uwielbiam ten film - Tobiś jest tam przesłodki - moja druga ulubiona jego rola po Panu Rochesterze - a fragment z Kąpieli i podkład muzyczny rewelacyjne wpływają zna zmysły.....
Caitriona - Nie 21 Paź, 2007 20:08
Malmik, dokładnie mam tak samo. Wieczór Trzech Króli widziałam jako pierwszy i bardzo mi się tam Tobik podobał (bardzo!), ale nie ma co ukrywać, ze wolę go w Dziwnych losach Jane Eyre.
snowdrop - Śro 24 Paź, 2007 10:52
Miodzio, tu wyglada jak prawdziwe ciacho!
Trzykrotka - Pią 28 Gru, 2007 00:03
Ja niestety nie kupuję programu TV, więc mam zgryz - ale w okolicach Nowego roku będzie w TV Wieczór Trzech Króli z Tobym w roli Orsina. Pozycja obowiązkowa dla wielbicielek - tylko proszę o przeczesanie programu i sprawdzenie godziny emisji. W ogóle jest to piękny film, z gwiazdorską obsadą
http://imdb.com/title/tt0117991/
bardzo polecam.
Caitriona - Pią 28 Gru, 2007 00:12
Oj, dziewczęta - wszytkie, nie tylko wielbicielki Tobika - pozycja niemalże obowiązkowa
29 grudnia Tvp1 o 01:40 lub 30 grudnia Tvp1 o 13:10
Dzięki Trzykrotko!
Anonymous - Pią 28 Gru, 2007 00:15
AJAJAJ !!
Trzykrotka - Pią 28 Gru, 2007 00:33
Ja się zakochałam w tej wersji Wieczoru, ale dotąd pokazywali ją tylko w ALE KINO.
Caitriona - Pią 28 Gru, 2007 13:10
Za to kocham właśnie Ale kino!. Nie tylko tam pokazywali, ale jeszcze powtarzali chyba trzy razy. Tak mi się spodobało, że obejrzalam dwa razy.
malmik - Pią 28 Gru, 2007 18:26
| Trzykrotka napisał/a: | Ja niestety nie kupuję programu TV, więc mam zgryz - ale w okolicach Nowego roku będzie w TV Wieczór Trzech Króli z Tobym w roli Orsina. Pozycja obowiązkowa dla wielbicielek - tylko proszę o przeczesanie programu i sprawdzenie godziny emisji. W ogóle jest to piękny film, z gwiazdorską obsadą
bardzo polecam. |
Sofijufka - Pią 28 Gru, 2007 18:30
| Trzykrotka napisał/a: | Ja niestety nie kupuję programu TV, więc mam zgryz - ale w okolicach Nowego roku będzie w TV Wieczór Trzech Króli z Tobym w roli Orsina. Pozycja obowiązkowa dla wielbicielek - tylko proszę o przeczesanie programu i sprawdzenie godziny emisji. W ogóle jest to piękny film, z gwiazdorską obsadą
bardzo polecam. |
Ja uwielbiam "Wieczór", ale ku mojemu zmartwieniu nie było tej sztuki gazetowym wydaniu Szekspira. Już sie oblizuję!
Alison - Nie 30 Gru, 2007 15:27
| praedzio napisał/a: | To sobie dziś zrobisz dogrywkę... |
No i po dogrywce. Muszę stanowczo i bezwstydnie przyznać, że "I most ardently admire and love" Toby Stephens.
Giteczko, Twój blondasek był tez słodziutki jak orzeszek w miodzie. Wprawdzie wolałabym widzieć Tobika w objeciach Heleny, ale niech tam. Nafet siem fsruszyłem... A teraz pędzę na proszony obiad, coby wrócić na Andriuszkę
Caitriona - Nie 30 Gru, 2007 17:37
A Malmik wrócił do dawnego avka i jaki ładny ma podpis
malmik - Nie 30 Gru, 2007 17:42
Musiałam po dzisiejszym seansie w TVP1 Wieczoru trzech króli oddać hołd Tobisiowi bo przeież cudny jest w tym filmie - i dobrze, że było tylko z napisami - to można go było spokojnie posłuchać (parę razy miałam odruch, że chciałam przewinąć kawałek z powrotem, żeby jeszcze raz usłyszeć )
Caitriona - Nie 30 Gru, 2007 18:01
No piękny avek masz Strasznie lubię Tobika w tym filmie
praedzio - Nie 30 Gru, 2007 19:55
A mnie się strasznie podobał Tobik Wanienkowy... W filmie, rzecz jasna...
Anonymous - Nie 30 Gru, 2007 20:15
| malmik napisał/a: | (parę razy miałam odruch, że chciałam przewinąć kawałek z powrotem, żeby jeszcze raz usłyszeć ) |
Ha !!! Ja przewijałam.
Aczkolwiek uwielbiam mine Bena w stajni "nic nie widziałem" i ten szybki ruch do antałka...
Alison - Nie 30 Gru, 2007 21:24
| praedzio napisał/a: | | Sofijufka napisał/a: | No to Orsino powiedział, że od teh pory będzie ona "panią swego pana". |
Ha!! Oto godziwe zakończenie!! Jeszcze raz dziękuję, Sofijufko!! |
Musze powiedzieć, że mimo, że znałam zakończenie, bo widziałam to parę razy w teatrze, to siem pod koniec nawet wzruszyłam jak się tak brat z siostrą z bliska rozpoznawali
A w ogóle Tobik w wydaniu takim namiętno-zapalczywym to Jezus Maryja....
praedzio - Nie 30 Gru, 2007 21:27
| Alison napisał/a: | A w ogóle Tobik w wydaniu takim namiętno-zapalczywym to Jezus Maryja.... |
Prawdaaa? Ja teraz jednym okiem patrzę co się dzieje w wątku wojenno-pokojowym, oboma uszami słucham sonaty Chopina na wrzucie, a drugim okiem szukam w necie jakowegoś zdjątka Tobika w wannie... I póki co - guzik z pętelką!
|
|
|