Richard Armitage - Informacje i nowosci
praedzio - Sob 23 Cze, 2007 15:36
O, żesz.... !!!! Chyba do sąsiadów przyjdzie mi lecieć... Richard Armitage kontra Michael Fassbender...
Harry_the_Cat - Sob 23 Cze, 2007 15:39
| praedzio napisał/a: | | Michael Fassbender... |
Kto?
praedzio - Sob 23 Cze, 2007 15:42
| Harry_the_Cat napisał/a: | | Kto? |
*Wzdycha ciężko i kręci głową* Azazeal z Hex-a... Oj, ciężki wybór...!
Gosia - Sob 23 Cze, 2007 15:45
Ja z pracy jeszcze zaglosuje na Rysiaczka. A niech sie cieszy! :grin:
BeeMeR - Sob 23 Cze, 2007 15:46
też zagłosowałam - wprawdzie bardziej z nieustającej sympatii do N&S niż Robin Hooda, ale i tak ten sam Richard
Alison - Sob 23 Cze, 2007 16:02
| Harry_the_Cat napisał/a: | | Alison napisał/a: | | Jak jeszcze z domu zagłosuję ze swojego i synusiowego kompika |
To odpada... bo to pewnie to samo połączenie z netem - jedno IP... Ale jak będziesz znajomych odwiedzała.... |
A wcale, że nie, bo w moim jest modem i łaczę sie przez telefon, a Wojtek ma stałkę. Nic mnie nie zatrzyma przed oddaniem 3 punkcików Rysiaczkowi, niech juz tylko zdejmie te czarne skóry, więcej nie oczekiwam za swoja fatygę...
Alison - Sob 23 Cze, 2007 16:04
| praedzio napisał/a: | | Harry_the_Cat napisał/a: | | Kto? |
*Wzdycha ciężko i kręci głową* Azazeal z Hex-a... Oj, ciężki wybór...! |
Przez moment mi na nim oko zawisło, ale nie znam gościa, to co bedę Ryśka z nieznajomym zdradzać. tak nisko jeszcze nie upadłam :oops:
praedzio - Sob 23 Cze, 2007 16:18
Dzięki chociaż za to zawiśnięcie... Przynajmniej wiem, że ze mną wszystko w porządku...
Ale nie będziemy chyba rozmawiać o inszych facetach w Rysiowym wątku?
P.S. Ali, ja cię do niczego nie namawiam, żeby nie było...
praedzio - Sob 23 Cze, 2007 16:26
Heh! Właśnie odkryłam, że mogę oszukiwać! Mam Neostradę i co za tym idzie, zmienne IP...
Ale jestem grzeczną dziewczynką i głos oddałam tylko raz. :grin:
Gunia - Sob 23 Cze, 2007 16:30
Hehe. Ja chyba grzeczna nie będę, ale czego się nie robi z miłości.
Właśnie oglądam ten teledysk - uch, jak on przewraca tymi oczyskami...
Ale on nigdzie nie jest nawet w połowie tak sexy jak w "N&S".
Alison - Sob 23 Cze, 2007 17:18
Uchacha tralalala!!! Narazie od mnie 2:0 dla Ryśka. Idę odpalać następną maszynę!
Rysiek ze mną pokonasz wszystkich tych bezdomnych w przedbiegaaaaaach!!!!!!
EDIT: Kto śmiał głosować na tego wytrzeszcza Zarządcę (dr Ktosia)? Wyczołgał sie na III pozycję. Armstronga jeszcze przeżyję, bo i Louisa kocham, i ten Robinek, jak rękawów nie podwijał, a robił swoje seksowne spojrzonka do Mariana, to nawet byłem go strawiałem...
Alison - Sob 23 Cze, 2007 17:25
Proszę Państwa Rysiek idzie jak burza! Wyprzedza rywali z prędkoscia 2 głosy na minutę!
Jak mnie kto w dyrekcji Parku Bieszczadzkiego do kompa dopuści zagłosuję jeszcze stamtąd. jak ja kocham walczyć! Szczególnie z takim stadem popaprańców z wytrzeszczem oczu
Alison - Sob 23 Cze, 2007 18:25
Dla nas z Ryśkiem 3:0!!
Przewaga 37 głosów! Yes! Yes! Dziewczynki wszystkich kontynentów łączmy się!
Co ja się tak qrde emocjonuję... idź się pakuj babo, pakuj się!!!!
Harry_the_Cat - Sob 23 Cze, 2007 21:34
Uwielbiam Cię, Ali...
Alison - Nie 24 Cze, 2007 00:02
| Harry_the_Cat napisał/a: | Uwielbiam Cię, Ali... |
Naprawdem? :oops:
Ja się już spakowałem, to zajrzę jak nam tam idzie z Ryśkiem we wyścigu idę spać, bo jutro ponad 300 kilosów po polskich drogach
EDIT: Ten Jonasz niech się idzie obwiesić w lesie Sherwood. Rysiek jest już na takiej pozycji, że na Jonasza musiałaby cała jego rodzina głosować, co by Rysieńka dogonił, mogę spocząć w pokoju...
Admete - Nie 24 Cze, 2007 00:07
Też zagłosowałam. Naprawdę nie mieli juz innych? Jacyś tacy mało przystojni - oprócz oczywiście RA. Z panami z serialu Hex to ja się zamierzam zapoznać
Anonymous - Nie 24 Cze, 2007 09:18
Rysiek wymiata. Zaraz linki po znajomych ziomkach roześlę. Niech Rysiaczek ma miły poczatek lata, i powinien jeszcze jakoś sprawdzić, jakie rejony na niego głosują tak zawzięcie
Monika - Nie 24 Cze, 2007 11:44
Oczywiście nie muszę mówić na kogo zagłosowałam
Caitriona - Nie 24 Cze, 2007 12:47
Ja także nie muszę I jaką ma chłopak przewagę!
Kaziuta - Pon 25 Cze, 2007 22:19
Zagłosowałam oczywiście na Rysia i to z dwóch komputerków. A co ?
Ryś musi wygrać.
Kaziuta - Śro 04 Lip, 2007 23:31
A jak tam nasze głosowanie ? Czy jeszcze trwa ?
Alison - Czw 05 Lip, 2007 10:36
| Kaziuta napisał/a: | | A jak tam nasze głosowanie ? Czy jeszcze trwa ? |
No właśnie wygrał Rychu, czy go ktoś wykosił?
EDIT: HA! Rysiek wykosił wszystkie chwasty! Mój herbicyd kochany! Jakby się każda przyznała ile mu głosów odpaliła, to mogłybysmy policzyć jaki mamy procentowy udział w jego victorii! Ja skromne TRZY
Gosia - Czw 05 Lip, 2007 12:20
Ja dwa, z domu i z pracy
przecinek - Czw 05 Lip, 2007 20:37
Ryszardzie, jeden głos masz ode mnie, choć mysz mi zadrżała, bo poniżej był Azazel. Po moim głosowaniu wyniki przedstawiały się następująco
Rysiek 40.09% 500 głosów
Robin Hood 14,99% 187 głosów (nastolatki mają wakacje chyba)
David Tennant 12,91% 161 głosów
Azazel (Michael Fassbender) 6,97% 87 głosów (jutro dostanie jeden głos, jak się w pracy pojawię)
praedzio - Czw 05 Lip, 2007 21:20
| przecinek napisał/a: | | Azazel (Michael Fassbender) 6,97% 87 głosów (jutro dostanie jeden głos, jak się w pracy pojawię) |
Przecinku, masz całusa ode mnie!
|
|
|